- 20 Eylül 2011
- 4.479
- 1.843
-
- Konu Sahibi HayatSultan
benide aşçıyla tarlacıyla kasapçıyla ... daha bir çok şey var tanıştırmak isteyenler vardıda ben onlardan önce davranıp bitane öğütücü buldum
ooff :S tahmin edebiliyorum..
bizimde evini hic havalandirmayan komsular var binada..
evden igrenc kokular gelir, evin kapisini acarak evi havalandriyior bir kadin..
camlarini actigida yok..
nerdesiniz kizlar herkes terketti bu topicigi... :26:
başka bir topikte dalaştayım:
Turk yemekleri yine iyi. Bizim hint komsulari var.
Yemeklerinin kokusu bizim eve kadar gelir, inan kapiyi peceyi acamaz hale gelirizz:95:
bişey sorucan topik ne acbaa çözemedim :44:
bişey sorucan topik ne acbaa çözemedim :44:
aaaaa nirde nirdeseni seni
milleti birbirine düsman etcek bak görüyon mu
cahillik başa belaaaa :26:
ya bi konu vardı ötekileştirme-berikileştirme felan diye onu okudunuz mu? biz orda baya bir ağız dalaşı yaşadık bikaç bayanla..aynı sıkıntılar devam ediyor.birisi bi başlık açıyor namus timsali arkadaşlar damlayıp konu sahibini yerden yere çarpıyorelimden geldiğinde engel olmaya çalışıyorum insanları ezmelerine ama kötü ben olacam bu gidişle
ya bi konu vardı ötekileştirme-berikileştirme felan diye onu okudunuz mu? biz orda baya bir ağız dalaşı yaşadık bikaç bayanla..aynı sıkıntılar devam ediyor.birisi bi başlık açıyor namus timsali arkadaşlar damlayıp konu sahibini yerden yere çarpıyorelimden geldiğinde engel olmaya çalışıyorum insanları ezmelerine ama kötü ben olacam bu gidişle
Nerde yaa? Ben bisey gormedimde, sacma ya, simdi kiniyolar ama kinadiklari bir gun ya eslerinden yada evlatlarindan cikacak haberleri yok..
yok görmedim o konuyu.. evet bende cok karsiyim ya öyle davranilmasina..
konuyu acan kisiye birden bagirip cagiriyorlar müdahale ediyorlar..
gecen gün bir konuda görmüstüm eski bir konu.. kiz yazmis acmis konuyu
bir üyede, böyle bos konular icin mi bizden yardim istiyosun falan filan demis..
illa herkesin cok büyük derdi olamazki sonucta.. bana büyük gelen sorun sana kücüktür..
herkesin derdi baskadir..
off şimdi de üyeyi pasif ettiler yine bunlar yüzünden.ne biçim site bu anlamadım ki karşı tarafa neden ceza verilmiyor kıza bir sürü hakaret yağdırıyorlar...
aşk ve sevgi köşesi-aşk hikayelerimiz/dertlerimiz-eşi ya da sevgilisi yaşça büyük olanlar