Bu sorunun cevabını keranede calisanlar bilir canim istersen oraya bi ugra fiyat bilgisi al ilk defa yapan kac lira aliyo ikinci el olarak yaptiranlar kac lira aliyo diye eminim onlar sana yardimci olurlar ve soruna en dogru cevabi verirlerYadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Evli adamlara kendini pazarlamayı düşünen biri olarak çalışan kadınları istesen de küçümseyemezsin zaten bebeyim.Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam.
Soruyu yazarken daraldın, peki...İnanın ben de anonim olmama rağmen soruyu yazarken daraldım... Cevabınız için teşekkür ederim
Nasıl güvenip otele gitmeyi düşünüyorsun? Nice kız bu lanet otel odalarında öldü gitti hiç mi haber okumaz ders çıkarmazsın?Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Kendisi demek eskortluk yapmak istiyor pislikNe demek nasıl açabilirim adam belki de karşılıklı Rıza ile gidip bir şeyler yaşanacak diye düşünüyor sonuçta para ile birliktelik istese direkt eskort arardı