- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- Konu Sahibi meleksu001
tuwaletini yapmışhani ne bilim olur ya saga sola sürtünme yapsa tmm dicemde bence bu kız saglam"İhtiyaç" giderdiysen gitmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuwaletini yapmışhani ne bilim olur ya saga sola sürtünme yapsa tmm dicemde bence bu kız saglam"İhtiyaç" giderdiysen gitmiştir
1 ay oldu nerdeyse kendi kendimi yiyorum acaba mi diye kalin bisey girmesi gerek blym ama cnm sıkıliyordu bi doktor 300 tl isteduyok canım merak etme ince we ya kalın bişe girseydi, canın, acırdı adetinin son günğ oldugu için gelmiştir o kan ama için rahar degilse doktora git durumunu anlat o, bakar aileninde bilgisi olmaz bu durumdan
dalga geçmeyin yaaaa dogru mu diyosun regldir yanituwaletini yapmışhani ne bilim olur ya saga sola sürtünme yapsa tmm dicemde bence bu kız saglam
E bunu baştan söyleseniz ya herkes neden orman sorusunun cevabını arıyor merak etmeyin bir şey girse hissetmemeniz mümkün değil öyle bir yer değil yani aşağısı. Regl kapanışı son bir kaç damlayla yapmıştırçok afedersiniz kücük abdestimi gordum yoldaydim duracak yer yoktu ormana gittim
bisey batsa emin ol canin yanardiyo
yok biliyorum ama bisey mi batti diye gittin baktim batacak bisey yok reglimin son gunuydu de baya kalin bisey girmesi gerek demi
Valla mi ayyyy 1 aydir çok kotuyum yaaaE bunu baştan söyleseniz ya herkes neden orman sorusunun cevabını arıyor merak etmeyin bir şey girse hissetmemeniz mümkün değil öyle bir yer değil yani aşağısı. Regl kapanışı son bir kaç damlayla yapmıştır
Tuturmuşsun kalın kalın nerde yaşıyorsun ormana hacet gidermek için gittin?b
1 ay oldu nerdeyse kendi kendimi yiyorum acaba mi diye kalin bisey girmesi gerek blym ama cnm sıkıliyordu bi doktor 300 tl istedu
yok canım sen özelemi sordun dewlete gitsen sigortan yoksa bile en fazla 20 30 lira ödersin vezneye ama yok sen canını sıkma kızlık kanı herkesede aynımıdır bilmem ama bendeki 3 gün sürmüştü ara ara leke seklinde 3 gün gelmiştib
1 ay oldu nerdeyse kendi kendimi yiyorum acaba mi diye kalin bisey girmesi gerek blym ama cnm sıkıliyordu bi doktor 300 tl istedu
gercek mibisey batsa emin ol canin yanardi
yoldaydım Wc yoktu mecburdumTuturmuşsun kalın kalın nerde yaşıyorsun ormana hacet gidermek için gittin?
Hmmm, her zamanki son gününden farklı mıydı? İçinin rahat etmesi ıcın doktora gitmen gerek, kımse bılemez bu durumu, ama bana göre adet kanamasıparlak Kırmizı
yok 3 5 damla parlak kirmizi sonra devam etmediyok canım sen özelemi sordun dewlete gitsen sigortan yoksa bile en fazla 20 30 lira ödersin vezneye ama yok sen canını sıkma kızlık kanı herkesede aynımıdır bilmem ama bendeki 3 gün sürmüştü ara ara leke seklinde 3 gün gelmişti
ya kusura bakma ama ne biliyim tutamadım kendimi merak etme canım kızlık giderse canın acırdıdalga geçmeyin yaaaa dogru mu diyosun regldir yani
inşAllah 300 tl istedi doktorHmmm, her zamanki son gününden farklı mıydı? İçinin rahat etmesi ıcın doktora gitmen gerek, kımse bılemez bu durumu, ama bana göre adet kanaması
yok yok önemli değil açık wcye gittigimi demek istemediğim için öyle dedim amaya kusura bakma ama ne biliyim tutamadım kendimi merak etme canım kızlık giderse canın acırdı
tabiki hic aci hissetmemen icin zevk alman gerekir cis yaparken tahrik olacak degilsin herhaldde regl son demini yasatmis sana mis gibi bakiresingercek mi
ilginç gerçektenyoldaydım Wc yoktu mecburdum
şuan şu şekildeyim çok şükür Temizim sağlamım en buyuk korkum ileride kanamam olmaması çok şükürtabiki hic aci hissetmemen icin zevk alman gerekir cis yaparken tahrik olacak degilsin herhaldde regl son demini yasatmis sana mis gibi bakiresin
bazen sonradan da kanamam olabiliyortabiki hic aci hissetmemen icin zevk alman gerekir cis yaparken tahrik olacak degilsin herhaldde regl son demini yasatmis sana mis gibi bakiresin