Bekarlar Kahvesi :)

Ben geldim yineeeeee..:KK3:
Ceku'cum önemli birşey degil ama bazı şeyleri anlaması adına bir süre aramayı ve sormayı düşünmüyorumm:KK52:Biraz burnu sürtsün,özlesin,kadir kıymet bilsin istiyorum.Yaptıgı bir hata var kabul etmesi ve beni anlaması icin fırsat vermek istedim.Kafasını boşaltsın,düzgünce düşünsün biraz..:KK34:
Kend'immm,Platonikkiimm,Hayatsultan'cım ve yeni bekarlarımız hepinizii:KK54::KK54::KK54::KK54:

Ceku'cum önemli birşey degil ama bazı şeyleri anlaması adına bir süre aramayı ve sormayı düşünmüyorumm:KK52:Biraz burnu sürtsün,özlesin,kadir kıymet bilsin istiyorum.Yaptıgı bir hata var kabul etmesi ve beni anlaması icin fırsat vermek istedim.Kafasını boşaltsın,düzgünce düşünsün biraz..:KK34:
Kend'immm,Platonikkiimm,Hayatsultan'cım ve yeni bekarlarımız hepinizii:KK54::KK54::KK54::KK54:

oyy bende pazardan geldim yorgunum..Şekerim bende senii....:KK54::KK54::KK54:

canım benim :)):KK16::KK16:

Sağol canımmm.:KK31:

Yok ya,ben beyaz ekmek yemem,kepek çavdar yerim.

Hamur işi çok az yerim.

Tuz kullanmam.

Boyum 1.60,kilom 53.

Çok seviyorum bebe bisküvisini.:KK9:

Sağol canımmm.:KK31:

Yok ya,ben beyaz ekmek yemem,kepek çavdar yerim.

Hamur işi çok az yerim.

Tuz kullanmam.

Boyum 1.60,kilom 53.

Çok seviyorum bebe bisküvisini.:KK9:

Anladım:KK1:
forumda kilo almak isteyenlere gece cici bebe bal süt yemeleri tavsiye ediliyordu da ondan sordum:KK39:

X