- 25 Aralık 2021
- 37
- -5
- 1
- Konu Sahibi Melek56Melek
-
İyi bir durumda olmadığım için paylaşmak istedim rica ediyorum bu tutum ile yaklaşmayın.Drama queen likte sınır tanımıyorsunuz
Siz burada destek arayacağınıza psikoljik destek alın. Ne bekliyorsunuz burada acaba? Doktor değiliz ki muayene edelim bakiresiniz diyelim. Psikolog değiliz ki sizin durumunuzu değerlendirelim.İyi bir durumda olmadığım için paylaşmak istedim rica ediyorum bu tutum ile yaklaşmayın.
Tekrar söylüyorum paylaşmak istedim sadece bir şey beklemiyorum ki sizden konuşmak derdimi anlatmak istedim bu kadar.Siz burada destek arayacağınıza psikoljik destek alın. Ne bekliyorsunuz burada acaba? Doktor değiliz ki muayene edelim bakiresiniz diyelim. Psikolog değiliz ki sizin durumunuzu değerlendirelim.
Evli adamla birlikte olan ve karısını aldatan adamların dertleri mi varmışTekrar söylüyorum paylaşmak istedim sadece bir şey beklemiyorum ki sizden konuşmak derdimi anlatmak istedim bu kadar.
Aaa bilmiyon mu? Karısı ile Allah'ın günü kavga ediyorlar, çok huzursuzlar, çocuk için katlanıyor adamceğiz, kadın yakasını bırakmıyor falan fıstık.Evli adamla birlikte olan ve karısını aldatan adamların dertleri mi varmış
Haklısınız ne diyim, bende sizin gibi düşünüyordum hep bunlar ne anlatıyor akılları yok mu diyordum. Ama kendimde yokmuş demek ki. Bunu yediremiyorum işte kendime tamamen aykırı olduğu halde yapmak.Evli adamla birlikte olan kadınların geneli de 'nasıl oldu anlamadım' kafasında oluyor. Bir keresinde öyle bir kadın, bir adamla 3 yıl görüşmüş ve aynı şeyi söylemişti. Ne oluyor yani şuur kaybı mı yaşıyorsunuz da nasıl olduğunu anlayamıyorsunuz? Sonra adamla aralar bozulunca falan şuur yerine geliyor herhalde, 'aa nasıl yaptım acaba ben bunları' diyorsunuz.
Tek seferlikmiş gibi anlatmayın boşuna. Bir insanın evli olduğunu bilerek hala flörtöz davranabilmek bile utanmanıza yeterli zaten, illa ilişkiye girmeniz gerekmiyor. O zarın bozulması da yaptığınızın yanında bir hiç.
Herkes tercihlerinin sonucunu yaşıyor üzgünüm, teselli edemem. Hele ki bu konuda aşırı hassas biriyim. Buradan size pek destek çıkmaz, psikolojik yardım alın en iyisi.
Aykırı olsaydı böyle bir ilişki yaşamazdınızHaklısınız ne diyim, bende sizin gibi düşünüyordum hep bunlar ne anlatıyor akılları yok mu diyordum. Ama kendimde yokmuş demek ki. Bunu yediremiyorum işte kendime tamamen aykırı olduğu halde yapmak.
En başından adamın evli olduğunu biliyorsanız zaten size tamamen aykırı olduğu için konuşmaya devam etmezdiniz ve iş buralara gelmezdi diye düşünüyorum.Haklısınız ne diyim, bende sizin gibi düşünüyordum hep bunlar ne anlatıyor akılları yok mu diyordum. Ama kendimde yokmuş demek ki. Bunu yediremiyorum işte kendime tamamen aykırı olduğu halde yapmak.
En beni üzen nokta bu durumdaki bir insanla bu noktaya gelmek ve gelecek kadar şuurumu yitirmek, acizlik akılsızlık aklımı sorguluyorumEn başından adamın evli olduğunu biliyorsanız zaten size tamamen aykırı olduğu için konuşmaya devam etmezdiniz ve iş buralara gelmezdi diye düşünüyorum.
