• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaretimi bozmak istiyorum

blueface

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
51
14
18
Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.

xenforo-smilies-kk64.gif
xenforo-smilies-kk64.gif

Sabah sabah böylesini de hiç görmemiştim..

Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?

Kaç sene önce Ayşe Arman on bir yazısını okumuştum, tıpkı senin gibi Düşünen bir kadının kendi kendinin Bekâretini bozması ile alakalı.
Netten onu bulup okumanı isterim.
Askında vermek istediğin Mesajı Anlıyorum fakat bu çok derin bir mevzu, seni anlayacak insan sayısı bir elin parmağını geçmez.

Elbette bozabilirsin bu senin kisisel tercihin . Yalniz bir konuda yanlis dusunuyorsun bizim tek amacimiz evlenip cocuk dogurmak degil. Biz mutlu oldugumuz sekilde yasamaya calisiyoruz. Sahsen ben evlilik disi birlikteliklere karsiyim. Beni yobaz geri kafali olarak nitelendirebilir isteyenler. Fakat karsimdaki insani seviyorsam neden onunla bir hayat gecirmeyk dusunmeyeyimki. Bunun bekaretle bacak arasiyla bi alakasi yok ayrica .sen cocuk evlat denen seyin nasil bisey oldugunu anlarsan birgun . Iyiki ona sahibim diyeceksin emin ol. Ki bunu iddaa ediyorum.

Bide canim sen istedigin gibi yasa bizi ilgilendirmez. Kariyer yap buyuk insan ol. Ama yalniz oleceksin heralde bu kafayla. Kadinlar senin sandigin kadar zavalli degil emin ol. Sadece bazilari yanlis tercihler yapabiliyor o kadar. Ama sen aldirma buyuk insan. Senin hayatta tek taktigin sey bekareti n ben onu anladim. Ama onu da boz. Buyuk bi is basarmis olacaksin .

Hayır ben kimse evlenmesin demiyorum. Evleneceksen sevdigin adamla evleneceksin ve mutlulugu da böyle kazanabilirsin zaten. Ama ben türkiyede gördüğüm insanlara bakaraktan konuşuyorum. Evleniyolar bi yıl sonra çocukları oluyor,sonra çocuk var diye boşanamama vs. bosanma,üstelik maddi durumu iyi değilken adam boldan çocukta yapiyo,sonra bir sürü iş. Ben tek başıma yasarimda,evlenmemde demiyorum,her seyin belli bi zamanı ve sırası vardır.

Yaş kaç canım :KK14: niye bu kadar taktin bekarete?
Sinirim bozuluyo.simdi sevdigim insan bakire değilim diye bana inanmaz bana güvenmezse zaten en başından kaybetmiş zaten çok ta sevmemistir. Erkek kadin ayrımcılığı gozluyorum.kizlarin orasını burasını onemsiycez derken erkegin aslında ne kadar namuslu oldugunu cok iyi biliyoruz biz.emin olun çoğunuz niyetiniz kötü olmadığı sürece bütün erkeklerden daha namuslusunuz.

sabah sabah saçma sapan şeyler okuyoruz yaa..git bozdur kızım kendini ozmn ne gelip yazıyorsun buraya evet biz evleniyoruz mutlu veya mutsuz çocuklarımız oluyor ama en azından alnı açık şekilde ne olduğu belirsiz bi şekle girmiyoruz yani..ALLAH sana ve senin gb.lere akıl fikir versin

Bide canim sen istedigin gibi yasa bizi ilgilendirmez. Kariyer yap buyuk insan ol. Ama yalniz oleceksin heralde bu kafayla. Kadinlar senin sandigin kadar zavalli degil emin ol. Sadece bazilari yanlis tercihler yapabiliyor o kadar. Ama sen aldirma buyuk insan. Senin hayatta tek taktigin sey bekareti n ben onu anladim. Ama onu da boz. Buyuk bi is basarmis olacaksin .
Aslında sende haklısın çünkü dünyada herkesin düşüncesi amacı farklıdır. Sen çocukları seviyosundur ben başka şeyi çok isterim.bu kişisel tercih ve mesele.

Back