Bekaret muayenesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
En kötü abin peşine düşsün sana ve fitne fücur anana ne oluyor. Bakıyorum da buradaki konulara pek bir hakimsin. İlk üyeliğin olmadığı belli. Raporluyorum. Def etsinler.

Arkadaşlar burada bakire değilim eşimi nasıl kandırırım sorusu çıkınca kadınlar linçliyorsunuz böyle konu açınca da bizi belki bakire değil ve esnek yalanının arkasına sığınacak bunu nerden bilebiliriz
Abinizle eşi çözecek ya da çözmeyecek, size ne? Size ne annenize ne elaleme ne bize ne? Ulan kime nee

Yahu bir de bu nasıl bir çevre anlam veremedim? Mesela ben bilmem eltimden ne geldi ne gelmedi, gelinlerimiz bakire miydi değil miydi, kimse kan muhabbeti yapmıyor.
Bir kesim aşamadı bunları o_O hiç ilgilenmediğim düğününe bile gitmediğim bir gelinin mevzusunu duymuştum. Onu da aynı şekilde damat kendi yaymış ve hala evliler

Size ne yav? Kocası ile arasındaki mesele o. Ne meraklısınız milletin yatak odasına, bununla yatıp bununla kalkıyorsunuz işiniz mi yok?

Tüh oldu mu böyle gerdek gecesi o ortamda bulunup bi durum kritiği yapmanız gerekirdi tam olarak nasıl bir şekilde gerçekleşti belki abinin ki kısa yetişemedi ? 🤣🤣 cidden iğrenç insanlarsınız ya namus insanın zihniyetidir bu düşüncedeki herkes zihniyetsizdir.

Bakire biriyle daha evvel ilişki yaşamış biri arasındaki farkı penetrasyon esnasında anlayabilir erkekler, anlamıyorsa farklı problemler vardır; ama erkektedir o problemler.

Bu neden bu kadar önemli sizin için ? Diyelim ki bakire değil be yapacaksınız ??
Biraz önce de sordum abiniz bakir mi ki siz bu soruyu kadına sorma haddini buluyorsunuz ?

Kocan ve ailen senden kan geldiğine ne kadar emin? Diktirip sürttürüp sonra kan geldi diye yalan atmadığın ne malum, ya da belki reglye denk getirdin? Abin kadar rezil bir yaratığı yetiştiren annenin ahlakı pek farklı değildir. Belki kızdan kan geldi, abin böyle bir yalan söylüyor. böyle ahlak düşkünü, ahlakı ile hava atanlara bir dna testi yaptırmak lazım. Abin adam gibi adam olsa bu konuyu karısıyla konuşur hallederdi.

Hem annen hem sen, bu ilk ilişki mi değil mi konusunun sadece gelen kanla anlaşılmayacağını bilmeniz gerekirdi bunca senelik evliyseniz. Sadece kanla ilk ilişkiyi bir tutuyorsanız siz ana kız az değilsiniz.

Hangi mağra da yaşıyorsunuz ?
Umarım o gelin ç.ükü b.ktan abini biran önce boşar.

Yahu bir de bu nasıl bir çevre anlam veremedim? Mesela ben bilmem eltimden ne geldi ne gelmedi, gelinlerimiz bakire miydi değil miydi, kimse kan muhabbeti yapmıyor.
Ben en yakın arkadaşlarımın bile ilk gece mevzusunu bilmiyorum. Değil ki elti, gelin. 😐

Erkekler evlenene kadar denk getirdiyle yatsın kalksın, eşinden ilk gece kan gelmeyince anasına kardesine anlatıp hastaneye götürsün. Böyle iğrenç bi zihniyet olur mu ya?Erkekler için genelevler açılsın kadın yapınca o...spu olsun. Bu zihniyete sahip tüm erkekler diktirmiş kızlarla evlenirler inşallah.

Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu

Daha önce cinsel birliktelik yaşamış hem de birkaç yıllık evli olan bir kadın, kan gelmemesi üzerine direkt "bakire değilmiş" diye düşünmez bu konuda. O yatakta yapılanlar anahtarın tak diye deliğine girmesiyle başlayıp, bitmiyor. Bunun soyunması giyinmesi, çıplak kalması, öpüşmesi vs bir sürü aşaması var. Bir erkek gerizekalı değilse karşısındaki kişinin bunları daha önce yapıp yapmadığını anlar.

Olayı sadece kan gelmesine bağlama nedeniniz sırf kızın ailesine pislik yapmak için malzeme arıyorsunuz. Böyle muhabbetler eden ailenin üyeleri gerçekten az değildir. Kendi ahlakını sorgula önce.

Erkekler evlenene kadar denk getirdiyle yatsın kalksın, eşinden ilk gece kan gelmeyince anasına kardesine anlatıp hastaneye götürsün. Böyle iğrenç bi zihniyet olur mu ya?Erkekler için genelevler açılsın kadın yapınca o...spu olsun. Bu zihniyete sahip tüm erkekler diktirmiş kızlarla evlenirler inşallah.
O erkeklerin ve bu zihniyette ki kadınların hepsinin soyu kurusun inşallah.
Adam gelmiş annesine kız kardeşine böyle bir şey anlatıyor annesi de oğlum kes sesini yatak odanı kimseye anlatamazsın demiyor.

Ne gerizekalı insanlarsınız. İnşallah o gelin ananı arayan abınden boşanır hemen. Ben ilk eşimle birlikte oldum kendimden eminim benden kan gelmedı ben kendimi mı kandırıyorum. Allâh a şükür cahil değil eşim sorun etmedı sormadı bile çünkü sevgiliyken kimseyle birlikte olmadığımı söylemiştim o ona yeterli geldi. Ne demek annesini aramak dört gözle bunları mı bekliyorsunuz. Bi'de aıle sorun eder mi dıyorsunuz ne kadar ayıp ya.

Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Banlanmalık konu 🥲 camı açıp biraz nefes alıp geldim. Kaçıncı yüzyıldan katılıyorsunuz aramıza?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X