Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranıza yeni bir sendromlu geldi bayanlar
Ben de ilaçsız olamıyorum. 2-3 ay bekle gönlü olursa artık olursun adet ama o kadar şişiyorum ki bir keresinde bir kadın hamile sanmıştı beni
1-2 yıl içinde benim de evlilik gibi planlarım var ve bu bebek meselesi benim de kafamı kurcalıyor. Baya uzun süre çocuk sahibi olamayanlar olmuş falan...
Hayıt tohumu falan alıp içsem diyorum kararsızım kızlar. Ya işe yaramazsa benim kistler kocaman olursa:26: Patlarsa hele o zaman fena olur
İlaçları da almak istemiyorum, kilo aldırır diye korkuyorum. Zaten fazlalıklarım var :44: Kızlar ne yapsam bilemiyorum
dr.a görünmek ama iyi bir endokronoloji uzmanına..ben de adet dönemimi bekliyorum,tekrar kan testi için..:26: bıktım zulüm gibi..
Ben de bıktım artık hastabelerde beklemekten, ultrason, testler şunlar bunlar valla bezdiiimmmmmmm
en kötüsü de sürekli bir çözümü yok..buna da şükür demek lazım..her şeyde olduğu gibi
bu hastalıkta da az stres önemli..
eylül başak nabersin. evlendik ama hala pko luyuz senin nasıl gidiyor pko ne durumda ne yapıyorsun pko adına..ben sadece metformin kullanıyorum
canım hayırlı ,uğurlu olsun bir ömür mutluluklar sizee
göremedim ben de seni epey..bu ara yine aksadı benim..dr a gitme telaşındayım yine..ilaç falan almıyorum..
çayıda ihmal ettim açıkçası..
canım hayırlı ,uğurlu olsun bir ömür mutluluklar sizee
göremedim ben de seni epey..bu ara yine aksadı benim..dr a gitme telaşındayım yine..ilaç falan almıyorum..
çayıda ihmal ettim açıkçası..
amin..çok sağol canım.darısı başına.
sürekli birseyler yapmak bıkkınlık olusturuyor.bende hiç birsey yapmak istemiyorum.bebek düsünüyoruz bakalım neler bekliyor bizi böyle uğrasmak beni çok yordu na yapacam bilemiyorum.
inaşşalh gönlünüze göre olur canım..
moralin her zaman iyi olsun.sıkıl et ama stres yapma..en büyük düşmanı biliyorsun..
güzel haberlerini bekliyorum o halde..
Merhaba kızlar... yelpaze çocuk düşünmeye başlamışsınız, tez zamanda hayırlı haberlerini buraya yazarsın inşallah... Bana gelince çocuk düşüncesini uzun bir müddet rafa kaldırdık... pko için soğan kürü yapıyorum, çarşamba günü 3, küre başlayacağım, ikinci kürden sonra adet olamadım... olacak gibi de durmuyorum,,, ama ben yinede 3. küre başlayacağım.. üst üste soğan kürünü kaç ay yapabiliyorduk, 4 müydü? 6 mı?