- 28 Ağustos 2018
- 66
- 20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni sekilde hazirlikli ol en iyi avukati tutacagim merak etmeEt küfür aynen kaliteni yansıtıyor. Yakında bu hakaretlerin için mahkeme celbini elinde bulacaksın hazırlıklı ol.
Ayni sekilde hazirlikli ol en iyi avukati tutacagim merak etme
Yav lutfen dogru duzgun konusalim edebiyat yapmaya gerek yok bu is sadece kizda var ha erkege ozgurluk demiyorum onunda dikkatli olmasi gerekiyor
Karşılıklı birbirinizden beklentilerinizi , isteklerinizi falan bilemem de burada asıl önemli olan sizin lafınıza güvenmeyip sizi zorla "test yapmaya" götürecek biri ile yola nasıl devam edilir ? İlişki böyle bir şey olmamalı. Sizin söylediğinize güvenmeyecekse niye bunda yıldır ilişki yaşamış. Zor gerçekten. Kendinizi üzmeyin, söylenecek laf değil çünkü erkek arkadaşınızın dediği.İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?
Nasıl bir kadınsınız ya. Aldatılmayı bile neredeyse meşrulaştıracaksınız. O zaman kadın da erkeği aldatsın. Günümüzde erkeklere de hiç güven olmuyor, sizin tabirinizle arsızlaştılar ? O zaman olmaz tabi çünkü kadın yapamaz erkek yaparsa "kadınlar arsızlaştı ne yapsın adamcağız" dersiniz.Aldatmak ahlaksızlıktır kadın için de erkek için de.Bir ayrım yok yani. Nasıl normalleştiriyorsunuz erkek yapınca yahu.yalanmıı peki?
Son cümlelerinizi ayakta alkışlamak istedim.Gerçekten üzülüyorum şu duruma.
Bir kadın kendisine bu denli değer vermiyorsa kim verecek?
Sizin alnınızın açık bir şekilde gitmeniz onurlu gururlu bir davranış olarak görülmüyor hanımefendi kimse oo kadına bak kendine güveniyormuş gitmiş teste demiyor. Çok çok gurur kırıcı, evlenmek için o kadar düşünecek güzel şey varken bunun düşünülmesi, önemsemesi zorunuza gitmiyor mu yahu.
Ya aslında banane de işte sizin gibi kadınlar bir haksızlıga ugradıgında yine biz savunuyoruz sizi.
O çok üstün gördüğünüz erkekler değil.
Sizin gelmiyor da bir de eşinize sormak lazım , onun da aklından eskiler çıkmıyordur belki :) Gerçi erkek tabi ne de olsa, bunu sorun edeceğinizi pek sanmam. O kadınların suçu olur hatta gelmişler eşinizin aklına girmişler , adamcağız napsın :) Bu kadınların ağlanacak hallerine gülüyoruz artık.halimden çooook memenunum canım...sizi beklerim...eşimleyken eskiler gelmiyor aklıma...
Ben o meslegi yapmiyorum ama senin hayat kadinligi yaptigin cok belli
Ablacım zaten üyelik iptal, kendi talep etti ama kötü içerikleri değerlendirme sonrası yapılması gereken üyelik iptaliydi, tartışmalar, arada birbirinize olan üsluplarınızda ayarın belli bir noktaya kadar kaçması tolere edilebilir ama kişilerin haysiyet ve onurunu bu derece zedeleyecek sözlerin bedeli yalnızca uyarı olmuyor, duruma göre imtiyaz kullanıp üyelik iptali de yapıyoruz.Mune abla bu üyenin;
üyeliğinin kalıcı olarak iptal edilmesini talep ediyorum. İnsanlara alenen ayan beyan küfür etmiş ve bunu da ilk kez yapmamış. Bu kullanıcının provakasyon amaçlı burada bulunduğunu düşünüyorum. Lütfen forumun kalitesi için bu talebimi değerlendirin.
Ben o meslegi yapmiyorum ama senin hayat kadinligi yaptigin cok belli
bana neden yazdınız bu yazıyı..Mune abla bu üyenin;
üyeliğinin kalıcı olarak iptal edilmesini talep ediyorum. İnsanlara alenen ayan beyan küfür etmiş ve bunu da ilk kez yapmamış. Bu kullanıcının provakasyon amaçlı burada bulunduğunu düşünüyorum. Lütfen forumun kalitesi için bu talebimi değerlendirin.
Mune abla bu üyenin;
Ablacım zaten üyelik iptal, kendi talep etti ama kötü içerikleri değerlendirme sonrası yapılması gereken üyelik iptaliydi, tartışmalar, arada birbirinize olan üsluplarınızda ayarın belli bir noktaya kadar kaçması tolere edilebilir ama kişilerin haysiyet ve onurunu bu derece zedeleyecek sözlerin bedeli yalnızca uyarı olmuyor, duruma göre imtiyaz kullanıp üyelik iptali de yapıyoruz.
Burayı sanal alem yalan alem diye değerlendirmemeli hiç kimse, sosyal medya üzerinden yapılan her türlü hakaret, iftira, şeref ve onuru zedeleyici söylemler, suç duyurusunda bulunulması halinde TCK'nın ilgili yasalarına göre 2 misli cezayla cezalandırılıyor, bu sebeple herkes klavyesinden çıkanlara dikkat etmek zorunda.
bu nasil bir hakarettir. Erkek olduhlgunuz bariz belli. Kadin olsaydiniz hemcinsinize bu kelimeyi soyleyemezdiniz
Olay çıktı diye derhal damladım ama yetişemedim
Yazık sizden doğmuş çocuğaErkeklerin ne istediği neden bu kadar önemli sizin için?
İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?