kendi eskilerim:)Eşinizin eskileri mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi eskilerim:)Eşinizin eskileri mi ?
Siz yatip uyuyun isterseniz hanimefendi. Feminizm hakkinda alti dolu en ufak bir fikriniz olmadigina yemin edebilirim; ezberlediginiz birkac basmakalip cumleden fazlasini edemeyeceginiz, hayatinizda sahip oldugunuz pek cok hakka ulasmanizi saglamis yuce bir doktrine sallamamanizi oneririm.daha bu kafalarla çok yuvalar yıkılır..feminizm kadınları....
Dur dur çok büyük laflar etmeye başladıKız ne alaka? Biz eşimizleyken eskiler mi geliyor aklımıza dedik?
kendi eskilerim:)
gelmesi gerekmezmi..Kız ne alaka? Biz eşimizleyken eskiler mi geliyor aklımıza dedik?
kendi eskilerim:)
gelmesi gerekmezmi..
dükülcek bişey yok, etek tertemiz...sizlerin adına yazmıştım...Hadi hadiiii dökül bakim sen
Neden diye sorcam ama OĞLUM VAR dersiniz diye sormuyorum...gelmesi gerekmezmi..
Haddini aşma istersen.dükülcek bişey yok, etek tertemiz...sizlerin adına yazmıştım...
sanırım laf salatası istiyorsunuz, söyleyecek sözünüz kalmadı sanırm:)Neden diye sorcam ama OĞLUM VAR dersiniz diye sormuyorum...
pardon ne haddi?Haddini aşma istersen.
Söylenecek çok sözüm var da, size yok :)sanırım laf salatası istiyorsunuz, söyleyecek sözünüz kalmadı sanırm:)
istediğini sorabilirsin, insanın alnı ak olunca sorun değil..Neden diye sorcam ama OĞLUM VAR dersiniz diye sormuyorum...
ha ha haaaa:) boşa gitmesin..Söylenecek çok sözüm var da, size yok :)