Bekaret kontrolü

Sana güvenmeyen bir insana neden kendini kanıtlama gereksinimi duydun? Asıl soru bu olmalıydı

Bence bunun kafasını ez. Sen beni neyle suçluyorsun, seni kandıracak olsam düğünü beklemezmiydim, sen kim köpeksin, ahlaksız diyerek ez böyle böcek gibi.

Büyük ihtimal seni sindirmeye çalışıyor şimdiden, yok aileler vs vs, kendi yediği boka baksın. Sen ailelere gidip asıl o beni zorladı dersen o böcek kaçacak delik arar.

Ezdirme kendini bu pisliğe.

O nisanlinin.... Neyse zar yapın esnek olabilir. İlk iliskide kanama olacak diye bir şey yok. Şuan çok sinirliyim tekrar banlanmak istemem ama nişanlın sana güvenmiyor resmen sana kanama gelmedi acaba sen bakire değil misin diyor hareketleriyle. Doktora gitmekteki ısrarın asıl sebebinin farkında mısın? Evlenmeyi düşündüğün kişi sana güvenmiyor. Kızlık zarına takık erkekleri lütfen 2 metre yakınınızda bile tutmayın. Gerisi sana kalmış. Hayat senin hayatın. Ama dediğim gibi her kızın kızlık zarı aynı değil ,esnek olunca kanama olmayabiliyor

Kaldı ki ondan önce de cinsel hayatı olabilirdi. Onu hiç ilgilendirmez. Geldik 2050 senesine hala bunun muhabbeti yapılıyor

Kendini kanıtlamaya çalışma. Onun suratına tükürmeye bile değmez tükürüğüne yazık olur. Zar meselesi beni çıldırtıyor ya

Lan var ya ulan kendimi zor tutuyorum

Başkasıyla bir şey mi yaşadın diye soruyor utanmadan. Kendisi muhtemelen yaşamıştır. Kişi kendinden bilir işi. Sen bakir misin o.ç de ona bakayım. Manyak ruh hastası ya. Kendini kurtar evlenme bu itle. Senin üzülmeni istemem kardeşim. Şimdiden böyle davranan ilerde evlenince ailesine paspas eder ezer seni. Lütfen yapma kendine bunu, yakma kendini.

Böyle ruh hastalarını ne olur hayatınizdan çıkarın. Tek başlarına çürüyüp gebersinler. Ben artık kadın cinayeti haberleri görmeye dayanamiyorum. Allah korusun sizin ozelinizde demiyorum bunu. Ancak bugün size bunu diyen yarın neler der.

Valla yorum yapanların çoğu gibi ben de olaya aşırı sinirlendim ancak dikkat edilmeyen nokta şu ki çocuk ayrılırsa da söyleyecek ailelere olan kıza olacak. Aile bu durumda normal tepkiler verecek türden olsaydı böyle bir o çocuğu ile evlendirmeye kalkmazlardı zaten.

Hadi hanımlar biraz zeka çalıştıralım da bir yol bulalım şu kıza ya.

Konu sahibi benim aklıma gelen tek şey işe yarar mı yaramaz mı bilmiyorum ama bir şekilde bir doktor ayarla konuş açık açık, hatta bir ihtimal tanıdığın bir arkadaşın falan varsa çok daha iyi olur, muayeneye gitmiş gibi gidin nişanlının yanında bozulmamış vs vs saçma sapan bir şey desin işte. Esnekmiş hala bozulma olmamış bu tarz kadınların çoğunda doğum sırasında bozulma gerçekleşiyor vs bir şeyler dedirt. O şerefsize bir şekilde kanıtla kendini aradan zaman geçince de asssssssla evlenmeyip olay çıkartıp bir şekilde ayrıl. Hatta seninle ilgili bırak illallah etsin ne zor karakter falan desin ayrılın. Seni ailenle tehdit edemesin ama böyle bir pislikle de ömür falan geçirme.

Abla nasıl yaparım bilmiyorum kimseyede anlatamam böyle bir durumu beyefendi birde kendisinin bulduğu bir doktora götürecekmiş madem bana bu kadar güvenmiyorsun neden bana bunları yaşattın gerçekten dünyam başıma yıkıldı doktor bilemez mi kaç gün önce olduğunu

Abla nasıl yaparım bilmiyorum kimseyede anlatamam böyle bir durumu beyefendi birde kendisinin bulduğu bir doktora götürecekmiş madem bana bu kadar güvenmiyorsun neden bana bunları yaşattın gerçekten dünyam başıma yıkıldı doktor bilemez mi kaç gün önce olduğunu

Madem bu kadar kizliga önem veriyor seninle neden ilişkiye girdi

Adamdan ayrılmanız gerekirken doktor kaç gün önce halvet olmuş bilir mi bilmez mi bunun derdindesiniz, pes! Aileye gerdek günü çarşaf mı göstermeniz gerekiyormuş? Aileye nasıl açıklayacaksın diyorsa neden evlenmeden birlikte olmuş?

Konu bana geçmedi, belki de canı sıkılan bir liselisinizdir.

Ondan önce bas yaygarayı.
Bana tecavüz etti diye.
Otursun o şerefsiz düşünsün.

Onun ayarladığı doktora gitme.
Ne malum ayrılmak için bahane arayıp doktor ayarlamadığı? (Bana kalsa hiç gitme de . ! )

Siz kendinize bunu nasil yakistiriyorsunuz ben anlamadimki.. bu kadar iki bacak arasina odakliysa evlenmeden once iliskiye girmeseydi.. hadi girdi siz daha once iliskiye girmedim demenize ragmen bi de size guvenmeyip dr a gtmeyi önerdi ve siz de kabul ettiniz.. kendinizi degersizlestiriyorsunuz..

Madem o kadar takıkmış ta ne demeye düğünü beklemeden nişanlıyken seninle beraber olmuş.Keşke razı olmasaydın.Birde ailelere açıklarsın ne demek ne anlatacak pisliğe bak.Kişi kendinden bilir işi demişler.Ben olsam bana bu denli güvenmeyen biriyle hayat gecirmem.Suan sadece beraber olduğun icin mecbur hissediyorsan lütfen yapma.Ailenle kendin konuş durumu anlat ve o pislikten kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…