Bekarlar Kahvesi :)

istanbul degil tabiki orayı fgezelim ben hiç gitmedim istanbula ama çok istiyorum istanbulu çanakkaleyi gezmeyi

insallah bir gün nasip olursa, türkiyenin dört bir yanini gezmeyi cooooook isterdim
canim ben cikayim artikun
kendine dikkat et..
öpüyorum yanaklarindan..
iyi uykular..

insallah bir gün nasip olursa, türkiyenin dört bir yanini gezmeyi cooooook isterdim
canim ben cikayim artikun
kendine dikkat et..
öpüyorum yanaklarindan..
iyi uykular..

inşllah canım nedne olmnasın:)) bende seni öpüyorum canım sende ççook iiyi bak kendine

Bugün ankarada geçirdiğim son günüm, yarın inşallah evimde olucam çok özledim yuvamı yaa.. ayağımın tozuylada akşam düğüne gidicem sonrada ertesi günde iş başı işimide özledim beaa... Hava çok sıcak burda birazdan gezmeye çıkarım dışarı belki.. haydi size enn güzelinden gün geçirmenizi diliyorum... Öbek öbek öpeyrummm bekar ve güzel ve mutlu arkadaşlarım benumm...

İyi gezmeler canım ve iyi yolculuklar
Ankara'da okuyor muydun canım sen?

Ambiyaaans ambiyans :)))
bekarlara özel bir başlık açılmış biz evlileri dışlanıyoruz :)
Evlenince anlarsınız

Ambiyaaans ambiyans :)))
bekarlara özel bir başlık açılmış biz evlileri dışlanıyoruz :)
Evlenince anlarsınız

İdare eder canım ya halk bankası sınavına girdim bugün
oyy iğrençti,korkunçtu :120:
Senden naber canım?

İyi ben de,yurttayım,öğle yemeği yedim...

Soru çözeceğim birazdan...

Tabiki canım her bekara açık kapımız.

selam canım..herzaman bekleriz

teşekkür ederimm.. :) o zamn söze kendimi tanıtarak başlıyıımm..
daha dün liseyi bitirmiş genç mi genç bekar mı bekar bi insanım :)) ( of kastım kendmi yaa ne desem kii :26:)
sonacımaa hemşireyim.. yani sağlık meslekten mezun olmuş çaylak bi hemşire desek daha doğru sanırım :)
balıkesirin ilçesi burhaniyede yaşıyorum. evet yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…