Bekarlar Kahvesi :)

çıkıyım artık ben emanet bi kitap var bitiriyimde veriyim sahibine başına bişi gelcek yoksa az kaldı:)))
canım çok sagol sohbetinde çok süperdi görüşürüz yine kendine iyi bakkk

tamam canim, seninle sohbet etmeyi cok seviyorum ben, görünce seviniyorum
sende kendine cok dikkat et..
öpüyorum,
iyi okumalar,
iyi geceler..

ya güzel güzel sohbet ediyordunuz ben birden bire
geldim, eglenceli olsun diye böyle ve bu sekilde konusuyorum
umarim kizmiyösünüzdür :26: :26:

fakat arz ederseniz gayet ciddi ve nezih bir sekilde muhabbet edebiliriz efenim

platonik böyle dedi bu yüzden gidiyosunuz sandi şimdi sakin konuşunca geliyolar demek istedi bizim kapımız herkese açık canım öyle şey olur mu hiçç

kızlar nabersiniz gelip kolaçan ediyorum sizi.. bugün ankara turu yaptım güzel vakit geçirdim...

Hadi hepinize enn tatlısından uykular... Öpüldünüzzz

ben bitirdim zaten canım hala barışmak istiyo ama ben istemiyorum artık.. siz neden ayrıldınız ??

Niye bitti ???????????? Bunu bende bilmiyorum inan tanıdığım dediğim beni seviyo dediğim insanı aslında hiiiiçççç tanıyamamışım... İnan üzülmeye değmiyo İNAN !!!

Nereleri gezdiin?
Yazin bende gezeyim Ankarayi

Kend hemen o avatarı değiştir lütfen ağladığını düşünmek bile istemiyorum... Bak platonikeeeeeee kuzum benim enerji fışkırıyo maşallah....

Son düzenleme:
Bu soz terk edilen kizlara gelsin :

Giden sevgilinin ardından su dökmek lazım; ama küçük su!...

-Küçük İskender-

Valla kizlar birbirimize kenetlenelim, kimse icin aglamaya uzulmeye degmezzz,
biz kendi kendimize yetmeyi ogrenmeliiz. Hayata tutun, kendini gelistir.
Kayip ettikleri seyin degeri arttirsin.
Beni uzen salak ayrildigimizdan sonra yuzu cok kotu olmus kilo vermis diye duydum.
Zaten ben yanindaykende migde kanamasi gecirmisti, birde bedduam yuzunden eli kirilmisti.
Baya perisan oldu galiba yaaa... Daha dur onu neler neler bekliyo

Aynen baharım... Hayat bizim hayatımız geçip giden zamanlarımız geriye gelmiyo.. OOOO yüzden kıymetini bilelim hem kendimizin hem zamanımızın... Herkese hak ettiği kadar değer vermeyi öğreneceğizzzzzzzzzzz

Niye bitti ???????????? Bunu bende bilmiyorum inan tanıdığım dediğim beni seviyo dediğim insanı aslında hiiiiçççç tanıyamamışım... İnan üzülmeye değmiyo İNAN !!!

sebep hem işsiz olması hemde bu durumu düzeltmek için çabalamaması..
tabi bunların yanında baktıki işsiz olduğu halde ben ayrılmıyorum koyverdi gitti sürekli üzdü kırdı beni..

Son düzenleme:
iyi geceler herkese

burayı keşfettiğim iyi oldu

beni de alın lütfenn

ayrıca bırakın şu erkekleri yaw

hayat ne kaa güzel

kuşlar ağaçlar böcekler

feminist olduğumu söylemeden geçemicem

sebep hem işsiz olması hemde bu durumu düzeltmek için çabalamaması..
tabi bunların yanında baktıki işsiz olduğu halde ben ayrılmıyorum koyverdi gitti sürekli üzdü kırdı beni..

birden konuya damladım ama...

benim de var bir arkadaşım kaç yıldır konuşuyorlar çocuk sorumsuz anne babası ayrı sorumsuz

kızın babası vermem kızımı o çulsuza diyor e adam haklı sen kaç yıldır ünivi bitireme

babanın kenarda üç beş kuruşu olmasın annen ara kızcağıza seni oğluma istemiyorum diye çemkirsin

şimdi de babası vermiyor haklı olarak

kızın müstakbel kayınpederi ha bire sms atıyor canım kızım bilmem ne..

bir ara ayrıldılar hemen sms atmış ben istemiyorum ayrılmanızı vs..yapıcı mesajlar

e madem yapıcısın o kadar üç yıldır konuşuyor oğlun git de tanış kızın babasıyla de mi..

ah ah arkadaşım da çok uyanık bi kızdı nasıl bu hale geldi hiç bişeyi gözü görmüyo anlamadım gitti

insan sevince karşısındakinde farkettiği kusurları bile "nasıl olsa düzelir" zihniyetiyle uzatmıyor, gündeme getirmiyor.. ama karşı tarafta çaba göremeyince de içi rahat bir şekilde bitirebiliyor..
benimki 1 senedir iş konusunu halledemedi ben ayrılalım dediğimde halledicem tamam ayrılma dedi o nasıl oluyorsa.. madem halledebiliyodun ayrılmadan düşünecektin onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…