Bekarlar Kahvesi :)

Öyle miii.... Hemmenn anlat bakalımmmm....

bi çocuktan hoşlanıyodum canım ama sevgilisi var sanıyodum o yüzden kalbime gömmüştüm sonra arkadaşım sevgilisi olmadıgını falan söyledi
dikkatimi çekti bakıyodu falan ben utangacım aynı yerde slmdan başka konuşmadım pek sonra konuştuk bi kaç gündür şimdi ben ondan hoşlanıyorum tabi aşıkta olmuş olabilirim tam emin degilim:))
oda artık bu akşam konuşcakmıştı tam bende çıktım erkenden neyse iştearkadaşıma niyetini söylemiş bende kabul etcem hayırlısıysa

Ayy çok sevindim.. Hadi bakalım inşALLAH mutlu olursun...

Bende de var böyle durumlar ama zamanı var biraz daha...

ne mutlu sana:) tanımıyorum ama adına sevindim

Ayy çok sevindim.. Hadi bakalım inşALLAH mutlu olursun...

Bende de var böyle durumlar ama zamanı var biraz daha...

sagol tatlım Aynen sende çok mutlu olursun inşAllah bizimde amanımız var bide ayrılcaz o başka terde okuyo ben başka yerdee
ama en çokta istedigim Namazında olmasıydı çok şükür öyle biri çok seviniyorum o yüzden

Ne güzel yaa...

Ben kendimi frenliyorum fazla kapılma kızım bak sonra hayal ettiğin gibi olmazsa üzülürsün diye..

Ama yinede insanın kalbinde bi hareket olması paha biçilemez bişey...

Ne güzel yaa...

Ben kendimi frenliyorum fazla kapılma kızım bak sonra hayal ettiğin gibi olmazsa üzülürsün diye..

Ama yinede insanın kalbinde bi hareket olması paha biçilemez bişey...

ben kendimi frenliyemedim arkadaşımda öyle dedi ama yapamadım oda yapamadı birbirimizi görünce kalıyoru zöyle daha bi kaç gün nceye kadar yüzüne bakıp iki kelime edemiyodum
şimdi konuştuk ya bii başkayım ben ben degilim sanki
kalbin kıpırtısı süper gerçekten o heyecan hele:))

Hep böyle güzel haberler alırız inşallah.. Darısı diğer kızçelerin başına...

Selam kızlar,nasılsınız?
Uzun zamandır yazamıyorum
:18:kusura bakmayın.
Kend yeni iliskin hayırlı olsun kuzum,cok mutlu olursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…