- 28 Temmuz 2015
- 876
- 591
- Konu Sahibi meleksu001
Kaç günde bir adet oluyorsunama önden di ve reglimin sonuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir adet oluyorsunama önden di ve reglimin sonuydu
28Kaç günde bir adet oluyorsun
tek bildiğim şeycokudugum kadariyla kalin bisey olmasi gerekiyorÖyledir.. Dikkat et kendine.. Adetinin 2.gunune randevu al.. Hormon testler de yaptır..
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Annenle paylaşabilirsin böyle bir durum olabilir mi diye sonuçta kötü bir durum değil. Ama dediğin gibiyse boşuna kuruntu yapma, çalı çırpı batsaydı hissederdin ki yürürken ayağımıza batsa hissediyoruz
O isler oyle kolay degil ki ama iciniz rahat olsun regliniz bitmemistirMrb ben ihtiyacım için ormanlık alana gittim reglimin son gunuydu bitirdim işimi eve gelirken kanamam oldugunu gordum bisey battigini yada batacak bisey yoktu tekrar baktım ama bekaret kanaması mı bu sizce
hiç bu konu benimle konuşulmadi bi annem temizlenirken iceri sokma ilişkide bozulacak dedi bi o kadar konştk annemleBi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Annenle paylaşabilirsin böyle bir durum olabilir mi diye sonuçta kötü bir durum değil. Ama dediğin gibiyse boşuna kuruntu yapma, çalı çırpı batsaydı hissederdin ki yürürken ayağımıza batsa hissediyoruz
gerçekten miO isler oyle kolay degil ki ama iciniz rahat olsun regliniz bitmemistir
Rahat olun regl kanaması devam etmiş.Mrb ben ihtiyacım için ormanlık alana gittim reglimin son gunuydu bitirdim işimi eve gelirken kanamam oldugunu gordum bisey battigini yada batacak bisey yoktu tekrar baktım ama bekaret kanaması mı bu sizce
bi yol vardı ortası boş kenarlari ot falandi bende tekrar gittim baktim kamiş uzun bşy yoktuRahat olun regl kanaması devam etmiş.
Odun-çalı-kurumuş ot-kamış v.s gibi birşey girmiş, bakireliğiniz gitmiş ve siz bunu hissetmemiş olma ihtimaliniz yok.
Çiş kız çiş .İş derken???
Çişmişİş derken???
ama kanamam olduğy için sordumÇiş kız çiş .
Yolda giderken çok sıkışmış , yolun bir yerde durmuşlar orda çişini yapmış , bekaretim gitmiş midr diye soruyor
Nasıl yanii??tek bildiğim şeycokudugum kadariyla kalin bisey olmasi gerekiyor
yani kalın bisey girmeli yada ilişkiye girmelisin ki bekaretim bozulsun biliyorum ama Acaba ben mo bolmiyorum diye gittim baktim yoktu oyle biseyNasıl yanii??
Çiş kız çiş .
Yolda giderken çok sıkışmış , yolun bir yerde durmuşlar orda çişini yapmış , bekaretim gitmiş midr diye soruyor
Çişmiş
ben açık açık söylemek istemedim için öyle yazdimÇ harfini yazmayı unutmuş yani.
Daha mı iyi oldu, çiş ayıp mı?
Aklıma türlü türlü şeyler geldi ve çiş en masumu, utandım durduk yere.
Kusura bakma konu sahibi
Haa evet evetyani kalın bisey girmeli yada ilişkiye girmelisin ki bekaretim bozulsun biliyorum ama Acaba ben mo bolmiyorum diye gittim baktim yoktu oyle bisey