Bekar pko'lu hanımlar tedavi sürecimizi paylaşalım

normalde adet olduğumda şişkinlik bende de olur karın ağrısı da muhakkak olur, ama belirtilerin hiçbirisi yok bende şuanda... inşallah adet olurum:18:

Dünkü akıntılardan sonra ben adet oldum ama garip bir rengi var, birde hiç karın ağrısı falan da olmadı:26: hapın etkisi değildir herhalde..

merhaba hanımlar bende bu ay pko olduğumu öğrendim yasmin ile tedaviye başladım. sizin tedavi süreciniz nasıl bana biraz anlatabilirmisiniz. sanırm ilacımı değişicem doğum kontrol hapının işe yaramadğını söyleyen bayan arkadaşlarım oldu çünkü:26:

arkdşlar merakımı mazur görün ama yorumlardan cevap bulur muyum dye baktım da göremedim pko dediğinz şey nedir ?

PKO yumurtlayamama sorunu. yumurta çatlamıyor yumurtlama olmuyor ve bu çatlamayan yumurtalar yumurtalıkta birikiyor. adet düzensizliği gebe kalmada zorluk gibi sonuçları var

anladım cnm çok teşekkr ederm.bende evlenemden önce adet düzensizlğm vardı bazen 3 ay filan adet olmadığım oluyordu.doğum kontrol hapı kullandm onda da tüylenme sorunuyla karşılaşınca bırakmıştm.stresten çok da kilo almıştm.doktorum evlenirsen çocuğun olmayabilir fln demşti ama korktuğum olmadı çok şükür şu an hamileym.allah her isteyene de nasip etsn inşallah. benmki de mi pko'muş yani o kısmı anlamadım ama :)

benim annemde PKO tedavisiz 2 çocuk sahibi olmuş valla sizde o şanslı kesimdenmişsiniz

mrb arkadaşlar bende 22 yaşındayım ve aynı srounu yaşıyorum 16 yaşına kdr hiçbişekilde adet göremeynce doktora gittim ve duphaston kullanmaya başladım pko var denilmedi ama ilacı bıraktığımda adet olamıyorum biçok hap kullandım farlutal duphaston hepsiyle adet oluyorum ama ilaçsız hayır!! ilerde çocuk sahibi olamıycağını düşünmek bile çok kötü şu an ünv için bursadayım iyi bi doktor bulamadım ama tekrar doktora gideceğim.işin ilginç tarafo hormonlarımda hiçbir sorun yok ama neden olmuyor

kızlarr nasılsınızz kürler ne durumda... adet oluyor musunuz? yelpaze az kaldı düğünee

henüz bir icraat yok..bu ay fabrika kapalı kalmaz umarım..
evet kızlar yaaa nasıl gidiyor hazırlıklar..

AYYY kızlar çok heycanlıyım.azzz kaldı..halılarım geldikten sonra ev tamamdır.gelinliğimde hala dikiliyor bakalım nasıl olcak.hayırlısıyla atlatalım sende hayırlısıyla atlat gdogan.darısı da eylüle inşş
benim soğan kürü geçen ay bitti.şimdilik yapmayacam.hayıt tohumuna devam ediyorum.bakalım fabrika çalışacak mı bu ayy
sizler neler yapıyorsunuz.gdogan senin hazırlıklar ne aşamada...
düğün müzikleri için bi el atın yaa çok kararsızımm:26:

yelpaze yarın evleniyoooooo

ilk yolcuyu uğurluyoruz yaniii.
Rabbim bir ömür mutluluk nasip etsin,her şey gönlünce olsun
inşallah...bütün heyecanlarına ,yorgunluğuna değsin inşallah...

gdogan senin ne zaman sırayı yavaşça sana bırakıyor yelpaze...

senin de heycan doruklara tırmanmaya başlamış olmalı...

merhabalar kızlar benim size bir sorum olacak.bana 8ay önce polikistik over teşhisi konuldu ve ben 8aydır bu sebeple doğum kontrol hapı kullanıyorum(ilk başta diena35;o çok midemi bulandırınca yasmin) ama bu hapların beni iyileştirmeyi değil sadece adet olmamı sağlayıcı etkisi olduğunu görüyorum.ben bu hapları kullanınca çok düzenli adet oluyorum ama polikistik overim geçmiyo ben kilo almaya ve kıllanmaya devam ediyorum.birkaç pcolu arkadaştan şeker hastalarının kullandığı ilaçları kullandıktan sonra pcolarıının geçtiğini duydum.bu konuda bilgisi olan varmı?????

ben adaçayı bitki çayları içiyorum ama 5 aydır olamadım haplarda etki etmedi soğan suyunu denesemmi ben tiksiniyorum içemem öyle şeyleri istifra ederim ama son çare soğan kürünü deneyeyim bakalım fayda ediyor diyorsunuz.

ben soğan suyunu bir kere içtim ama sonunu getiremedim..hayıt otu çayını içiyorum gayette güzel..aktara sorarsan sana sadece adet düzeni ile ilgili çay verecektir içinde hayıt otu olan..sonucu yazarsın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…