- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
Değecek mi peki?Aslında verilen cevaplara göre ne kadar satmam gerektiğini de soracaktım. Ciddiyim.
Annem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..Bedeniniz size özel. Neden is bulup çalışmıyor sunuz da bedeninizi satmayı düşünüyorsunuz. Bulasik yıkayın temizliğe gidin . Borc yapacak n yaptiniz ailenizle yaşamıyor musunuz. Yargılamak yadırgamak kınamak haddime değil ama pRa icin baska yollar mutlaka vardir
Empati yapamayacagım bir mesele.Ya hu sen olsan birlikte otelde kalacağın birinden bir karşılık beklemez misin?
Peki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?Filmlerde genelde önce fiyat konuşulur anlaşılır,sonra otelde zarfın içinde para verildikten sonra ilişki olur . Yani konuşmadan gidersen adam harçlık verir sana tatmin olmazsın .
Tabi senin kararın ama yine de söylemeden geçemeyeceğim .
Yalnış bir yol ,bedenine saygısızlık bu,ruhunu kirletiyorsun .pişman olabilirsin ilerde . Dalga geçiyorsan da bu fikri planlayanlar için yorumumu yapayım dedim
Ne demek nasıl açabilirim adam belki de karşılıklı Rıza ile gidip bir şeyler yaşanacak diye düşünüyor sonuçta para ile birliktelik istese direkt eskort arardıPeki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?
Annem var sadece babam vefat etti. Bankaya borçlandım.
Oraya gidecek bisey yokki niyet belli amel belli. Otel tutulmuş oda ayarlanmış. Yaşlı amca hazirPeki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?
Adam maalesef ki evli. Benden bir karşılık bekliyor ki beni otele çağırıyor ama bu konuyu dile getirmedi hiç. Benden bir karşılık beklediğini biliyorum bunu herkes bilebilir. Ve oraya gittiğimizde benimle ilişki yaşamak istediğini söylediğinde ben bakireyim dersem orada farklı bir tepki verir. Madem bakiresin neden geldin gibi soru sorar.Empati yapamayacagım bir mesele.
Ama görüştüğüm biri demişsin. Parasıyla yapacak olsaydı bu mesleği icra edenlere başvururdu herhalde.
Her zengin adamın bekaret satın alma gibi saçma fantazileri olacak diye bir şey mi var?
Elinde sonunda ödemem gerekiyor değil mi sonuç itibariyle. Ve bunu orada burada çalışarak ödeyemem her gün arıyorlar açamıyorum telefonları.Bankaya hangi nedenle ve nasıl borçlandınız ? Ödeyemezseniz icra gelir , sizde şu an işsiz olduğunuzu beyan edersiniz.
Annem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..
Yine de bunu nasıl dile getireceğim? Mesela, bak oraya gidiyoruz ama benden bir karşılık bekleme ben bakireyim gibi mi?Oraya gidecek bisey yokki niyet belli amel belli. Otel tutulmuş oda ayarlanmış. Yaşlı amca hazir
Çalışmadığım için olabilir mi? Babamın maaşıyla hayatını idame ettiriyorum. Ayrıca konumuz bu değil.Hiç çalışmayan bir insan olarak bankaya borçlanmayı nasıl başardınız ?
Cemre herkesin maddi sıkıntılar icinde boğulduğu anlar oldu olacakta niye kolayi seçersin ki hadi onu geçtim adama guveniy9r musun isini bitirip otel balkonundan camından seni atmasın üç beş adam daha getirip kullanmasın seni kork muyir musun hicAnnem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..
Yahu film diyorumPeki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?
Çalışmadığım için olabilir mi? Babamın maaşıyla hayatını idame ettiriyorum. Ayrıca konumuz bu değil.
Ne borcuydu ne aldınızda ödeyemediniz baba parası kalmış iki kişi kimseye muhtaç olmadan idareten geçindirirÇalışmadığım için olabilir mi? Babamın maaşıyla hayatını idame ettiriyorum. Ayrıca konumuz bu değil.
Hayatını erkek parası olmadan idame ettirmeye, baba parası ya da sevgili parasıyla yaşayan kadına bak sen, çalışarak para kazanan kadınlari aklınca küçümsuyir, küçümsemek için yazmıyorum yazmak küçümsemektir. Kendini ne zannediyorsun acaba, adam bunu parayla yapmak istese dışarda senden daha edepli hayat kadınlarıyla yapardı.Annem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..