eylülcüm düğün tarihini belirlemissiniz hayırlı uğurlu olsun sende evlen de bebisleri konusalım
inaşşalh gönlünüze göre olur canım..
moralin her zaman iyi olsun.sıkıl et ama stres yapma..en büyük düşmanı biliyorsun..
güzel haberlerini bekliyorum o halde..
Merhaba kızlar nasılsınız? pko dan haberler var mı? arada gelişmeleri yazın arada da olsa haberdar olalım birbirimizden , ben 3.kürden sonrada adet olmadım yarın 4. kürüme başlayacağım ve bugün adet oldum... bu bile benim için çok büyük bir gelişme, ben ki hap kullanmadan 7-8 ay adet olmazdım, en son ekim 24 de olmuştum.. soğan kürünü 6 aya tamamlayacağım inşallah...
benden haberler bunlar, bebiş isteği içimde öyle çok ki, ama uzun bir süre maddi sıkıntılardan dolayı bu fikri bastırmak zorundayım... yelpaze senden haberler nasıl, bebiş çalışmları nasıl gidiyor... ..
kürü tamamlayınca güzel sonuc alırsın ins..bebiş bizde yani pkoda zor oluyor onu anladım canım,içinde öyle bir istek varsa bence korunma sonradan isteyince zaten uğrastırıyor.bende adetler ileri geri sararak geliyo ama bu günlerde adet olmam lazım birsey yok bebek varmı bilmiyorum yokmus gibi hissediyorum çünkü bu ay yumurtlama akıntısını görmedim.uğrastırmadan gelsin bebiş ya istiyorum.
sen görüyormusun yumurtlama akıntısını