Bekaretimi kaybettiğim için çok pişmanım.

Senca yaptığın hata, bekaretini kaybetmek mi yoksa evli bir adamla birlikte olmak mı ?!
önce bunun ayırdımına var.
bana kalırsa sen sadece kendi aldığın zararı düşünüyorsun.
Umarım sen de evlendiğin zaman senin eşin de başka biriyle birlikte olur aynen bu şekilde.

Sakın ha böyle bir sey yapmayin kendinize.Deymez .Düşünun o evli oldugu bir size bunları yaşattıgi için hiç sucluluk hissediyormu yada intiharı hiç sanmam.Kendinize zaman verin gececektir inanin.Gerekirse bir psikologa gidin yarim saat konuşun inanın rahatlarsiniz.Insaniz hepimiz zayıf bir animiza denk gelir kanariz inanirız.Lütfeen deymez bunu düsünun sevdiklerinizi daha cok üzeceksiniz bu sekilde.

Bu arada intihar mı yuh artık hatayı daha da çukura düşecek, ailenizi yakacak şekilde mi telafi edeceksiniz. Silin o defteri kapatın insanlara yardım edin mutlu edin destek alın. İyiliğe yatırım yapın zamanla mutlu olursunuz tekrar.

Boşver.
Bozulan ya da bozulmayan bir şey yok. Zar mar kan gelecek diye kaide zaten yoktu.

Geçmiş gitmiş. Yaşamaya devam edin. Böyle şeylere de çok anlamlar yüklemeyin. Hayatta daha ne kadar önemli şeyler var.

Kişi kınadığnı yaşamadan ölmezmiş düsüncelerimizi biraz törpüleyelim insanız Allah korusun şaşarız kimse kimsenin kalben nasıl bi pişmanlık yaşadığnı Allahdan iyi bilemez üstüne bide beddua yapmayın hanmlar çoluğnuz çocuğnuz kardesiniz yeğniniz kendiniz kimin ne olucağı belli olmaz..
Melek Kardeşim sende kendini biran önce toparlamaya çalış yanlış düsüncelere kapılma hata biz kullara mahsus evet keske olmasaymis ama olmus dersini almışsın bundan sora geçmişe takılı kalırsan sadece kısır döngüye girersin yasın genç kendini geliştirmeye odaklan kendi ayakların üzerinde durmaya odaklan şunu bikere asla düsünme bidaha kimseyle olamicam kimseyi sevemicem kimse beni istemez gibi dusuncelerle kendine hayatı zindan etme bunlari bu yaşta anlaman belki biraz daha zor ama ileride daha iyi anlicaksın kişisel gelişimini artırıcak sana gercekte ne istedgni anlamana yardmci olucak kitaplar oku aktiviteler yap kendinin neleri başarabildignin farkna vardkca iste ozaman kendini sevmeye başlicaksın
ben o bu şu hiç birimiz töbe haşa Allah değiliz yargılayamayız ki Sen gönlündeki pişmanlığnı Mevlayla paylaş samimi icten insanları boşver gerisi HASBİNALLAHUVENİĞMELVEKİL

Evli olması kötü olmuş tabii
Yalnızdın ve o da bundan zararlandı. Sanırım aynı zamanda ikimiz de bekaretimizi kaybetmişiz tabii benimki evli değildi.
Benim de ailem tutucudur ama takma kafana. Kimseye bunu söyleme yeter sadece böyle anonim yerlerde içini dök.

İntihar ediceksen bu yüzden intihar etme sakın!

Allah affetmesin diyeceğim ama etmez zaten

bu kadar kalbiniz katı olması ya Allah ile irtibatnız var sanırım haber veriyo size gerci evet veriyoda siz yanlıs yerden almışsnz mesajı Allahın ayetlerini yalanlamaya gidicek kadar yanlış anlamıssnz gunahından pişman olmakla kalben tevbe etmekle alakalı ayetleri bi arastrip okuyun bosu bosuna dinden ckmayın

Zorla olmadı değil mi? Kendi isteğinizle olduysa pişmanlık duyulacak bir şey yok erkekler yaparken sorun olmuyorsa bir kadının yapmasında da sorun olmaz. Sonrasında pişmanlığın çevrenden dolayı olmasın. Ben 25 yaşındayım sevgilim dahi olmadı doğal olarak ilişkimde olmadı ama bunun sebebi aman çevrem beni kötülemesin bekaretimi koruyayım değil hayırlı ve sevebileceğim biri ile karşılaşmadığım için olmadı. Hemen tanıştığımızın ilk zamanlarında olmam o kişiyle ama gerçekten güvendiğim sevdiğim biriyse bunun pişmanlığını ayrılsamda yaşayacağımı sanmıyorum sonuçta her gün biriyle olmuyorum ki sevdiğim insanla olmuşum niye kendimi yıpratayım :)

Konu sahibi iyi değil. Sağlıklı da düşünemiyor.
Kesinlikle destek alması lazım.
Hala durumunu anlamayıp üstüne gidilmesini de ben anlayamıyorum
Çünkü bazı insancıklar kötü bildiğin dümdüz kötü. Zaten hata yaptım pişmanım diyor, birisi kalkmış senin de kocan seni aldatsın birisi kalkmış Allah seni affetmez. Ne olur biraz iilikle baksanıZ etrafınıza.

