Yıllar evvel kilo verdim.Haliyle memelerim diriliğini biraz kaybetti. Daha sonra karın germe, meme estetiklerini araştırmaya başlamıştım. Bu arada 26 yaşında bekarım. Karşıma uygun biri çıkarsa evlenip, sonra da çocuk yapmak niyetindeyim. Aile dostu olarak gördüğüm bir estetik doktoruna muayene olduğumda, karnımdaki çatlak ve gevşekliklerin çok göze batmadığını, mememinde doğal kadın memesi gibi hafif aşağı salınımlı olduğunu bana anlattı. Eğer şimdi yapılırsa doğumlardan sonra tekrar deforme olacağını vs anlattı. Erkeklerin bu tarz detaylara boğulmadığını, çok bu işlerden anlamıyorsa, rahatsız da olursa ilerde onun da isteğiyle estetik yaptırırsın falan dedi. Meme protezden belki de çok rahatsız olan biri olabilir diye anlattı bayağı. Ama ben sanki tatmin olmadım kızlar. Samimi olup olmadığı konusında endişe duyuyorum. Düşünüp duruyorım işin içinden çıkamıyorum. Hayat kalitem düştü. Hadi karın neyse de, karın fetişti adam duymadım pek, bari meme protez+dikleştirme yaptırayım diyorum. Bu seferde, 2 yıl sonra hamile kalırsam bozulacak falan diyorum. Sonra hissizlik, süt gelmeme problemleri gibi birsürü şey okudum. Ya evlendiğimde eşim görür de benden soğursa falan diyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, takıntı yaptım epey. Etrafımdakilere göre memem normal, sadece çok diri değil diyorlar. Aynı zamanda benim bu kendimle uğraşmam onları tedirgin ediyor. Özelden fotoda atabilirim, bana bir yol gösterin deneyimli kızçeler