• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar pko'lu hanımlar tedavi sürecimizi paylaşalım

kmerhaba kızlr doğum kontrol hapını kullanmaya başladığımdan beri sivilcelerim daha çok arttı benm sivilce gibide değil kırmzı kabarıklıklar korkmaya başladm yarın dktora gdcem böyle bi durumla karşılaşan oldu mu?:43:

Burası baya sessiz kalmış, ben evlendim ama hala pkluyum, bu sabah uzun aradan sonra soğan suyu içmeye başladım, 15 gün boyunca içmeye devam..

Aranıza yeni bir sendromlu geldi bayanlar:3:
Ben de ilaçsız olamıyorum. 2-3 ay bekle gönlü olursa artık olursun adet ama o kadar şişiyorum ki bir keresinde bir kadın hamile sanmıştı beni:27:
1-2 yıl içinde benim de evlilik gibi planlarım var ve bu bebek meselesi benim de kafamı kurcalıyor. Baya uzun süre çocuk sahibi olamayanlar olmuş falan...
Hayıt tohumu falan alıp içsem diyorum kararsızım kızlar. Ya işe yaramazsa benim kistler kocaman olursa:26: Patlarsa hele o zaman fena olur :(
İlaçları da almak istemiyorum, kilo aldırır diye korkuyorum. Zaten fazlalıklarım var :44: Kızlar ne yapsam bilemiyorum:ssz:

Aranıza yeni bir sendromlu geldi bayanlar:3:
Ben de ilaçsız olamıyorum. 2-3 ay bekle gönlü olursa artık olursun adet ama o kadar şişiyorum ki bir keresinde bir kadın hamile sanmıştı beni:27:
1-2 yıl içinde benim de evlilik gibi planlarım var ve bu bebek meselesi benim de kafamı kurcalıyor. Baya uzun süre çocuk sahibi olamayanlar olmuş falan...
Hayıt tohumu falan alıp içsem diyorum kararsızım kızlar. Ya işe yaramazsa benim kistler kocaman olursa:26: Patlarsa hele o zaman fena olur :(
İlaçları da almak istemiyorum, kilo aldırır diye korkuyorum. Zaten fazlalıklarım var :44: Kızlar ne yapsam bilemiyorum:ssz:

dr.a görünmek ama iyi bir endokronoloji uzmanına..ben de adet dönemimi bekliyorum,tekrar kan testi için..:26: bıktım zulüm gibi..

ben de pko'luyum. ama sanırım benimki çok ileri değil. çünkü en geciktiği dönem 47 gün olmuştu o da bi kere. genelde 35 civarları oluyo dönemlerim.
evliyim. çocuk düşünmediğimiz için çocuk yapmak zor olur mu benim açımdan bilemiyorum. ama tıp ilerledi korkmasın bence kimse. ayrıca görümcemin bir tüp %70'ten fazla tıkalı olmasına diğer yumurtalığında da hiç yumurtlama olmamasına rağmen ilaçsız adet olamamasına rağmen tedavisiz hamile kaldı :49: şimdi 2 aylık yeğenimiz var maaşallah çok iyiler :)

pko'luların çoğu simit bölgesinden kilo alıyorlar. kilo vermek için elinizden geleni yapın. :8: benim de heryerim orantılı ama alakasız bir göbeğim var :1: spor yapıyorum gitmesi için. yediklerinize dikkat etmelisiniz, vitamini bol olan şeyler olmalı. :56:

bir de pko kronik bir hastalıktır. tamamen geçmez. ilk tedavi doğum kontrol hapıdır. demişti bana doktorum. BİR DE STRES OLMAMALI. :20::45: herşey olacağına varır deyip biraz vurdumduymaz olmalısınız. hobi edinebilirsiniz kafanızı dağıtmak için.

başka aklıma gelen bişey olursa söylerim yine. merak ettikleriniz varsa ben de bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.:32:

benim kızımda 18 nihayet 4tane doktor gezdik kimse bilemedi...bu seferki doktor kesin pko dedi kisten yumurtalıklar biraz büyümüş dedi...bizimki kesinlikle doğum kontrol hapı istemiyor...glifor yazdı...aranızda kullanan var mı...

