Bekarlar Kahvesi :)

günaydın bekar hatunlarımmm:) ben bi gezmeye gidiyorumm ::) bakıyım bi neler varr:):KK51::KK51:

selam kızçeler... kursttan şimdi geldim.. kötü bi gece geçirdim yine o kahrolası insanı gördüm.... nefret ediyorum ondan Allah benden bin beter etsin onu bana bu acıyı yaşattığı için...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

selam kızçeler... kursttan şimdi geldim.. kötü bi gece geçirdim yine o kahrolası insanı gördüm.... nefret ediyorum ondan Allah benden bin beter etsin onu bana bu acıyı yaşattığı için...:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

selam canım:KK3:üzme kendini canımmmmm sen bize lazımsınnnnnn:KK19::KK19:allahından bulsun seni üzen:KK51:

slm canım dün gecede ben gördüm nasıl sinir oldum nasıl git bi rüyaalrımdan dedim bide nasıl agladım nasıl rüyamda oda gülüyodu uyuzlar Allah bize yaşattıklarının aynısını yaşatsın inş sonra
ne oluyosa olsun hayatlarındaaa:KK47::KK47::KK47::KK47:

Son düzenleme:
X