Erkeklerin ne istediği neden bu kadar önemli sizin için?ben suçlamadım, erkeler istemiyor
oğlum var..Erkeklerin ne istediği neden bu kadar önemli sizin için?
Ne gerek var yazili kanuna yahu, ilahi. Orf, adet, gelenek ne gune duruyor? 10.yuzyilda yasiyoruz ya.Yav neye göre gerekir ? Yazılı kanun mu var ?
Sizde bakire olmayanları suçluyorsunuz.Kirli mi o insanlar ?
oğlum var..
İşte oğlunuz da 20 sene sonra konu sahibinin eski sevgilisinin aynısı olacak. Ne diyim yazık..oğlum var..
oğlum var..
oğlum var..
:)Normalde acikca yazardim ama sizin icin banlanmaya degmez
Hiç işte benimki de soru.Ne gerek var yazili kanuna yahu, ilahi. Orf, adet, gelenek ne gune duruyor? 10.yuzyilda yasiyoruz ya.
O zmn böyle bişi bekleyemez .. inş kurtulursunuz.. o da her haltı yapıp sonra diktirip bakireyim diye yutturan biri ile evlenir .. bol bol da kan gelir inş.. amin..Bakir değil. Sayısız kadınla birlikteliği olmuştur.
lise-izmir...
sizde özgür hayatınızda başarılar dilerim..İzmir?? Sanırım hayatta çok ezilmişsiniz erkekler tarafından. Bir gün özgür olmanız dileğiyle..
Bdv nin meşhur bir lafı var.oğlum var..
sizde özgür hayatınızda başarılar dilerim..
fikrimi söylemek, kınamak değildir...seninde oğlun olursa, bakire olmayan gelin nasip etsin..Bdv nin meşhur bir lafı var.
Kınadığını yaşamadan ölmezmiş insan diye.
oğlunuza ne diyeceksiniz peki oğlum sen naparsan yap sonuçta evlenmeden önce yapiyorsun ama evleneceğin kadin bakire olsun mu diyeceksiniz?oğlum var..
bol bol kan gelir aminnO zmn böyle bişi bekleyemez .. inş kurtulursunuz.. o da her haltı yapıp sonra diktirip bakireyim diye yutturan biri ile evlenir .. bol bol da kan gelir inş.. amin..
devam edin inatlşamaya...Çoook teşekkür ederim ben çook başarılıyım inanın. Eşime inat evhanımıyken yüksek lisans yaptım, doktora yaptım. Akademisyen oldum