eylül başak nabersin. evlendik ama hala pko luyuz :14:senin nasıl gidiyor pko ne durumda ne yapıyorsun pko adına..ben sadece metformin kullanıyorum:16:

eylül başak nabersin. evlendik ama hala pko luyuz :14:senin nasıl gidiyor pko ne durumda ne yapıyorsun pko adına..ben sadece metformin kullanıyorum:16:

canım hayırlı ,uğurlu olsun bir ömür mutluluklar sizee:16:

göremedim ben de seni epey..bu ara yine aksadı benim..dr a gitme telaşındayım yine..ilaç falan almıyorum..
çayıda ihmal ettim açıkçası..:27:

göremedim ben de seni epey..bu ara yine aksadı benim..dr a gitme telaşındayım yine..ilaç falan almıyorum..

amin..çok sağol canım.darısı başına.
sürekli birseyler yapmak bıkkınlık olusturuyor:35:.bende hiç birsey yapmak istemiyorum.bebek düsünüyoruz bakalım neler bekliyor bizi :31:böyle uğrasmak beni çok yordu na yapacam bilemiyorum.:27:

sürekli birseyler yapmak bıkkınlık olusturuyor:35:.bende hiç birsey yapmak istemiyorum.bebek düsünüyoruz bakalım neler bekliyor bizi :31:böyle uğrasmak beni çok yordu na yapacam bilemiyorum.:27:

inaşşalh gönlünüze göre olur canım..:31:
moralin her zaman iyi olsun.sıkıl et ama stres yapma..en büyük düşmanı biliyorsun..:31:
güzel haberlerini bekliyorum o halde..:emir_bebek::emir_bebek:

inaşşalh gönlünüze göre olur canım..:31:
moralin her zaman iyi olsun.sıkıl et ama stres yapma..en büyük düşmanı biliyorsun..:31:
güzel haberlerini bekliyorum o halde..:emir_bebek::emir_bebek:

amin.. haklısın canım.güzel haberi alayımda hemen veririm.
sende arada yaz pko ile neler yaptıını

Merhaba kızlar... yelpaze çocuk düşünmeye başlamışsınız, tez zamanda hayırlı haberlerini buraya yazarsın inşallah... Bana gelince çocuk düşüncesini uzun bir müddet rafa kaldırdık... pko için soğan kürü yapıyorum, çarşamba günü 3, küre başlayacağım, ikinci kürden sonra adet olamadım... olacak gibi de durmuyorum,,, ama ben yinede 3. küre başlayacağım.. üst üste soğan kürünü kaç ay yapabiliyorduk, 4 müydü? 6 mı?

Merhaba kızlar... yelpaze çocuk düşünmeye başlamışsınız, tez zamanda hayırlı haberlerini buraya yazarsın inşallah... Bana gelince çocuk düşüncesini uzun bir müddet rafa kaldırdık... pko için soğan kürü yapıyorum, çarşamba günü 3, küre başlayacağım, ikinci kürden sonra adet olamadım... olacak gibi de durmuyorum,,, ama ben yinede 3. küre başlayacağım.. üst üste soğan kürünü kaç ay yapabiliyorduk, 4 müydü? 6 mı?

merhaba gdoğan
evet ya hayırlısı ile basladık düşünmeye:emir_bebek::emir_bebek:.aslında pko olmasaydı henüz düşünmüyoduk ama korkuyorum ya olmazsa.
4. ay minimum 6. ay maksimum canım 6aya tamamlarsan daha iyi olur.:16:

Merhaba kızlar nasılsınız? pko dan haberler var mı? arada gelişmeleri yazın arada da olsa haberdar olalım birbirimizden , ben 3.kürden sonrada adet olmadım yarın 4. kürüme başlayacağım ve bugün adet oldum... bu bile benim için çok büyük bir gelişme, ben ki hap kullanmadan 7-8 ay adet olmazdım, en son ekim 24 de olmuştum.. soğan kürünü 6 aya tamamlayacağım inşallah...
benden haberler bunlar, bebiş isteği içimde öyle çok ki, ama uzun bir süre maddi sıkıntılardan dolayı bu fikri bastırmak zorundayım... yelpaze senden haberler nasıl, bebiş çalışmları nasıl gidiyor... ..

Back