Bekarlar Kahvesi :)

hihi :KK9: napam kimse gelmiyi, gelsede durmuyi hemen gidiyi :KK5:
nossung tatilin bitmesine az kaldi :KK5: okul baslicek sinavlar falan :KK24:
sen ne eden :KK31:

Napem yaa, ben de azcık kaçtım tatil diyerekten ama öyle pek bişey yapmadım. Döndüm şimdilik. Ara verdim tatile yani. Yarın da aylak takılıp sonra biraz işlere bakim artık diyorum :KK1:

Kış modu başlıyor zaten bayram sonrası. Offf.. zaman işte.. bitti yine bir sene.. der, burdan bunalıma bağlarım ben :KK52:

Napem yaa, ben de azcık kaçtım tatil diyerekten ama öyle pek bişey yapmadım. Döndüm şimdilik. Ara verdim tatile yani. Yarın da aylak takılıp sonra biraz işlere bakim artık diyorum :KK1:

Kış modu başlıyor zaten bayram sonrası. Offf.. zaman işte.. bitti yine bir sene.. der, burdan bunalıma bağlarım ben :KK52:

niye pek bisey yapamadin, neler yaptin mesela ? bende diyodumki gendü gendüme, kesin güzel bir tatil geciriydir :103:
aynen ya kis modu benide cok etkiliyor, hemen bunalima girerim.. :26:
gerci havalar henüz güzel.. insallah eylülde güzel kalir :KK34:

niye pek bisey yapamadin, neler yaptin mesela ? bende diyodumki gendü gendüme, kesin güzel bir tatil geciriydir :103:
aynen ya kis modu benide cok etkiliyor, hemen bunalima girerim.. :26:
gerci havalar henüz güzel.. insallah eylülde güzel kalir :KK34:

Trafik karıştı biraz o yüzden. Dediydim ya kankam gelecek diye, o geldi. 5 gün onunlaydım, e tabi Türk misafirperverliği, onu ağırlıcam diye abarttım zannımca, pek biyerlere gitmedik onunla, o gitti bu sefer ev temizleme vs vs :KK50: araya da tabi işler girdi zaman zaman, bide onlarla uğraştım..:102: anca hafta sonu bi aile yanı ziyareti ile dinlendim ama onlar da "EVLEN ARTIK" :KK47: diye beynimi yiyince kaçarak eve döndüm bugün :KK53:

Bakalım, bayrama var bi niyetim en azından 2-3 gün Bodrum-Marmaris yapasım var ya, ona da çıkar bir sorun heralde.. :104:

sonra zaten işlere gömülür giderim.. of yaa ben bugün pek bi depresif moda sarıyom nedense.. hep annemler yüzünden :KK52:

Sen nettin, çalışabildin mi biraz sınavlara

Trafik karıştı biraz o yüzden. Dediydim ya kankam gelecek diye, o geldi. 5 gün onunlaydım, e tabi Türk misafirperverliği, onu ağırlıcam diye abarttım zannımca, pek biyerlere gitmedik onunla, o gitti bu sefer ev temizleme vs vs :KK50: araya da tabi işler girdi zaman zaman, bide onlarla uğraştım..:102: anca hafta sonu bi aile yanı ziyareti ile dinlendim ama onlar da "EVLEN ARTIK" :KK47: diye beynimi yiyince kaçarak eve döndüm bugün :KK53:

Bakalım, bayrama var bi niyetim en azından 2-3 gün Bodrum-Marmaris yapasım var ya, ona da çıkar bir sorun heralde.. :104:

sonra zaten işlere gömülür giderim.. of yaa ben bugün pek bi depresif moda sarıyom nedense.. hep annemler yüzünden :KK52:

Sen nettin, çalışabildin mi biraz sınavlara

evet ev temizleme vs. benle annemde yaptik, yaz temizligi idi.. biktim artik temizlikten hergün evin rutin temizliginden birde :KK14:
hakikaten cok sinir bozucu, ne zaman evleneceksiniz evlenmeyi düsünmüyomusunuz sorulari.. :KK25:
bugün baslayacaktim biraz istek gelmistiki , teyzemgil geldiler.. :44:

evet ev temizleme vs. benle annemde yaptik, yaz temizligi idi.. biktim artik temizlikten hergün evin rutin temizliginden birde :KK14:
hakikaten cok sinir bozucu, ne zaman evleneceksiniz evlenmeyi düsünmüyomusunuz sorulari.. :KK25:
bugün baslayacaktim biraz istek gelmistiki , teyzemgil geldiler.. :44:

e tabi misafiri bırakıp çalışmak da olmaz yanı :KK52:

