- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
benim cok hayallerim oldu.. hayalsiz yasamiyordum ben..
senelerce hayal kurdum hic bisey olmadi..
bende bu yüzden artik kurmuyorum..
benim ahım fena tutmuştu birine.tuncelide süründü askerliği boyunca çatışmanın içinde.aradı beni sağlam tutturdun helal dedi kapadı hiç unutmambitanesi de hiç güvenmiyordum ben buna sıkılınca arıyordum sadece ben senin .......şen miyim dedi yarılmıştım
sende benim kafadansin o zaman clementine :)
bak bunu bende istiyorum.. cok iyi anlastigim dostum dedigim biri olsa o bana yeterdi aslinda ama nerde...
ahaha deli kız nasıl oldu bu ah tutma tüyo ver:):)
ya deme öyleeee:18::18::18::18::18::18:
Geenin sözü
" Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün,
daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın."
tek çocuk olmaktan mıdır nedir samimi olduğum kızlara çok değer verdim ve hep sömürüldüm suistimal edildim onlar başka erkeklerle takılmaya başlayınca direk satışlara geldim baya bi kalpsiz ve vicdansız moda girdim uzun yıllardır ama kalbim aç değil desem yalan olur gönülden güvenip dertleşip samimi olacağın bi dostun olursa gerisi yalan ... gül gibi de geçinir gidersin !
yıllarca böngür böngür ağlayıp yataklardan çıkmayıp ölümle yaşam arasında aldığım nefesle tutunursam hayata bu kadar negatif enerji sahibini bulur elbet ! bırakıp gitmeyecekti !
bekle bekle ömür tükendi sarardık solduk işe yaramaz pörsümüş halimizle geldiğinde bizi bulsa da yüzümüze bakmaz zaten ahaha
bekle bekle ömür tükendi sarardık solduk işe yaramaz pörsümüş halimizle geldiğinde bizi bulsa da yüzümüze bakmaz zaten ahaha
hiç aglayamam hüngür hüngür ha bu aglamadım mı agladım da öylesine :)) ama haa artık ona ayırcak dk bile
olmadıgını farkettim ona verdigim deegrler yüzünden böyleyse
kalsın degeriyle paşamızzzzzzzzzz:)
valla ben sinirimden oturur öyle bi ağlarım ki çizgifilmlerdeki gibi aynen böyle
hahaha süpersin yaa
sünger bob-ağlamadan geçen günkesinlikle izle gülmekten ağlarsın annem görür görmez aynı senin gibi ağlıyor dedi ahahaha
ay yok hayatta izlemem sinir olurum valla
hemen bi önyargı hemen bi cıkcıklamalar! hani hepimiz kardeştik hani bekar ölecektik neden bu çile neden bu ızdırap neden izlemiyorsun sponge bob !!!!!!!!!!!
valla ben sinirimden oturur öyle bi ağlarım ki çizgifilmlerdeki gibi aynen böyle
lisede bi arkadaşım vardı bi aglardı ortalıgı sel götürrdü o geldi
aklıma haha:)