- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.641
Insallah canim, sende bende cok daha cici gelin oluruz tez zamanda cok iyi kalpli,yakisikli, uzun boylu poslu,
zengin, comert, alcakgonullu, fedakar bir aday ile
yok canım ben biraz almayım sen evlen arkandan diger kızlar ben en son
evlenirim inş:) gerçekten iyi ahlaklı birileri var mı meraktayım??
Vardir canim mutlaka, ama o tipler pek orda burda gezen tipler olmayinca onlarla karsilasmak bir hayli zor..
bencede ama hayırlısı bir mevlaana sözü bilirim çok hoşuma gide
Kısmet Ederse Mevla; El getirir, Yel getirir, Sel getirir..Kısmet Etmezse Mevla; El götürür, Yel götürür, Sel götürür..mevlana
bu söz çok güzel kısmet nasip:)
Aynen oyle, gelin ata binmis, ya Nasip demis.
Nasibimizi beklicez, ama bu aradada kendimizi gelistirmeye devam edicez insallah..
aynne öyle bende öyle düşünüyorum ufkumuz genişlesin:)
Kesinlikle.. Bizi alan yasar o zaman
:) inşallah hayırlı evliliklerimiz olsun karşımıza hayırlı insanalr çıksın
canım ben çıkıyorum dua okuyacagım başlayım anca biter kendine iyi bak Allah a emanet ol:))
sende hoşgeldin canım haha onu dün bende düşünüyordum inan ama bulamadııım :)) hakikaten bilen varsa yazabilir mi :)Bende burdayım ya kızlar bir şey soracağım yılllardır hep görürüm ama bir şey anlamam mesela kk da kaydurugubbakcemile v.s gibi sözler kullanılıyor bunlar nedir :44:
sende hoşgeldin canım haha onu dün bende düşünüyordum inan ama bulamadııım :)) hakikaten bilen varsa yazabilir mi :)
Bende burdayım ya kızlar bir şey soracağım yılllardır hep görürüm ama bir şey anlamam mesela kk da kaydurugubbakcemile v.s gibi sözler kullanılıyor bunlar nedir :44:
hoşgeldin canıımnayybersinizzz
hayırlı pazarlar kızlar..