Bekarlar Kahvesi :)

Allah kolaylıklar versin kızlar çok güzel söz çık gel ankaraya kızz iki adım bid eburası iyidir iyi:))
ahh git deseler ordayımm anında ama aile izin vermez ahh ahh .valla acemidede oradaydı yaktı kavurdu benimkini bir geldi gündüz feneri gibi kap kara tanıyamadımm

ahh git deseler ordayımm anında ama aile izin vermez ahh ahh .valla acemidede oradaydı yaktı kavurdu benimkini bir geldi gündüz feneri gibi kap kara tanıyamadımm

bura bi acayip canım zaten gölgesi bile yakıyo adamı:)) ama rahat yer sen üzme kendini

bura bi acayip canım zaten gölgesi bile yakıyo adamı:)) ama rahat yer sen üzme kendini
çok şükür sıkıntısı yok cnm ama adı askerlik işte.bütün kardeşlerim rahat olsun gittikleri gibi gelsinler inşallah

Allahım lütfen sen bekarlar kahvesi üyelerine... Deniz kadar etkileyici bakışları olan ve yakışıklı(Aliye),Ferit kadar kibar ve olgun(bir dilim aşk),Selim kadar zeki ve zengin (bir istanbul masalı),Baran kadar karizmatik(haziran gecesi),Cem kadar eğlenceli(avrupa yakası),Polat kadar güçlü (kurtlar vadisi) ve Niko kadar fedakar ve kararlı(yabancı damat)biriyle tanışma fırsatı ver....
AMİNNN!!...

Son düzenleme:

Canı yürekten aminnnn diyorum.. Şimdi geldim eve komşu kızı gelin oldu onu geçirdik geldik.. güzel duygular ya.. Annesi, babası, kardeşleri hep ağladılar.. Allah böyle şey göstersin.. İsteyen herkese nasip etsin inşallah...:123:

KIzlar ben 4444 tane salat-ı tefriciye okumaya başladım bilen varsa ve isterse okuyabilir mi ?

canım ben biliyorum kaç tane okumamı istersin???

biraz yalanlara biraz insanlara birazda kendime iştee :) oluyo arada bu arlar daha çok oluyo kafamı meşgul etemme gerek:)
boşver bunalrı sen napıyosunn:))

bende napiyim bugün yine is'e gittim,
arkadasim cagirdi diye,
ve rahatlik var su an bende,
cünkü yarin bize son yazili var,
bir hafta kaldi okullarin kapanmasina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…