Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SOĞANIN SON KÜRÜ BİTTİ VE KIRMIZILARIM DÜN TEŞRİF ETTİLER..hayıtın etkisi var mı merak ediyorum soğan bitti bakalım bi dahaki aya ne olacak.:26:adeti görünce mutluluktan uçuyorum
kızlar adetim daha geçen hafta bitmişti şimdi yeniden adet oldum bu normalmi??? Pko luyum 3 ay gecikmeyle ilaçla adet oldm geçen hafta işte şimdi yeniden oldum ne oluyor bu bilginiz varmı
merhaba eylülcüm.o zaman kesin hayıtın işidir bu.ne demek yaa adet olamamaktaki duyguyu okadar iyi bilirimki bildiklerimi haykırabilirim saatlercebu pko bizi çok komik yapıyor yaa heralde adet olmaktan mutlu olan kişiler sadece biz pkolularızmerhaba canım..bende 2 gün gecikmeyle ki gecikmemi bilmiyorum bize göre oldum 3. günümdeyim..Allah
razı olsun hayıt gerçekten etkili bana kalırsa ki biliyorsun soğan kürü de uygulamıyorum ben..
ay sorma , o sancılar insanı nasıl mutlu ediyor..dayanılmaz kramplar.. sağolasın tekrar...
kızlar adetim daha geçen hafta bitmişti şimdi yeniden adet oldum bu normalmi??? Pko luyum 3 ay gecikmeyle ilaçla adet oldm geçen hafta işte şimdi yeniden oldum ne oluyor bu bilginiz varmı
kızlar merhaba..
Ben hala adet olmadım, ama ne hayıt, ne de soğan suyu içebildim, yorgun koşturmalı , stresli günler geçiriyorum, kendime vakit ayıramıyorum daha doğrusu, salı günü için doktordan randevu aldım, söktürücü verirse adet olucam anca... yelpaze ne çok seviniyorum siz böyle adet oldum yazınca, daha çok umutlanıyorum, şu düğün stresini atlattıktan sonra inş bende şu kürleri doğru düzgün uygulamaya başlayacağım...
kızlar merhaba..
Ben hala adet olmadım, ama ne hayıt, ne de soğan suyu içebildim, yorgun koşturmalı , stresli günler geçiriyorum, kendime vakit ayıramıyorum daha doğrusu, salı günü için doktordan randevu aldım, söktürücü verirse adet olucam anca... yelpaze ne çok seviniyorum siz böyle adet oldum yazınca, daha çok umutlanıyorum, şu düğün stresini atlattıktan sonra inş bende şu kürleri doğru düzgün uygulamaya başlayacağım...
kızlar ya niyeyse çok taktım şu adet olma işini şu sıralar... bu akşam iş çıkışı aktara gidip hayıt tohumu alıcam öyle boş boş oturmayayım belki hayıtın faydasını görürüm diye düşünüyorum
arkadaşlar adet günlerim yaklaşınca aklıma geldikçe şu bitkilerden içiyorum , bu ay çok içmedim iki kere falan içtim bi kerede soğan suyu beni hiç zorlamadı açıldı :)) geçen ay da üç gün içtim hemen açtı, ben bunların düzelttiğine inanıyorum , hiç eksik etmeyin arkadaşlar , inat ettim ilaç kullanmiiam dedim , streste yapmadım ne zaman geldiyse artıkın dedim :))) çok geçmedi adet günümden altı gün geçti ve ben oldum :)) çokk mutluyum , stres yok , olacak mıyım olmayacak mıyım korkusu yok , aklına geldikçe bitki çayı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , adetli olan birinin yanında durun kıskanıyo heman
aa çok sevindimmm...hadi gözün aydın diyelim....
ne mutluluk verici şeyler değil mi...darsı inşallah
gdogan ın başına olsun...sanıyorum şu ara
stresine yenik düştü yoksa ondan da aynı şeyleri
duyacağız...
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için, ben bu bitkisel kürlere bir müddet ara vericem mecburen, evime biraz alışayım, ondan sonra tekrar başlayacağım inşallah... düğüne bir ay kaldı ve benim sivilcelerimi görmeniz lazım yüzüm öyle sivilcelendiki, sevgili pkom hiç bukadar coşmamamıştı.. düğüne kaldı bir ay, heyecan artmaya başladı bende yelpaze ne haldedir kimbilir kalmış 2 haftası:)) herşeye rağmen umutluyum kızlarr:))
canım çok teşekkürler güzel dileklerin için, ben bu bitkisel kürlere bir müddet ara vericem mecburen, evime biraz alışayım, ondan sonra tekrar başlayacağım inşallah... düğüne bir ay kaldı ve benim sivilcelerimi görmeniz lazım yüzüm öyle sivilcelendiki, sevgili pkom hiç bukadar coşmamamıştı.. düğüne kaldı bir ay, heyecan artmaya başladı bende yelpaze ne haldedir kimbilir kalmış 2 haftası:)) herşeye rağmen umutluyum kızlarr:))
düğünleri olan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun , bence evleniyorsunuz diye sevinin ve adet olun :))) darısı başımıza darısı başımıza amin deyin :)))
kızlar şimdi size birşey sorucam, geçen hafta salı günü ben doktora gitmiştim, ve bana söktürücü hap vermişti bu hapta 12 adet oluyor ve günde ikikere içiyorsunuz 6 gün sonunda bitiyor ve adet oluyorsunuz , mutlaka kullnmışsınızdır.. Şimdi ben o gün haptan bir tane içtim, sonra hesaplayınca dhk hapı kullandığımda adetim düğünüme ve balayına geleceği için , daha sonra başlamaya karar verdim ve bidaha içmedim, ve bu sabahtan itibaren koyu kahverengi akıntılarım olmaya başladı, 1 tane içtim ama hapın etkisimi acaba yoksa ben adet mi oluyorum