Neyse, artık dönüşü yok hiçbir şeyin. Ben bekaretinizi kaybetmenize daha fazla üzüldüğünüzü anladım başlıktan. Zarmış, oymuş, buymuş inanın hiç mühim değil. Vicdan rahatlığı en önemlisi. Psikolojik destek şart. Ve bir dahakine böyle insanlardan uzak duracak şuur yerinde olmalı...
Oldum, yırtılmış olduğunu söyledi. Hafta icinde psikolojik desteğe başlıyorum.Bu kadar pişman olacak bir şey yok. Jinekoloja muayene ol zarın akıbetini cok merak ediyorsan. Ve psikolojik yardım al lütfen
Yemiş bitirmişsin kendini.
Biraz dram haline getirmişsiniz.Herşey insanlar için. Belki ileride cok mutlu olucagınız anlar olucak belki evladınız olucak,neden güzel şeyleri katledesiniz ki pişmanlığınızdan dolayı. Bir daha yapmazsınız olur biter.Yargılamadan yardımcı olun lütfen. Cevremin ve ailemin uyarmasına rağmen evli bir adamla 2 ay gibi bir süre görüştüm ve pişman olup engelledim. Aklım almıyor nasıl kandım çok pişmanım. Aklıma geldikçe boğuluyorum. Bir kaç kere dısarıda görüstük. Yakınlaştık bir kere ve zorlamadan galiba kanamam oldu korkup kalktım cinsel iliski olmadı. O an o kadar korktum ki o gunden sonra gorusmedim. Cok gec kafam tak etti. Nefret ediyorum kendimden. Ben nasıl boyle bir sey yaptım aklım almıyor. Intihar tek cozum gibi geliyor ama aileme kıyamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Cok pismanım cıkamıyorum gecmisten. Hic kimsenin yuzune bakamıyorum kimse beni istemeyecek gibi hissediyorum. Ne kadar aşağılık bir insan olduğum yüzume vuruyor surekli. Toplum icine karısamıyorum.
Demek ki ilişki olmuş ve seni üzen bu. Kuzum yaşın kaç bilmiyorum ama inan hiç önemli değil. Sadece adamın evli oluşu fln...sevgi ve saygı dolu bir ilişki olsaydı bunları hissetmezsin. O gerizekali da ne sorumsuz.Oldum, yırtılmış olduğunu söyledi. Hafta icinde psikolojik desteğe başlıyorum.
İntihar edicek kadar düşünmen üzdü beni. Bi zar seni bu denli hale getirmesin.Yargılamadan yardımcı olun lütfen. Cevremin ve ailemin uyarmasına rağmen evli bir adamla 2 ay gibi bir süre görüştüm ve pişman olup engelledim. Aklım almıyor nasıl kandım çok pişmanım. Aklıma geldikçe boğuluyorum. Bir kaç kere dısarıda görüstük. Yakınlaştık bir kere ve zorlamadan galiba kanamam oldu korkup kalktım cinsel iliski olmadı. O an o kadar korktum ki o gunden sonra gorusmedim. Cok gec kafam tak etti. Nefret ediyorum kendimden. Ben nasıl boyle bir sey yaptım aklım almıyor. Intihar tek cozum gibi geliyor ama aileme kıyamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Cok pismanım cıkamıyorum gecmisten. Hic kimsenin yuzune bakamıyorum kimse beni istemeyecek gibi hissediyorum. Ne kadar aşağılık bir insan olduğum yüzume vuruyor surekli. Toplum icine karısamıyorum.
Bence yaptığına hata denmez cnm bile isteye yakinlaşmissin ama neyse olan olmuş geri dönüşü olmayan bir hataydi..Cok pisman oldum, bu duruma bir daha dusmek hic istemiyorum. Ama pismanlik beni olduruyor. Kendimden bedenimden ruhumdan midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?