Burada muhabbet-geyik akıyordu biaralar, nooldu yaa, niye kimse yok :KK50:

Yeni bi topik açalım mı; " EVDE KALMIŞ AMA BUNUN FARKINDA OLMAYANLAR " diye :KK52::KK52::KK52:

belki daha çok katılım olur :KK52:

e tabi misafiri bırakıp çalışmak da olmaz yanı :KK52:

Burada muhabbet-geyik akıyordu biaralar, nooldu yaa, niye kimse yok :KK50:

Yeni bi topik açalım mı; " EVDE KALMIŞ AMA BUNUN FARKINDA OLMAYANLAR " diye :KK52::KK52::KK52:

belki daha çok katılım olur :KK52:

yeeaaa ben daha 25im ama evdemi kaldim :84:
artik herkes bosaniyor herkes aldatiliyor ya,
güzel güzel babaevinde otururkene ben, niye elin herifi yüzünden hayatimi mahvedeyim :26:
diye düsünmüyorda degilim hani :115:

yeeaaa ben daha 25im ama evdemi kaldim :84:
artik herkes bosaniyor herkes aldatiliyor ya,
güzel güzel babaevinde otururkene ben, niye elin herifi yüzünden hayatimi mahvedeyim :26:
diye düsünmüyorda degilim hani :115:

Walla biz kankamla, bi tespit yaptık: "anam, 25-26 yaşına kadar evlendin evlendin; çocuğu da bu arada fırlattın; sonra yok işti yok aşık olunacak adam yok derken bide yalnız yaşıyorsan, o saatten sonra ay ben kendime yemek yapamıyom, ütüyle uğraşamam, ev sorumluluğu istemem vs derken ahanda bööle el elde baş başta kalıveriyon yapayalnız" dedik. O sebeplen, ipin ucu kaçmadan bak bi çaresine derim :KK52: tabi bide buna uygun adam bulmak gerek ama, NEEEERRRRDDDDDDDEEEEEE :KK43::KK43:

Walla biz kankamla, bi tespit yaptık: "anam, 25-26 yaşına kadar evlendin evlendin; çocuğu da bu arada fırlattın; sonra yok işti yok aşık olunacak adam yok derken bide yalnız yaşıyorsan, o saatten sonra ay ben kendime yemek yapamıyom, ütüyle uğraşamam, ev sorumluluğu istemem vs derken ahanda bööle el elde baş başta kalıveriyon yapayalnız" dedik. O sebeplen, ipin ucu kaçmadan bak bi çaresine derim :KK52: tabi bide buna uygun adam bulmak gerek ama, NEEEERRRRDDDDDDDEEEEEE :KK43::KK43:

haklisin :KK5: bazen hayal kuruyorum bende her saftirik bayan gibi, ama sonra bu yastan sonra nasil yapicam,
nasil bakicam edicem eve kocaya diye hüzünleniyosun :KK24:
olumlama topiicigi var kK'da orayada ugradim.. kizlar cok haklilar, ben sürekli nasil olacakki,
yokki asik olunacak adam deyip durdugum icin olmuyor diyorlar..
positif düsüncezki olsun yoksa evcümüzü yaleriz :KK37:

haklisin :KK5: bazen hayal kuruyorum bende her saftirik bayan gibi, ama sonra bu yastan sonra nasil yapicam,
nasil bakicam edicem eve kocaya diye hüzünleniyosun :KK24:
olumlama topiicigi var kK'da orayada ugradim.. kizlar cok haklilar, ben sürekli nasil olacakki,
yokki asik olunacak adam deyip durdugum icin olmuyor diyorlar..
positif düsüncezki olsun yoksa evcümüzü yaleriz :KK37:

Walla ben 7,5 senelik ilişkimin son 2,5 yılında o "olumlama"yı çooookk yaptım :KK4:

Herif yanaşmıyy, daa napem, bıraktım artık o yolları :KK25:

zaten bizim aileler de olmaz :KK50:

madem evlenmeyi düşünüyon, niye ayrılmıyon dicen ama o da olmiyi :KK19:

Bıraktım akışına ama akmiy işte :KK43::KK43:

bazen diyorum, olmaması olmasından daha iyi; ama oldu işte :KK43:

off, bunalıma sürükleniyorum...

