Bekarlar Kahvesi :)

diyorumm ya kendisinden beter birisiyle evlenir sürünür :KK70: offffffffffffffffffffffff deli olcam :KK43:

hiç sanmıyorum o çok fenadır bile bile öyle hata yapmaz ne çıkarcı varya
hem bana hep msj atma diyodu hemde ilgilendin mi bi gün benle :) neymişim ben yaa
utandım şimdi:)):18::18::18::18::18::2::2:

canlarım ben çıkıyorum çook işim var kendinize çok yii bakın Allah a emanet olunnn huzurla kalın:):):KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16::KK16:

facebook kullanıyorsunuzdur, döşeyin fotoları başkasıyla görsün çatlasın kuzeniniz vs herhangi bi yakınınızla onlar da sevgiliniz sansın .

ben o ex kişiden intikam aşkıyla yanıp tutuşuyorummmm.... ama elimden bişey gelmiyo.. hadi fikir verin kendle bana....

şimdi yazmışsın ya aklıma ne geldi bu zamnında benim bi arkadaşıma kend duymmsa çıkalım demişti
geçende kardeşim diyo ki abla sende onun arkadaşıyla çık sonra söyle diyo
bence hiç gerek yok intikama ha bi yolu mutlaka var mutlu huzurlu şükür dolu olmayı ögreneceksin ki mutlulugunu görecek sonra o zamtan üzülecek ve kimse sen olamayacak bence bu çok aacı bişey bunu düşün
birde kitap okudum çok begendim şimdikilerde aşk mı diyosun o kitaptan sonra aşka bakışım degişti herşeyde bir hayır vbardır
çok daha iyi bi eşin olacak belkide iyiki ayrılmışım diyeceksin ben herkesin kalbine göre diyorum öyledee mutlu ol güzelim :KK45::KK45::KK45::KK45:

şimdi yazmışsın ya aklıma ne geldi bu zamnında benim bi arkadaşıma kend duymmsa çıkalım demişti
geçende kardeşim diyo ki abla sende onun arkadaşıyla çık sonra söyle diyo
bence hiç gerek yok intikama ha bi yolu mutlaka var mutlu huzurlu şükür dolu olmayı ögreneceksin ki mutlulugunu görecek sonra o zamtan üzülecek ve kimse sen olamayacak bence bu çok aacı bişey bunu düşün
birde kitap okudum çok begendim şimdikilerde aşk mı diyosun o kitaptan sonra aşka bakışım degişti herşeyde bir hayır vbardır
çok daha iyi bi eşin olacak belkide iyiki ayrılmışım diyeceksin ben herkesin kalbine göre diyorum öyledee mutlu ol güzelim :KK45::KK45::KK45::KK45:

hangi kitaptır bu :KK53:

facebook kullanıyorsunuzdur, döşeyin fotoları başkasıyla görsün çatlasın kuzeniniz vs herhangi bi yakınınızla onlar da sevgiliniz sansın .

bence en acısı ne biliyo musun clemen dönüp geldiginde ben başkasını seviyorum demek görürümüyüm bilmiyorum ama inş:)):KK52::KK52::KK51:

X