Bekarlar Kahvesi :)

aynen be ya oşş geldinnn bacımm...:KK19:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kızlar şimdi kafanızı şişirmeyimde ben çok mutsuzum ya neden bu neden ?
gelecektende umutsuzum depresyona girdim heralde kek yapsam geçer mikii???:26::26::26::KK50::KK50::KK50::KK76::KK76::KK30::KK30:

oşş buldum HayatSultan'ım:KK54:

kız kend kapılma karamsarlığa arada banada geliyo öyle ama hayat güzel valla:KK19:

ya ben ne yapayım ? hormon ilaçları almaktan duygularım alt üst oldu bu kutu bitsin doktorumla görüşeceğim dayanamayacağım artık bıktım hakikaten.. bu arada tatlım o gün çok uykum vardı duştan da yeni çıkmıştım direk uyudum size bi kırgınlığım yoktu :KK50:

Bence o kendi hayvanlığını hatırlamamak için izlemiyordur..töbee töbeee..lafa bak yaaaa...:KK4::KK4:

neler neler yaptı ben bide oan amutlu ol dedim onca şeyin üstüne beddua etmiyorum hala
lafa bak ya bir tek kişiyle myutlu olamıyo maymun iştahlı ahhh verdigim zamana
acıyorum sadece ama bundaa hayır vardır hayırlıısı olsun..:KK76::KK76::KK76::KK34::KK34::KK4::KK4::KK4:

böylelerinin fotoğraflarını sergileyip afiş edeceksin aslında :21:

aynen ya evet diyene kadar kapındalar sonra hiçç
ben ona verdigim zaamna üzülüyorum boş birine degerli zamanım gitti
yakın arkadaşıda öyle ya kaç sene kızla çıkıp
bırakmış
ikiis bunları nerede ödeyecek bilmiyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

aynen ya evet diyene kadar kapındalar sonra hiçç
ben ona verdigim zaamna üzülüyorum boş birine degerli zamanım gitti
yakın arkadaşıda öyle ya kaç sene kızla çıkıp
bırakmış
ikiis bunları nerede ödeyecek bilmiyorum :KK47::KK47::KK47::KK47:

aman yaa hiç de birşey ödemezler yaşayıp giderler olan da sana olur bana olur biz görmeyiz hiç süründüklerini buna uyuz oluyorum hani 'kalp gözü' felan gibi programlar var ya kötüler hemen belasını buluyor keşke öyle olsa :KK53:

aman yaa hiç de birşey ödemezler yaşayıp giderler olan da sana olur bana olur biz görmeyiz hiç süründüklerini buna uyuz oluyorum hani 'kalp gözü' felan gibi programlar var ya kötüler hemen belasını buluyor keşke öyle olsa :KK53:

heh bunca şeyden sonra gider adam gibi evlilik yaparsa depresyona girerim
bana neler dedi ya kralmış kendi hehe king king o ablasııı :KK33::KK33::KK33::KK35::KK35::KK35::KK35::KK47::KK47::KK47:

evlilik yapabilmesi için kendisinden beter arlanmaz birisini bulması lazım o iki insanın yaptığına da evlilik denilir mi bilmiyorum :KK1:

görücü usülü evlenir o bence bakalım neler olacak neler gösterecek zaman
ama cidden Alalh herkesin kalbine göre versin
evliligine bişey dememde bana yaptıklarının aynısını yaşasın sonra evlensin:KK47::KK47::KK47::KK53::KK53::KK37::KK37::KK37::KK14::KK14:
:))

görücü usülü evlenir o bence bakalım neler olacak neler gösterecek zaman
ama cidden Alalh herkesin kalbine göre versin
evliligine bişey dememde bana yaptıklarının aynısını yaşasın sonra evlensin:KK47::KK47::KK47::KK53::KK53::KK37::KK37::KK37::KK14::KK14:
:))

diyorumm ya kendisinden beter birisiyle evlenir sürünür :KK70: offffffffffffffffffffffff deli olcam :KK43:

X