- 22 Mart 2012
- 472
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
valla ben anlamaz o işlerden anacım niye bekar oldugumu anladınız umarım
ama ben olsaydım eti güzelce kavurur baharatını ekler
üzerine domates sosu hazırlar döker onuda afiyetle yerdim
aslında istesem yapabilirm sanırım yemek falan:26:
annene geçmiş olsun tatlım nesi var ?
haklısın iş başa düşünce öğreniliyo. ben evin en küçüğü olduğum için iş başa düşmedi hiç çok şükür.
ama bazen canım sıkılır kalkar ugrasır bişeyler çıkarırım
bi keresinde bi sürü şeyi aldım sebzeyi falan doğradım yaptım ettim getirdim. bi de demesinler mi bu bildiğimiz menemen
meğer ben bilmeden menemen yapmışım
etin yumuşaması için bilmiyorum ki napılır annem evde yok olsa sorardım ama kavurma eti cok severim mmm yapta bende geliim kıızzzz
selam hatunlar :)
yemekten konusuyomussunuz
bende evin en kücük üyesi olarak yemek namina malesef hic bisey bilmem :)
bakalım ben de karıştırcam evircem çevircem yicem yapcak bişi yoketi çözdürmek için suda bekletmek lazımmış şimdi suya koydum ahahah sabahtan beri öle duruyordu et
benm yemek konusunda çok ciddi sorunlarım vaar soğan sarımsak ve yeşill olan yemiyorum ve elleyemiyorum e dolayısıyla yeemekte yapamıyorum napcam bilmem :44:
benm yemek konusunda çok ciddi sorunlarım vaar soğan sarımsak ve yeşill olan yemiyorum ve elleyemiyorum e dolayısıyla yeemekte yapamıyorum napcam bilmem :44:
Sogansiz turk yemeyi yok denecek kadar azdir.
Ama sogan dogramamak icin tupperwarein bilmem bisey $efi var,
ceyizime ondan almistim, tavsiye ederim, Annemde kullaniyor.
Ellerin ne guzel sogan kokmadan sogan dogramis oluyorsun
kendimi soğan ve yeşilliklerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç düşünemiyorum aç kalsın beni alanda napim
kendimi soğan ve yeşilliklerle hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç düşünemiyorum aç kalsın beni alanda napim
evet sogansiz sarimsaksiz azdir..
bende cok rahatsiz oluyorum kokusundan..
Bi ara yemek yapmayi sevmedigim icin komsu munasip bir asciyla tanistirmak istemisti benii
Soyleyimde sanada bulsun bitane
Turk yemekleri yine iyi. Bizim hint komsulari var.
Yemeklerinin kokusu bizim eve kadar gelir, inan kapiyi peceyi acamaz hale gelirizz:95: