Yanında post makinası götür ve kilodun içine yerleştir fiyat bildir ve etiket olarak yapıştır pupiye.Enflasyon tefe tüfe ve ıQ seviyesine göre fiyat belirlicen tabi. Sevişmeye başlayıp iş dona gelince ce eeee. Dayı kartı geçiri verir sıkıntı etme. Temassız varsa daha iyi olur bak onu sormayı ihmal etme.
Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Bu nasıl bir iğrençlik ya.moderator nerdesin burada fuhuş için fiyat soran bir yaratık var.
Kardeşim sen ne iğrenç bir insansın ya bekaret satmak nedir lan,kendini satmaktan daha iğrenç birşey bu sen yaratık misin troll musun insanların asabini bozmak için mi yaziyorsun modlar bu parayla ilişkiye girmeye çalışan bedenini satan varlıkları burada barindirmayin siteyi şikayet ederim.Burada fuhuş için başlık aciliyor hemcinslerimde taşak geciyor bununla ulan ülkenin,dünyanın geldiği hale bak ya iki aylık kızım var utanıyorum sizin gibi insanların olduğu dünyayi ona anlatmak zorunda olduğum için.
Pişman olursun, kimseyle otelde buluşma, sevmediğin içinin almadığı adamla yatma, psikolojin bozulur ve bunun devamı gelir,yapma bak annen yalnız onu üzme kendini üzme, bırak maaşın birazına el koysunlar gir bi ise .Allah yardım eder.
Yanında post makinası götür ve kilodun içine yerleştir fiyat bildir ve etiket olarak yapıştır pupiye.Enflasyon tefe tüfe ve ıQ seviyesine göre fiyat belirlicen tabi. Sevişmeye başlayıp iş dona gelince ce eeee. Dayı kartı geçiri verir sıkıntı etme. Temassız varsa daha iyi olur bak onu sormayı ihmal etme.
Hayır Adamın böyle bir alışverişte bulunmak isteyeceğinden nasıl emin oldun da ederini sorguluyorsun? Hay Allah yine soruyla cevap verdim ama hahajahja
Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.k