çık çık çık!!! :KK35::KK35::KK35:

bugün babama da dediği gibi; "aman yaa, herkes mi evleniyor" :KK45:

of. bu mudur, budur.
nokta
:KK51:

Walla ben 7,5 senelik ilişkimin son 2,5 yılında o "olumlama"yı çooookk yaptım :KK4:

Herif yanaşmıyy, daa napem, bıraktım artık o yolları :KK25:

zaten bizim aileler de olmaz :KK50:

madem evlenmeyi düşünüyon, niye ayrılmıyon dicen ama o da olmiyi :KK19:

Bıraktım akışına ama akmiy işte :KK43::KK43:

bazen diyorum, olmaması olmasından daha iyi; ama oldu işte :KK43:

off, bunalıma sürükleniyorum...

çık çık çık!!! :KK35::KK35::KK35:

bugün babama da dediği gibi; "aman yaa, herkes mi evleniyor" :KK45:

of. bu mudur, budur.
nokta
:KK51:

herif yanasmiyimi ?? neden yanasmiyorki, daha ne kadar uzatmayi düsünüyor ? veya engel olan nedir ?

tuhaf düsündürdü beni iyice senin herif :44:

babanin agzina saglik :KK16: herkes evlenmek zorundada degil..

ama ben yinede bu aralar ask istiyorum yaa :18: seveyim sevileyim, birseyleri birlikte paylasalim.. aaah :KK19:

herif yanasmiyimi ?? neden yanasmiyorki, daha ne kadar uzatmayi düsünüyor ? veya engel olan nedir ?

tuhaf düsündürdü beni iyice senin herif :44:

babanin agzina saglik :KK16: herkes evlenmek zorundada degil..

ama ben yinede bu aralar ask istiyorum yaa :18: seveyim sevileyim, birseyleri birlikte paylasalim.. aaah :KK19:

klavye hatası olmuş, o söz babama ait değil, "bugün babama da dediğim gibi;" olacaktı :KK52: zira o sözümden sonra gelen tepkileri burada anlatamam :nazar:

Tuhaf düşünme, özel ve karmaşık konularımız var, o sebeplen herifime yüklenmeyelim :KK52: o da seviy :KK52::KK52: başkası falan gibi muhabettlerimiz de yok çok şükür, o muhabbetleri aşalı yıllarımız oldu, artık çan sesi diyorum ben kendi kendime ama o duymazdan gelmeyi diğer sorunların yanında daha zaman kazandırıcı buluyor, hepsi bu. Zaten eninde sonunda ya o imzayı atacak :KK52: ya da anamın bulduğu bi adamla evlenip geçicem :KK52::KK52::KK52:

öyle diyince de kuduruyor zaten :KK52:

klavye hatası olmuş, o söz babama ait değil, "bugün babama da dediğim gibi;" olacaktı :KK52: zira o sözümden sonra gelen tepkileri burada anlatamam :nazar:

Tuhaf düşünme, özel ve karmaşık konularımız var, o sebeplen herifime yüklenmeyelim :KK52: o da seviy :KK52::KK52: başkası falan gibi muhabettlerimiz de yok çok şükür, o muhabbetleri aşalı yıllarımız oldu, artık çan sesi diyorum ben kendi kendime ama o duymazdan gelmeyi diğer sorunların yanında daha zaman kazandırıcı buluyor, hepsi bu. Zaten eninde sonunda ya o imzayı atacak :KK52: ya da anamın bulduğu bi adamla evlenip geçicem :KK52::KK52::KK52:

