Bekaret satma konusunu nasıl açabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Bu sorunun cevabını keranede calisanlar bilir canim istersen oraya bi ugra fiyat bilgisi al ilk defa yapan kac lira aliyo ikinci el olarak yaptiranlar kac lira aliyo diye eminim onlar sana yardimci olurlar ve soruna en dogru cevabi verirler

Bu okuduklarım gerçek mi ilk önce onu anlamaya çalıştım yani bir kadın olarak bunu okurken çok sinirlendim
Maddi yönden kötü çok kişi var hele ki bu devirde ama kimse böyle şeylere başvurmuyor gidiyor alnının akıyla çalışıp parasını kazanıyor
Ben bir kadın olarak çok utandım sen kendine bunu nasıl yaptırıcan?onur gurur önemli paradan önemli şeylerde vardır
Yapacağın şeye kimsenin aaa çok iyi yapıyorsun afferim demesini bekleme..sadece üzülürüm senin adına

Tövbeeeee neler duyacağım bekaret satmak diyor 😨 bedeniniz size emanet ve bunu ticari olarak kullanmak bir de ne kadarsa satsam diye düşünmek akıl karı değil. Kesinlikle normal birinin yapacağı şeyler değil. Ben inanmıyorum ben saf kalmak istiyorum 😔😔

Çok üzücü ama ülke Rusya'nın 30 sene önce ki haline döndü fuhuş inanılmaz arttı bu x kişi bekaretini pazara çıkarmış ama şu var ki kadından bilhassa güzel kadından bol birşey yok ülkede..Harcanan hayatları oluyor başka birşey değil... Evlilikte evcilik sanılıp temeli çatırdadığı yürümediği için partnersiz kişi sayısı geçmiş yıllara oranla daha yüksek.. Av avcı oyunu var resmen ilişkilerde. Yabancı kızlar zaten cirit atıyor ama vatandaşta başladı ilginç olan.. Parayı bulanada yetmiyor Arap ülkelerine gidip ağızlarına ettiriyorlar.. Günün sonunda saygı piramitin en üstünde. Ve itibarın hası parasız olandır!. Kendilerini ne zaman yeterli hissederler bilinmez ama ne yan bakış biter ne dışlanma hisleri..

Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam.
Evli adamlara kendini pazarlamayı düşünen biri olarak çalışan kadınları istesen de küçümseyemezsin zaten bebeyim.

İnanın ben de anonim olmama rağmen soruyu yazarken daraldım... Cevabınız için teşekkür ederim 🙏
Soruyu yazarken daraldın, peki...
Ya kendini bu duruma düşürdüğünde nasıl hissedeceksin bunu hiç düşündün mü?
Kendini bu kadar basitleştirmen ve tehlikeye atman nasıl mantıklı gelebiliyor sana anlayamıyorum. Normal bir işte çalışman lazım başka çaren yok. Bence en olur çarede bu. Bir anda kapatamazsın belki ama en azından ödemek için temiz bir yol olur. Umarım mantıklı düşünüp doğru yolu bulup doğru kararlar uygularsın.

Borcunuz varsa bedeninizi satmayın gidin bı iste nanusunuzla çalisin sizinki kolay para kazanma yollarını aramak

Bari bunun için buraya fikir sorma yaa....Bunu senin gibi kaçış yolu görecek cahil cühela ordusuna böyle bir fikir vermeyerek de iyilik etmiş olurdun...

Hatta keşke yönetim bu konuyu komple silse kaldırsa gerçekten...

Hapiste yatmayı göze al bedeninden,canından böylesine pervasızca vazgecmeseydın keske...

Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Nasıl güvenip otele gitmeyi düşünüyorsun? Nice kız bu lanet otel odalarında öldü gitti hiç mi haber okumaz ders çıkarmazsın?

Annem Kıbrıs’ta doktorluk yapmış bir kadının evinin yardımcılığını yaptı uzun seneler,kadın ne hikayeler anlatmıştı anneme…Meğer doğruymuş…Gencecik kızlar çoğu da üniversite öğrencisi Kıbrıs’a gelip yumurtalarını,bekaretlerini satıyorlarmış. Hiçbir şey olmamış gibi zarlarını diktirip ülkeye öyle dönüyorlarmış…Çalışmak,alın teriyle kazanmak zor geliyor tabi…Kınamıyorum ama Allah ıslah etsin…

Şimdi bu mental olarak zor bir durum. Öyle herkes eskortluk da yapamaz mesela. Her işin zorluğu var derler ya onun gibi bir şey. Bence sen bunu kaldırabilecek bir yapıda değilsindir. Ama eğer ben yaparım bu işi diyorsanız baştan adama yazın madem. Ben sugar daddy arıyorum. Bakireyim. Şöyle şöyle isteklerim var karşılayabiliyorsan ne ala karşılamıyorsan işim yok yazın yollayın. Bu da bir ilişki türü diye geçiyor. Borcunuz hiç kapanmaz ama yani bu ilişkide devamlı olmak istemiyorsanız daha düzgün iş bulmalısınız.

Adamın evli olmasına girmeyeceğim. Umarım eşinin gözü açılır. Burada evli olana suç bulanlardanım. Senle beraber olmasa başkasını bulur bu gibi adamlar.

Yani saçma sapan bir şekilde önüme düştü de bu konu. Satsın ya kendini, bırakın satsın. Namus iki bacak arasında değil beyindedir, bu çok doğru ama zaten bunun beynin namussuz, bedeni değil asıl. Adamın evli olması adamın suçu, kadının kendini satmak istemesi kendi seçimi, ama burada asıl şaşırdığım kendine bekaret satmayı yakıştırabilen bu kızımızın çalışmayı yakıştırmaması. Git eskort ol sen, sokaklarda gezipte evli adamlara kanca atıp adamın ailesinin rızkını yiyeceğine, tek gecede zevk verir, para kazanırsın. Çok kazan kazan senin için. !

Eliniz ayaginiz tutuyor kör veya sakat değilsiniz bir arksdasmiz size temizliğe gidin caliisn diyor ben çalışamam diyorsunuz çalışmak yerine bedeninizi satmak hoşunuza gidiyor dünyanın gerçekten sonu gelmiş Allah ıslah etsin sizi diyecek başka birşey yok ...!!!

Bankaya trilyon borcun olacak değil odeyemeyecegin borcu zaten yaptırmazlar. İlk ilişki için bile bunu düşünüyorsan devamı zaten gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X