Bekarlar Kahvesi :)

gecti gibide, nedense hala moral bozuklugu var bende..
üzgünüm..
neden üzgün oldugumuda cözemiyorum bir türlü..
sen nasilsin canim

çok şükür iyiyim bende bugün piknikteydim
bi girim dedim :)) aman geçsin bazen benide karabasanlar basıyo bi sıçrıyorum:)):KK53::KK53::KK6::KK6::KK5::KK5:

bugün yine rüyama girmezse iyidir..
cünkü üzgün ve sIkIntILI hissediyorum ögleden beri.. bunaldim.. :2:
baska ne var ne yök :KK55:

bende rüyamda eski sevgilimin öldügünü gördüm anam bi aglıyom bi aglıyom görcen essah gibi
sonra uyandım gerçekte öldü sanıyorum falan arkadaşıma anlattım oda diyoki ömrü uzamıştır çok yaşar haha:))
bend ebi sorun var ya büütn manyaklar beni buluyo ki platonik :KK43::-)52::KK52::KK52:

bende rüyamda eski sevgilimin öldügünü gördüm anam bi aglıyom bi aglıyom görcen essah gibi
sonra uyandım gerçekte öldü sanıyorum falan arkadaşıma anlattım oda diyoki ömrü uzamıştır çok yaşar haha:))
bend ebi sorun var ya büütn manyaklar beni buluyo ki platonik :KK43::-)52::KK52::KK52:

:KK9:
baska hangü mayynaklar buluyökü :KK8:

:KK9:
baska hangü mayynaklar buluyökü :KK8:

biyere gittim işte kitap imzalatım diye çok sevdigim bi yazarın kitabını imzalttım :KK1::KK1:
bi tane çakma yazar kitabı tutuşturdu elime adını bile duymadım illa al kitabımı oku çok begencen çok diyo yok diyorum sevmem ben öyle aşklı meşli yok al çok güzel
sonrada diyoki senle çaya çıkalım begenirsen bana zaman ayır Yarabbim Allah ım bana sayıylamı yolluyolar napıyolarr:)):KK47::KK47::KK47::KK53::KK53::KK53::KK35::KK35::KK35:

biyere gittim işte kitap imzalatım diye çok sevdigim bi yazarın kitabını imzalttım :KK1::KK1:
bi tane çakma yazar kitabı tutuşturdu elime adını bile duymadım illa al kitabımı oku çok begencen çok diyo yok diyorum sevmem ben öyle aşklı meşli yok al çok güzel
sonrada diyoki senle çaya çıkalım begenirsen bana zaman ayır Yarabbim Allah ım bana sayıylamı yolluyolar napıyolarr:)):KK47::KK47::KK47::KK53::KK53::KK53::KK35::KK35::KK35:

ne güzel yaa.. keske benimde böyle pesimden kosanlar olsa :KK5:

yok kiz korkma kalmazsin, baksana hayranlarin oluyor hemen iki dakikada :KK55::KK12:

adam gibi biri olmadıktan sonra bekarlık sultanlıktır platonigim sen napıyosun bu arada nasıl geçiyo günlerrr
eski sevgilimi çok sevmiştim şimdi kimseyi okadar sevmem yaaa zor aman kafam rahat böyle:)):KK14::KK14::KK14::KK1::KK1:

adam gibi biri olmadıktan sonra bekarlık sultanlıktır platonigim sen napıyosun bu arada nasıl geçiyo günlerrr
eski sevgilimi çok sevmiştim şimdi kimseyi okadar sevmem yaaa zor aman kafam rahat böyle:)):KK14::KK14::KK14::KK1::KK1:

benim sIkIcI geciyor günler, hem okul hem is.. bunaldim su okuldan ööööfff ginaninda ötesi :KK25:
aynen bekarlik sultanlik..
:emir_bebek:

ankara güzel mi canim ?
benim orda 2-3 akrabam var,
ama hic gitme firsatim olmadi..
bir tek bildigim yilmaz erdoganin ankara siirinden, ankaraya yakisan kar :KK9:

ankara
geceelri ıssız ve yalnız şehir kimi zmaan çok mutlu eder seni kimi zman bogar
kimi zman sakin tenha kimi zman kalabalık
kızılay var gezmek için parkları var ben sevmiyorum ama çok sevenlerde var tabi
gelirsen gezeriz inşllah:))):21::21::21:

X