- 5 Mart 2013
- 23.521
- 44.628
- Konu Sahibi meleksu001
Çalı çırpı ile bekaret bozabildiyseniz sizi tebrik etmekten başka bişey diyemeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazen kanamam sonradan da geliyorHmmm, her zamanki son gününden farklı mıydı? İçinin rahat etmesi ıcın doktora gitmen gerek, kımse bılemez bu durumu, ama bana göre adet kanaması
ilerde kanama garantisi kimsede yokşuan şu şekildeyim çok şükür Temizim sağlamım en buyuk korkum ileride kanamam olmaması çok şükür
aynen kesin bakireyim yani öyle mi emnsnizilerde kanama garantisi kimsede yok
tuvalet ihtiyacima gittim geldim kanamam oldugunu gordumÇalı çırpı ile bekaret bozabildiyseniz sizi tebrik etmekten başka bişey diyemeyiz
İmkansız canım bişey girse oraya hissetmemen mümkün değiltuvalet ihtiyacima gittim geldim kanamam oldugunu gordum
Korkma o zaman, devlet hastanesine rutin muayeneye gittiğinde danış doktoruna bu durumu. Özel olarak sormabazen kanamam sonradan da geliyor
eve giderken Kalça tarafim kaşındı kaşıdim ama galiba calı çırpı rahatsiz ettiİmkansız canım bişey girse oraya hissetmemen mümkün değil
ben gitmiyorum ki rutin muayeneyeKorkma o zaman, devlet hastanesine rutin muayeneye gittiğinde danış doktoruna bu durumu. Özel olarak sorma
Bakireyim yani öyle miKorkma o zaman, devlet hastanesine rutin muayeneye gittiğinde danış doktoruna bu durumu. Özel olarak sorma
Gitmelisin, her kadın gitmeli.. Bi sorun olmasını bekleme..ben gitmiyorum ki rutin muayeneye
Ne bileyim kusura bakmasın konu sahşbş gerçekse ama aşırı sahte ve erkek konuşması gibi geldi bana, ihtiyaç görmek, hacet gidermek, bi kadın yada kız böyle konuşmaz gibime geliyo pektuwaletini yapmışhani ne bilim olur ya saga sola sürtünme yapsa tmm dicemde bence bu kız saglam
BakiresindirBakireyim yani öyle mi
öyle de Durumum yok gidemiyorumGitmelisin, her kadın gitmeli.. Bi sorun olmasını bekleme..
Ben de öyle hissettimNe bileyim kusura bakmasın konu sahşbş gerçekse ama aşırı sahte ve erkek konuşması gibi geldi bana, ihtiyaç görmek, hacet gidermek, bi kadın yada kız böyle konuşmaz gibime geliyo pek
açık söylemek istemediğim için üstü kapalı söylemek istedimNe bileyim kusura bakmasın konu sahşbş gerçekse ama aşırı sahte ve erkek konuşması gibi geldi bana, ihtiyaç görmek, hacet gidermek, bi kadın yada kız böyle konuşmaz gibime geliyo pek
Gerçekten miBakiresindir
Ya devlet hastenesıne gidebilirsiniz..öyle de Durumum yok gidemiyorum
Yani bakireyim öyle mi
oralara da baktim bekaret bozacak biseyin ustune oturcak öyle bisey goremwdim
HıhıııGerçekten mi
öyle tabi aynen biliyorumYa devlet hastenesıne gidebilirsiniz..