Bekarlar Kahvesi :)

Selam kızlar..

İŞ çıkışı uzun süredir görüşmediğim arkadaşımla buluştum.. yeni sevgilisinden ayrılmış...

Sohbetimizin konusu Tabiki erkeklerdi..

Onun iki kere uzun süreli ilişkisi oldu... Allahım erkekleri öyle bi çözmüş ki yani tam anlamıyla çözmüş demek doğru mu bilmem ama..

Sayesinde erkeklerden iyice bi soğudum... Erkektir yapar, çok güvenmeyeceksin yoksa hayal kırıklığına uğrarsın vs. vs.

Yaşadıklarımı O kişinin bana yaptıklarnı falan anlattım da.. Bi bana sen delimiydin de bu yaptıklarını görmedin demediği kaldı..

Gerçi zamanında aynı şeyleri oda yaşamış... Ben ona bişey anlattıkca bak ben böyle bişey yaşamıştım diye devam etti sohbet...

KIsacası geleceğe dair azıcık umudum vardı o da köreldi... Kendimi bi kez daha kandırlmış,, alay edilmiş,, kullanılmış daha bir dürü şey hissettim...

Hic uzulme. Bizim mutlu olmamiz icin erkeklere ihtiyacimiz yok. Kendi uzerimize titeyelim. Kendimizi gelistrelim. Sonrasina Allah kerim. Illa ask gerekmiyor insanin hayatinda. Ben boyle iyiyim. Kimse ne yaptigima karismiyo. Ne giydigime karismiyo oh keyif benim.. Bol bol gezip eglencem..

Hıı tabi tabi bi zaman sonra görürüm seni.. Öyle gezip tozmayla falan bi yere kadar geçiyo zaman... İnsan yuva istiyo yaa sadece mutlu bi yuva ,, İyi bi eş,, veeeeee en önemlisi anne olmak...

Hıı tabi tabi bi zaman sonra görürüm seni.. Öyle gezip tozmayla falan bi yere kadar geçiyo zaman... İnsan yuva istiyo yaa sadece mutlu bi yuva ,, İyi bi eş,, veeeeee en önemlisi anne olmak...

Anne olmayi anliyorum.
benim is arkadaslarimin cogu evli cocuklari var.
ay kadinlara yazik yetisemiyolar, eve gelince yemek derdi.
ben geliyorum yemek hazir,
temizligimi yapan annem var,
Oh suan benden rahati yok.
Ama yani yinede mutlu olmamiz onlarin elinde degil.
Git yetim oksuz cocuklari mutlu et,
cocuk esirgeme kuruluna bir gununu ayir.
Biz iyillik yapalimda, Allah insallah en iyisini cikariri karsisimiza..

Evet insan onundeki orneklere bakiyo, herkeste benim rahatligima ozendigi icin hic sorun etmiyorum.
Ben 24 yasindayim. Sen kac yasindasin?

tabi bakış açısına göre değişir... Sen evli ve çocuğu olan arkadaşlarına bakınca ayy nasıl bi sorumluluk ne yorucu bi hayat diye düşünüyosun sanırım ama, ben tam tersi öyle bi yaşam benim hoşuma giderdi...Sen kaç yaşındaydın bakim...

Evet insan onundeki orneklere bakiyo, herkeste benim rahatligima ozendigi icin hic sorun etmiyorum.

ben de senin gibiyim canım eve geliyorum yemek hazır temizliği annem zaten evde kimse yokken yapar. Ama yine de okulla ilgili bazı işlere yetişemiyorum, evlenince nasıl yetişecem bilemiyorum yani. Bi de çok narin yetiştim ben bi akşam yemek yaparsam en az 3 saat yatarım yoruldum diye :)
evliliği düşündüğüm bir sevgilim var ama ben erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim

Hayirlisi olsun canim,
benim suan evliligi dusundugum kimse yok.
Ay buyuk konusmamak lazim,
icinizden en once ben evleniyomusum sonra

Rabbim hepinizin gönlüne göre eşler versin kadrinizi kıymetiniiz bilen insanalra düşürsün canalrımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…