- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
Elin ogluna ne diye asik oluyoruzkiii,
Bundan sonra kendimize asik olaliiim,
kendi uzerimize titreyelim,
cunku bizden degerlisi yok!!!
bi taraf daha çok sever ve baglanır bence şöyledir bi ilşki
bir taraf kör kütük aşıktır bir zaman ,sonra onun aşkı azalır bu seferde diger taraf kör kütük sonra erkek genelde arayışa girer
hopp sonra seni yıpratır kendi sevmiyo ya rahat bence böyle sizce nasılll?????:26::26:
asıl aşkın sahibine aşık olalım bir söz varya
onca ihanete ragmen terk etmeyen tek sevgili Allah tır diye
ne kadar dogru...!!!
bence kendinde bulamadığın şeyleri karşı tarafta buluyorsun sonra da bi işe yaramadığını görüyorsun.biraz da can sıkıntısından bir insana ihtiyaç duyuyoruz galiba ... sevilme ihtiyacı güvenme ihtiyacı vs vs vs
bence kendinde bulamadığın şeyleri karşı tarafta buluyorsun sonra da bi işe yaramadığını görüyorsun.biraz da can sıkıntısından bir insana ihtiyaç duyuyoruz galiba ... sevilme ihtiyacı güvenme ihtiyacı vs vs vs
asıl aşkın sahibine aşık olalım bir söz varya
onca ihanete ragmen terk etmeyen tek sevgili Allah tır diye
ne kadar dogru...!!!
clementine cünkü benim sadece bi kac kez platonik hoslanmalarim oldu simdiye kadar :)
bide bu nicki aslinda artik hic sevmiyorum.. siteye üye olurken aklima bu geldi bu nick yaptim
kend aynen canim.. bizi asla terketmeyen Allahtir :)
dua ederken allahin sevgisini hissederek dua ederim hep..
biz kizlar erkekleri gercekten boslukta oldugumuzda, sevgiye ihtiyac duydugumuzda seviyoruz bana göre..
ask bambaska bisey..
ben simdiye kadar asikta olmadim ama gereksiz buluyorum aski artik..
cünkü gercek seven kalmadi herkes isine geldigi kadar seviyor veya sevmis gibi yapiyor..
clementine cünkü benim sadece bi kac kez platonik hoslanmalarim oldu simdiye kadar :)
bide bu nicki aslinda artik hic sevmiyorum.. siteye üye olurken aklima bu geldi bu nick yaptim
kend aynen canim.. bizi asla terketmeyen Allahtir :)
dua ederken allahin sevgisini hissederek dua ederim hep..
biz kizlar erkekleri gercekten boslukta oldugumuzda, sevgiye ihtiyac duydugumuzda seviyoruz bana göre..
ask bambaska bisey..
ben simdiye kadar asikta olmadim ama gereksiz buluyorum aski artik..
cünkü gercek seven kalmadi herkes isine geldigi kadar seviyor veya sevmis gibi yapiyor..
aynne katılıyorum canım boşluk aşkı sevgi yoksunlıugundan istiyoruz sonra hıh bende gerçekten inanmıyorum ama
işte hayalll dünyası varsada eger herkesin en iyisiyle karşılaşmasını isterim
erkek olsaydım hepinizi severdim çünkü erkekler öyledirben hep şunu düşündüm sağlam b,i dostum olsa her anımı geçirdiğim o zaman sevgili ihtiyacı duymazdım sürekli onla vakit geçirseydim filan
amin canim insallah :)
bos hayallerden biktim bende bu yüzden hayal kurmayida biraktim..
sende benim kafadansin o zaman clementine :)
bak bunu bende istiyorum.. cok iyi anlastigim dostum dedigim biri olsa o bana yeterdi aslinda ama nerde...
aynen hayırlısı diyorum artık bir beklentimde yok erkekelrden gözleri dışarda zoru görnce kaçıyorlar
aldıkları kızların ahları nolcak bilmiyorumm...
son iki senedir hayallerle yaşıyorum.... desem valla hala devam ediyorum mutluluk hayalleri kurmaya...
Çünkü Allah yaşatmayacağı şeyi hayal ettirmezmiş...
son iki senedir hayallerle yaşıyorum.... desem valla hala devam ediyorum mutluluk hayalleri kurmaya...
Çünkü Allah yaşatmayacağı şeyi hayal ettirmezmiş...