Bekaret satma konusunu nasıl açabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında verilen cevaplara göre ne kadar satmam gerektiğini de soracaktım. Ciddiyim.
Değecek mi peki?
Para için ruhundan ve bedeninden vazgeçmeye?
İnsan kendi kıymetini yaşadıkları ile kendi belirler.
Siz kendinizi bu kadar ucuz görürseniz herkes öyle görür.
Eğer ciddi bir konuysa,lütfen bu düşünceden vazgeçin. Herkes zorlu yollardan geçiyor.
Güçlü insanlar çalışıp üretip kazanıyor.
Size tavsiyem ayakları yere sağlam basan,güçlü bir birey olmanız.
Para kazanmanın yolu asla böyle olamaz. Olmamalı.

Bedeniniz sandığınızdan daha kıymetli.
Bu tarz ilişkiler ile kendinize büyük yaralar açabilirsiniz. Bazen tek bir yanlış insanın hayatına mâl olabiliyor.

Bedeniniz size özel. Neden is bulup çalışmıyor sunuz da bedeninizi satmayı düşünüyorsunuz. Bulasik yıkayın temizliğe gidin . Borc yapacak n yaptiniz ailenizle yaşamıyor musunuz. Yargılamak yadırgamak kınamak haddime değil ama pRa icin baska yollar mutlaka vardir
Annem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..

Ya hu sen olsan birlikte otelde kalacağın birinden bir karşılık beklemez misin?
Empati yapamayacagım bir mesele.
Ama görüştüğüm biri demişsin. Parasıyla yapacak olsaydı bu mesleği icra edenlere başvururdu herhalde.
Her zengin adamın bekaret satın alma gibi saçma fantazileri olacak diye bir şey mi var?

Filmlerde genelde önce fiyat konuşulur anlaşılır,sonra otelde zarfın içinde para verildikten sonra ilişki olur . Yani konuşmadan gidersen adam harçlık verir sana tatmin olmazsın .
Tabi senin kararın ama yine de söylemeden geçemeyeceğim .
Yalnış bir yol ,bedenine saygısızlık bu,ruhunu kirletiyorsun .pişman olabilirsin ilerde . Dalga geçiyorsan da bu fikri planlayanlar için yorumumu yapayım dedim 😆
Peki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?

Böyle bir durumda kalmana çok çok üzüldüm inşllah konu gerçek değildir.
Ama eğer gerçekse ve bunu yaparsan bence bu durum psikolojik olarak travma yaşanana sebep olur borcun çok yüksek bir miktar mı annene konuyu açsan belki yardımı dokunur ya da yardım edebilecek bi akraban arkadaş vs?
Ayrıca çalışmadığın halde banka sana nasıl kredi verdi bu kadar çok parayı nereye kullandın?
Bana inandırıcı gelmiyor bir insan geliri olmadığı halde nasıl ödeyemeyeceği kadar borç yapmayı göze alabilir ki?
Eğer başın beladaysa mutlaka polise git ve kendini sakın satma.
Cinsellik, özellikle ilk birliktelik çok özel bir şey bir şey hissetmediğini biriyle yaşamamalısın

Empati yapamayacagım bir mesele.
Ama görüştüğüm biri demişsin. Parasıyla yapacak olsaydı bu mesleği icra edenlere başvururdu herhalde.
Her zengin adamın bekaret satın alma gibi saçma fantazileri olacak diye bir şey mi var?
Adam maalesef ki evli. Benden bir karşılık bekliyor ki beni otele çağırıyor ama bu konuyu dile getirmedi hiç. Benden bir karşılık beklediğini biliyorum bunu herkes bilebilir. Ve oraya gittiğimizde benimle ilişki yaşamak istediğini söylediğinde ben bakireyim dersem orada farklı bir tepki verir. Madem bakiresin neden geldin gibi soru sorar.

Bankaya hangi nedenle ve nasıl borçlandınız ? Ödeyemezseniz icra gelir , sizde şu an işsiz olduğunuzu beyan edersiniz.
Elinde sonunda ödemem gerekiyor değil mi sonuç itibariyle. Ve bunu orada burada çalışarak ödeyemem her gün arıyorlar açamıyorum telefonları.

Annem ile yaşıyorum babam vefat etti. Asla küçümsemek için söylemiyorum ama daha önce bir işte çalışmadım bu dediklerinizi yapamam. Biliyorum bu sorduğum ve yapmak istediğim şey de doğru değil ne hayat biçimime ne de inandığım dine göre... Ama yok başka çarem yok..

Hiç çalışmayan bir insan olarak, bankaya borçlanmayı nasıl başardınız ?

Cemre herkesin maddi sıkıntılar icinde boğulduğu anlar oldu olacakta niye kolayi seçersin ki hadi onu geçtim adama guveniy9r musun isini bitirip otel balkonundan camından seni atmasın üç beş adam daha getirip kullanmasın seni kork muyir musun hic

Peki bu konuyu oraya gitmeden kendisi açmazsa ben nasıl açabilirim?
Yahu film diyorum 😂 gerçekte belki adam katil, belki ruh hastası . Para kazanmanın başka yollarını ara , arkadaşlarından falan iste ne bilim , bu zor , yanlış bir yol. Eskort değilsin sonuçta , cahil cahil işler yapıp eline yüzüne bulaştırma ihtimalin var .

Çalışmadığım için olabilir mi? Babamın maaşıyla hayatını idame ettiriyorum. Ayrıca konumuz bu değil.

Konunuz nedir peki ? Ortada rahmetli babanızdan kalan ve annenizle size bağlanan dul ve yetim aylığı var. Bu aylık sebebiyle bankadan kredi kartı ve kredili mevduat hesabı açtırıp kullanmış olabilirsiniz.

Borcunuz bitene kadar maaşınızın bir kısmına haciz konur.

Bundan sonrası için, ayağınızı yorganınıza göre uzatabilirsiniz.

Sizse forumda yasadışı fuhuş yapmayı planladığınızı söylüyor ve ücretin ne kadar olması gerektiğini soruyorsunuz.

Çalışmadığım için olabilir mi? Babamın maaşıyla hayatını idame ettiriyorum. Ayrıca konumuz bu değil.
Ne borcuydu ne aldınızda ödeyemediniz baba parası kalmış iki kişi kimseye muhtaç olmadan idareten geçindirir
Sizin ki tembellik kolay yoldan para kazanmak maalesef yanlış adrestesin git eskort sitelerine sor

Hayatını erkek parası olmadan idame ettirmeye, baba parası ya da sevgili parasıyla yaşayan kadına bak sen, çalışarak para kazanan kadınlari aklınca küçümsuyir, küçümsemek için yazmıyorum yazmak küçümsemektir. Kendini ne zannediyorsun acaba, adam bunu parayla yapmak istese dışarda senden daha edepli hayat kadınlarıyla yapardı.

Borcunu ödemediğin için en fazla icra gelir ya da hapse falan girersin bu da bence yapmak istediğin işten çok daha iyisi. Grurunla temiz temiz yatarsın içerde çalmadan çırpmadan, kul hakkı yemeden, harama bulaşmadan falan filan…:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X