- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.578
- Konu Sahibi user737373
Düğün sezonu açıldı2 gündür de bekaret kızlık zarı kan konusu costu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün sezonu açıldı2 gündür de bekaret kızlık zarı kan konusu costu
Tencere yaDüğün sezonu açıldı
Aynen ama böyle birşeyde çok saçma sinir oldum çok da yazıp ceza almak istemiyorumDüğün sezonu açıldı
Belki yetersiz olan abinizdir. Kuyu derin değil, ip kısadır. Belki kilit sağlamdır da anahtar kilide uygun değildir, küçüktür.
Madem abinizin mahremini konuşmak sizin için ayıp değil, biraz da bunun üzerine konuşun.
Gelinin vajinasına değil de sizin g*te bi baktırmak gerekiyorBayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Yok canım niye yanlış anlaşılsın ki gitmişken kendinize de baktırın. Hatta anneniz de bi görünsün.şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı
Ne tarafa kusuyoruzBayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadarSiz mi kritersiniz hymen konusunda? Bu haddi nasıl buluyorsunuz siz kendinizde ya?
Ben duydum ne olacak şimdi?Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar
Her günmü aynı konu açılır arkadaşBayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz gelini kolundan tutup sürüklemeyecez zaten abimle kendisi giderler ilk gece sizden kan gelmese eşiniz şüphelense napacaksınız böyle konuşmak kolay abim şüpheye düştüBen duydum ne olacak şimdi?
İnterneti kullanın bir de. Dünya sizin küçük çevrenizden ibaret değil. Açın okuyun.Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar
Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar
Sana ve senin yobaz çevrene sçim. İnşallah o kızın gözü açılır da senin kçük çüklü ve küçük beyinli kardeşine tekmeyi basar.Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar
Ne kadar iğrenç insanlarsınız. Allah sizin gibilerin soyunu kurutsun. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Siz iğrençsiniz , abiniz daha da iğrenç. Yazık o kızcağıza da.Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu