Bekaret kontrolü

Kendinizi neden böyle bir duruma düşürüyorsunuz ya. İlk defa yapmışsın işte, sana inanmıyor mu ? Bazı kadınlarda kan gelmemesi normal, her ilk birliktelikte kan gelecek diye bir şey yok bu inanış tam bir cahillik. Okurken sinirlendim. Kan gelse be olacak gelmese ne olacak. Ailelere söyleyecekmiş bir de yobaza bak sen. Bu adamla evlenirsen yarın bir gün başka bir olayda sana inanmayacak demek ki.

Merhaba nişanlımla yaklaşık 1 ay önce ilişkiye girdik kanamam olmadı ilk başta sorun çıkarmamıştı ama son zamanlarda sürekli neden olmadı acaba diye sorgulamaya ve bana yansıtmaya başladı doktora gidelim diyor bende gidelim dedim internetten araştırdım 7 gün sonrasında artık ne zaman ilişkiye girdiğim belli olmuyormuş böyle birşey varmıdır acaba kendimi nasıl kanıtlayacağım
Bence nisanlin değil nişanlanma sözü veren erkek arkadaşın bu kişi önemi yok zaten de ne kontrol ettir ne de doktora git hicbir sey yapma

O adamla neden birlikte oldun bunu sorgula nisanlin henuz evli degilsin bir sey degilsin nisani da bozar seni bozdugu gibi

X