öyle diyince de kuduruyor zaten :KK52:

o zaman senin agzina saglik :KK16:

kusura bakma o zaman bilip bilmeden konusmus gibi oldum :KK17:

bence sen herifinle evlen, mutlu olursünük :21:

o zaman senin agzina saglik :KK16:

kusura bakma o zaman bilip bilmeden konusmus gibi oldum :KK17:

bence sen herifinle evlen, mutlu olursünük :21:

yok yaww, burası geyik alanı diye çok özele girmiyorum, dışarıdan çok anlaşılır bir ilişkimiz yok zira ben senelerdir bizatihi içinde olmama rağmen anlayamadım :KK52:

herşey olacağına varıyor ya, neysem boşverelim bu iç bunaltıcı mevzuuyu.

sen netcen sınavlardan, okuldan sonra, var mı bi planın

yok yaww, burası geyik alanı diye çok özele girmiyorum, dışarıdan çok anlaşılır bir ilişkimiz yok zira ben senelerdir bizatihi içinde olmama rağmen anlayamadım :KK52:

herşey olacağına varıyor ya, neysem boşverelim bu iç bunaltıcı mevzuuyu.

sen netcen sınavlardan, okuldan sonra, var mı bi planın

timam kapatirik herke$ler bilmesin tabeki :KK76:

her zaman hayirlisini dilemek lazim :KK16:

henüz hala kararsiz bir durumdayim, sinavlardan sonra veya varkende okula devam etsem mi diye düsünüyorum

bilemioyrum karisik :26:

ve ben artik cikayim gec oldu olar mi ? :18:

timam kapatirik herke$ler bilmesin tabeki :KK76:

her zaman hayirlisini dilemek lazim :KK16:

henüz hala kararsiz bir durumdayim, sinavlardan sonra veya varkende okula devam etsem mi diye düsünüyorum

bilemioyrum karisik :26:

ve ben artik cikayim gec oldu olar mi ? :18:

olar çık ama, gelecek sefer senden bu okula devam mevzusundan bahsedelim.

en söyleneceği baştan diyivereyim ben, sen okulu bitir, sonra istiyorsan başka bir okul daha oku, istiyorsan okulunla ilgisiz bi iş yap. Ama; OKULU BİTİR.

Bu konuda gayet ciddiyim. Başladığın işi bitir mutlaka.

ahan da son sözüm budur.

İyi geceler.

:KK55:

olar çık ama, gelecek sefer senden bu okula devam mevzusundan bahsedelim.

en söyleneceği baştan diyivereyim ben, sen okulu bitir, sonra istiyorsan başka bir okul daha oku, istiyorsan okulunla ilgisiz bi iş yap. Ama; OKULU BİTİR.

Bu konuda gayet ciddiyim. Başladığın işi bitir mutlaka.

ahan da son sözüm budur.

İyi geceler.

:KK55:

söylediklerin önemli benim icin :KK16: cok mantikli seyler söylüyorsun bu konuda..
evet zaten bende mutlaka bitirmek istiyorum yilan hikayesinden ciksin istiyorum artik bu mesele :KK31:
insallah güzel bir sekilde bitiririim..
gendüne eyü bak..
iyi geceler :emir_bebek::KK3:

[video=youtube;flV25Uf9yxg]http://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg&playnext=1&list=PL3548F76521AA346F&feature=results_main[/video]

:KK70: :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
Michael Jackson belgeselini izledim biraz evvel..

Hakkaten "star" yaa, denecek kadar yeniden hayran oldum artık canlı performansını izleme şansımın olmadığına üzülerek..

En çok ne dikkatimi çekti biliyor musunuz; işini organize etme hakimiyeti,ciddiyeti, ekibini yönetimi ve her prova sonrasında ekibini tebrikle beraber "god bless you" deyişi..

Ne kader ama...

Gün sonu önermem şudur ki, "DÜNYA STARI" olmak tesadüf değildir; başarının altında doğru yeteneklerin doğru harmanlandığı ciddiyet ve disiplinli bir çalışma olduğunu unutmadan istikrarlı çalışmak, çalışmak, çalışmak ve bıkmadan çalışmaktan başka yol olmadığını unutmamak gerekir.

God bless you,

:KK34:

X