- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
- Konu Sahibi meleksu001
E tmm o zamanöyle tabi aynen biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tmm o zamanöyle tabi aynen biliyorum
bi ara gitmeye yeltendim ama ailem sistemde görür diye gtmedimE tmm o zaman
anladım canım haklısın ama üzülme artıkyok yok önemli değil açık wcye gittigimi demek istemediğim için öyle dedim ama
Haydaaa, annenle git doktora herkes genel muayene için gidiyormuş dersin annen kapıda beklerken sorarsın soracagın soruları, bak bi çok rahatsızlık var, erken tanı cok onemlı, saglıklıysan da için rahat eder..bi ara gitmeye yeltendim ama ailem sistemde görür diye gtmedim
Bence artık geyiği bırak insanlar gereken cevabı verdi daha fazla şüphen varsa gidip muayne ol bütün kk üyelerinden tek tek onay mı alacaksın ailen ve sen bekaret konusunda bu kadar takıntılıysan da doğayı kirletme tuvalet kullanbi ara gitmeye yeltendim ama ailem sistemde görür diye gtmedim
abla ben daha 21 yaşındayim ve kimseyle birlkte olmadım Olmak istemiyorum ileriye saklıyorum kendimi çok korktum eminsin demi bakire olduğuma öndendi kanamaanladım canım haklısın ama üzülme artık
ya çok çok çok cahil ama bilemeyiz kiNe bileyim kusura bakmasın konu sahşbş gerçekse ama aşırı sahte ve erkek konuşması gibi geldi bana, ihtiyaç görmek, hacet gidermek, bi kadın yada kız böyle konuşmaz gibime geliyo pek
hatta aradim doktoru randevu icin yoktu Ama ne bilim Korkuyorum ya gitmeyeHaydaaa, annenle git doktora herkes genel muayene için gidiyormuş dersin annen kapıda beklerken sorarsın soracagın soruları, bak bi çok rahatsızlık var, erken tanı cok onemlı, saglıklıysan da için rahat eder..
Kac yasındasın??hatta aradim doktoru randevu icin yoktu Ama ne bilim Korkuyorum ya gitmeye
Kelime seçiminden bahsediyorum açık açık anlat yada anlatma konusunda değil söylediğim. İki lafından biri bakireyimdir dimi. Kızsan eğer, zaten yüksek boyku çalıya oturmazsın, ki boştu pt yoktu baktım yazmışsın, bence bi sonrakine biraz daha kafa patlat öyle yaz.açık söylemek istemediğim için üstü kapalı söylemek istedim
21Kac yasındasın??
Muhakkak doktora git.. Düzenli olarak da git
Bu konuda içimi ferahlattınız inşAllah dediğiniz gibidir Allah razı olsunMuhakkak doktora git.. Düzenli olarak da git
Var ama kanayan cins değilHemoroid var mı sende o da olabilir kanama falan çünkü hemoroid kanaması kırmızı olur
abla bu konular hiç konuşulmadı benimle Annem bi temizlenirken iceri sokma ilişkiye girdiginde bozulur dedi o kadarya çok çok çok cahil ama bilemeyiz ki
Öyledir.. Dikkat et kendine.. Adetinin 2.gunune randevu al.. Hormon testler de yaptır..y
Bu konuda içimi ferahlattınız inşAllah dediğiniz gibidir Allah razı olsun
Analdım o da olmuş olabilir bende de oluyor çünküVar ama kanayan cins değil
ama önden di ve reglimin sonuyduAnaldım o da olmuş olabilir bende de oluyor çünkü
Kafama koydum gidicemÖyledir.. Dikkat et kendine.. Adetinin 2.gunune randevu al.. Hormon testler de yaptır..