Bak canım hiç bir şey senden önemli değil. Bu hayatta insanın başına her şey gelebilir. Hata insanlar için. Seni kesinlikle kınamıyorum, kimse de kınamasın. Benim gözümde çocuk denecek bir yaştasın. Sen yaşadıklarını sonuçlarını düşünmeden yaptın bir hata. Ama bu sana ömür boyu hayat dersi olsun. Evli bi adamdan inan ki kimseye fayda gelmez. O adam zaten karakterli biri olsa evliyken eşini aldatmazdı. Eşine bunu yapan sana neler yapar bir düşün. Haline şükret başına çok daha fazlası da gelebilirdi hamile kalabilirdin ve o zaman faha büyük bir çıkmaza girerdin. Pişmansan gerçekten bir daha böyle bir hata yapmamaya gayret et. O adamla da ne olursa olsun bir daha görüşme, eğer görüşmeye devam edersen pişmanlığın da bir fayda etmeyecek çünkü

Hata yaptığını düşünüyor ama evli bir adamla birlikte olduğu için değil. Bir zar parçasını kaybettiği için. Ahlaki olarak yaptığı yanlışın farkında değil de ileride birlikte olacağı kişiye yalan söylemek istemiyormuş tüm derdi bu. O adamın karısı konumunda olsaydınız acaba bu kadar merhametli olabilecek miydiniz yine? Yanlışa yanlış demekten bu kadar ödünüz kopmasın.

Yanlış olup olmadığını sormuyor ki yanlış diyor zaten yanlış. Ne diyelim evet yanlış siz intihar edin bence mi diyelim.

Yorumlara baktım full nefret dolu. İnsan kınadığını yaşamadan ölmüyor işte, ettiği beddua insana geri dönermiş. Yorum yazarken nazik olun lütfen, karşınızdaki insanları da düşünün.

Tüm yazılanları okuyamadım içim kaldırmadı. İnsanlar sınanmadıkları konularda çok hırçın tepkiler verebiliyor hepsine itibar etmeyin lütfen. Umarım daha iyisinizdir. Kendinizi kötü hissetmenizi istemiyorum çünkü siz bir başka kadına sadakat duymak zorunda değilsiniz evli erkeğin sorumluluğudur o. Nedense kadınlar bile kadınlara kızar kendine sadakat sözü veren erkeğe değil! O konuda size ait bir sorumluluk yok siz kendinize bakın lütfen! Beni üzen gencecik yaşınızda ilk deneyiminizi layık olmayan biriyle sevgisizce yaşamanızdır. Biri aklına koymuşsa bir başkasını kandırabilir çünkü her insanın zaafları vardır kim bilir adam sizi nerenizden yakaladı. Kendinize daha fazla yüklenmeyesiniz diye bir de bu açıdan bakmanızı isterim. Öte yandan siz bir insansınız bir parça zar sizi temsil ediyor değil sakın ha sakın bunun için kendize zarar vermeye kalkmayın. Biraz daha yaşayın ve görün ki ahlaksızlık aslında bambaşka bir şey! Sakın yanlış anlamayın doğru buluyor değilim ama adamın evli olmasını tek başınıza size kabahat gibi verilmesi tam bir iki yüzlülük. Resmen deneyimli bir avcı bir adam sizi kandırmış o yüzden bu şaşkınlığınız. Evli bir adamla bir kadın birlikte olur ahlaksız olan kadın olur. Evli bir kadın bir adamla olur yine ahlaksız kadın olur. Çünkü bu iki yüzlü toplum kadına ezmeyi daha kolay bulur tüm ahlâkî değerlerin içi boşaltıla boşaltıla kadının bir parçacık zarına kadar indirilir. Bu size zaten ders olmuştur bu avcı tipleri artık kendinize yakın etmeyin ama kendinizi de daha fazla üzüp incitmeyin rica ediyorum. Herkesin şu hayatta bir yokuşu bir de inişi olur kimse kolayca büyümez. Zarı dert edip kendizi hasta etmeyin neyse ki bunca iki yüzlü toplum baskısına rağmen çoğu erkek artık bunu sorun etmiyor. Yani hayat devam ediyor yeniden birini sevebileceksiniz ve bir hayat kurabileceksiniz lütfen okuyup meslek edinin. Kendinize değer verecek birini görünce tanıyabilecek kadar kendinizi eğitin. Önemli olan sizsiniz bunu unutmayın ❤ Başınızı eğmeyin dik durup mücadele edin ayağınıza taş değmesin kucaklıyorum sizi güzel kardeşim sevgiler

Kendinize gelin lütfen ne intiharı insanlar hata yapabilir maalesef sizin gibi yaptığından pişman olan çok insan oluyor ama olan olmuş bir kere sanki ne olacak basit bir zar mı sizin hayatınızı şekillendirecek şu an pişmanlığın verdiği bunalımdasınız psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Pek doğru bulmasam da dikim gibi bir durum da söz konusu eğer çok rahatsız olursanız o alternatifi de değerlendirirsiniz. Her şeyin bir çaresi vardır lütfen caniniza kıymayı düşünmeyin.

Sizin kocanız da böyle bir olay yaşarsa sakın kocanıza ses etmeyin, ilişkş yaşadığı kadına aynı bu mesajı gülücekle yollayın.

Kafalar yine pırıl pırıl, siz ne hakla Allah'ın affedip affetmeyeceğini biliyorsunuz? Şu an sizin yaptığınız şey, dinden uzaklaştırma ve hatta İslam'ı, Allah'ı korkutucu bi konuma sokup, kötü bir dinmiş gibi lanse etmek. Hani burada müslüman olarak şirin emojili "ama etmrz zaten" demişsiniz ya ona istinaden... Ay ciddiyim, şaka gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…