Bekaret muayenesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki yetersiz olan abinizdir. Kuyu derin değil, ip kısadır. Belki kilit sağlamdır da anahtar kilide uygun değildir, küçüktür.

Madem abinizin mahremini konuşmak sizin için ayıp değil, biraz da bunun üzerine konuşun. 😒
20240605_083506.jpg

Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Gelinin vajinasına değil de sizin g*te bi baktırmak gerekiyor😒

Bayanlar selam şimdi size bir sorum olacak benim abim 8 gün önce evlendi ama olaylar baya karışık aileler falan kavga ettiler altın için burayı unutmayın sonra abimle eşi ilişkiye girince gelinden kan gelmemiş abim arayıp anneme söyledi gelin bakireyim demişti şimdi napsak diye düşünüyoruz doktora götürsek yanlış anlaşılır mı ailesiyle aramız bozuk zaten bozuk olmasa kesin götürürdük de şu an tepki alır mıyız ama bunu da öğrenmemiz lazım napabiliriz annemden de benden de kan gelmişti gelin bariz yalan söylüyor napacağımızı şaşırdık başka nasıl öğrenebiliriz biz bunu
Ne tarafa kusuyoruz 🤢🤮

Her günmü aynı konu açılır arkadaş🙄
2024.yıldayız hala kan bekaret peşindesiniz bir anlayamadınız herkeste olmaya bilir diye kız bakireyim diyorsa öyledir bu eşiyle onun arasında bir mesele cümbür cemahat karışa bileceginiz bir şey degil ama abin de gerikafali olduğu için olan yine kıza oldu tabi keşke çekse kapını gitse kız sizinle muhatap olmasa.

Ben duydum ne olacak şimdi?
Hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz gelini kolundan tutup sürüklemeyecez zaten abimle kendisi giderler ilk gece sizden kan gelmese eşiniz şüphelense napacaksınız böyle konuşmak kolay abim şüpheye düştü

Çevremdeki kimseden kanama olmamış diye duymadım bu zamana kadar

Allahın bilgisiz cahili. Doktorlar bas bağrıyorlar, ilk ilişkide kan gelmemesi normal diye. Belki seninkide kanamadı, oyun oynadın insanlara, sonra kanadı diyorsun.

İnşallah o gelin sizlere dava açar. Rezil olursunuz.

Ne kadar iğrenç insanlarsınız. Allah sizin gibilerin soyunu kurutsun. Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor. Siz iğrençsiniz , abiniz daha da iğrenç. Yazık o kızcağıza da.
Ayrıca herkesten kan gelmiyor. Diyelim ki kadın bakire değil abiniz bakir mi acaba ? Kadın bunu sorgulamazken sizin ne haddinize kadını sorgulamak.
İnşallah gelininiz aklı başında bir insandır da daha yolun başındayken boşar o iğrenç abinizi!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X