- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.561
aynen be ya oşş geldinnn bacımm...
kızlar şimdi kafanızı şişirmeyimde ben çok mutsuzum ya neden bu neden ?
gelecektende umutsuzum depresyona girdim heralde kek yapsam geçer mikii???:26::26::26:
oşş buldum HayatSultan'ım
kız kend kapılma karamsarlığa arada banada geliyo öyle ama hayat güzel valla
Bence o kendi hayvanlığını hatırlamamak için izlemiyordur..töbee töbeee..lafa bak yaaaa...ah bacılarım benim eski mal bana gönderme yapıyoo başkalarıyala ben aklına gelmeyim diye belgesel izlemiyomuş düşünün yani bi verecekelr onu var ya
Bence o kendi hayvanlığını hatırlamamak için izlemiyordur..töbee töbeee..lafa bak yaaaa...
Bence o kendi hayvanlığını hatırlamamak için izlemiyordur..töbee töbeee..lafa bak yaaaa...
aman yaa dangalak işte ... çıkarken sevgiliyken herşey on numara bitince terbiyesizleşiyorlar insanı da çıldırtıyorlar !
Çocuğu tanımam etmem yanlış anlaşılmasın da.bu tarz göndermelere çok sinir oluyorum
tanısaydın senlede çıkmak isterdi öyle bi huyu var bende anlayamadım :))
böylelerinin fotoğraflarını sergileyip afiş edeceksin aslında
aynen ya evet diyene kadar kapındalar sonra hiçç
ben ona verdigim zaamna üzülüyorum boş birine degerli zamanım gitti
yakın arkadaşıda öyle ya kaç sene kızla çıkıp
bırakmış
ikiis bunları nerede ödeyecek bilmiyorum
platoniginiz geldi haniiiiiiimmmmmm
nasilsiniz güzeller ?
çok şükür platonikkcim bizde napalım bende mi platonik olsam birine hehe:):44::44::44::44:
aman yaa hiç de birşey ödemezler yaşayıp giderler olan da sana olur bana olur biz görmeyiz hiç süründüklerini buna uyuz oluyorum hani 'kalp gözü' felan gibi programlar var ya kötüler hemen belasını buluyor keşke öyle olsa
heh bunca şeyden sonra gider adam gibi evlilik yaparsa depresyona girerim
bana neler dedi ya kralmış kendi hehe king king o ablasııı
evlilik yapabilmesi için kendisinden beter arlanmaz birisini bulması lazım o iki insanın yaptığına da evlilik denilir mi bilmiyorum
görücü usülü evlenir o bence bakalım neler olacak neler gösterecek zaman
ama cidden Alalh herkesin kalbine göre versin
evliligine bişey dememde bana yaptıklarının aynısını yaşasın sonra evlensin
:))