canım olabilirde bişiy sormak istiyorum..
ben adet olmadan öncede gelir o akıntılar.
ama öncesinde göğüslerde şişkinlik,aşırı
iştahve kasıklarımda ağrı muhakkak olur..
bunları hissetmiyor musun??
normalde adet olduğumda şişkinlik bende de olur karın ağrısı da muhakkak olur, ama belirtilerin hiçbirisi yok bende şuanda... inşallah adet olurum:18:
arkdşlar merakımı mazur görün ama yorumlardan cevap bulur muyum dye baktım da göremedim pko dediğinz şey nedir ?
anladım cnm çok teşekkr ederm.bende evlenemden önce adet düzensizlğm vardı bazen 3 ay filan adet olmadığım oluyordu.doğum kontrol hapı kullandm onda da tüylenme sorunuyla karşılaşınca bırakmıştm.stresten çok da kilo almıştm.doktorum evlenirsen çocuğun olmayabilir fln demşti ama korktuğum olmadı çok şükür şu an hamileym.allah her isteyene de nasip etsn inşallah. benmki de mi pko'muş yani o kısmı anlamadım ama :)
24 yaşındayım bekarım bende adet görmüyorum haplarla adeet görüyorum yaklaşık 5 senedir tedavi görüyorum baya doğum kontrol hapları kullandım hapları bıraktığımda adet görmüyorum emar çektirdim baya testler yaptılar hala aynı hiç bir değişiklik yok bitkisel ilaçlarda kullandım faydasını görmedim ama bana pkosun demediler bende sormadım ama bu sefer dr gittiğimde sorcam bir test daha yapcaklarmış daha gitmedim dr bana haplara bağımlı kalabilirsin dedi ilerde evlendiğinde çocuk için tedavi görebilirsin dedi anlayacağınız ömrüm drlarda gecçek
kızlarr nasılsınızz kürler ne durumda... adet oluyor musunuz? yelpaze az kaldı düğünee
kızlarr nasılsınızz kürler ne durumda... adet oluyor musunuz? yelpaze az kaldı düğünee
henüz bir icraat yok..bu ay fabrika kapalı kalmaz umarım..
evet kızlar yaaa nasıl gidiyor hazırlıklar..
yelpaze yarın evleniyoooooo
ben adaçayı bitki çayları içiyorum ama 5 aydır olamadım haplarda etki etmedi soğan suyunu denesemmi ben tiksiniyorum içemem öyle şeyleri istifra ederim ama son çare soğan kürünü deneyeyim bakalım fayda ediyor diyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?