bekaret raporu

ve sen hala o kişiyle evlenmeyi mü düşünüyosun :1closedeyes:

valla bişi diiimmiii...bunu yapan bi bayan olmaazzz...düpe düzz bizle dalga geçmek isteyen bi erkek bu..ya hiç bi bayan böle biiişşi kabul edemez ya...gurur,onur denilen bişi var..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 abaavvvvv topıc cokcek sımdık mıllet bırbırını ezcek. sunnnn kardes nerdesın mıllet cevap beklıo. 5 cayına mı gıttın nettın. hele bı gel de bısıyler yaz. bayılejeyık meraktan

Bu insanların kendi tercihidir kimsenin bekareti kişiden başkasını ilgilendirmez diye düşünüyorum kişi yaptığı hareketlerden kendi sorumludur saygı duymaktan başka yapabilecek birşey var mı ? :1closedeyes:
ama bekaret raporu istemek insanın kişiliğine, gururuna, özbenliğine saygısızlıktır.. ahlaksızlıktır..ayıptır.. lmaz:
Elbette kınayacağız biraz empati yapmayı deneyin sizden böyle birşey istense ne yapardınız çok mu doğal karşılardınız? gururunuz incinmezmiydi..sevdiğiniz adamdan tiksinip nefret etmezmiydiniz :mymeka:

....şimdi ,arkadaşım,madem raporu alamadınız o diğer gelinler nasıl almışlar peki
sorsanıza nişanlınıza o kızlara kim vermiş raporu.
ki bu rapor öyle adli tıp dışında verilmiyorsa.
belkide ,nişanlınız yalan söylüyordur ,size...
ya da,sen bizi kandırıyorsun. bu olasılık oldukça yüksek....

eltilerine sorsaydın nerden almışlar raporu şakkıdı

Anam bu da herhangi bi topic gibi nasil olsa kilitlencek en iyisi yazmamak, baksaniza hatun yazmio biseyler atip tuttu gene kaldik dimdizlak ortada .

doktor seçiminde serbest bırakmışlar hiç değilse,kandırır sahte rapor alırsın sen ,başında biz duralım ,bizim seçtiğimiz doktordan al dememişler -tatlicadiarzu- nişanlın nasıl izin veriyor,ailen nasıl buna karşı gelmiyor anlayamıyorum

Arkadaşım hadi bunu annesi istiyor da;

Sen alamadığın için nişanlın da şüphelenmeye başlıyor. Bu ne iş?

Çocuğun olunca Dna testi, senin oğlan olursa ilerde evlenirken onun kine bekaret testi.

Ben diyim siz evlenirseniz adli tıptan bir tanıdık ayarlayın hayatınız testlerle geçecek:sinifsinif:

Aileniz biliyor mu durumu? Tabi kızım haklılar çabuk git al filan demediler inşallahfisfisfis

Rapor vermezsenizde evlendikten sonra balkona çarşaf asarsınız diyecem eski adetler daha bir renkliydi beopuyorumnanaktan

sunn sanırım yorumları okuyorsun.bir şeyler yaz da hala aynı fikirde misin merak ettim .vazgeçtin dimi rapordan falan

inanamıyorum rahatlığınıza

bu resmen size yapılmış bi hakarettir
size ve namusunuza, şerefinize bir hakarettir!
buna kimsenin hakkı yokken siz nası bu kadar etekleriniz yanıp tutuşmuş hangi hastaneden bekaret raporu alırım diye sorabiliyorsunuz.

pesss...

bu dünyada herşey olabilir,.artk hiçbişeye şaşırmıyorum nedense,,:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

konu sahibi sağlık ocağına gitti galibe.
biri aldım demişti ya koşa koşa oraya baktırmaya gitti kendine.
ben bakarım dedim ama istemedi.
bence alnına soğuk damga vurdur bakiredir diye.
kağıt uçar, su dökülür, kaybolur falan ne de olsa..

arkadaşlar geyiğe çevirmeyelim diye mesaj yazdım ama
kimse okumadı sanırım...
konuda temizlik yapma zamanı geçmiş bile...

eltilerine sorsaydın nerden almışlar raporu şakkıdı

manyak çıbık kaydirigubbakcemile3

hakaten ya onlar nasıl almış verilmiyorsa
ama normal olanı bu değil mi
koyun mu alıyorsun kardeşim muayene edipte alacaksın
dişlerinede bakar bunlar senin çürüğün neyim varsa almazlar sen bi dişciyede git en iyisi
git arkadaşım kafa bulma bizimle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…