- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.044
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bekaruslar 3e ayrılır. Besbekarlar bekarlar yarı bekarlar.
3.cüsüsün bebişim.
Ya kalktim yogurda recel dökmeye gece gece bunlarin kisiri yüzünden, kedi de pesimden tirtir geldi, sonra da ac kapiyi cise gidicem diye basladi bagrinmaya, o kedi i eve bi donmesin, hepsini yakicam bunlarin kisirindan böreğinden biktim anacim her geceBu saatteki yatak performansımız ektedir:
Evet. Sen ne anlarsın.Konulara yorum yapamam o zaman demi?
Evde 3 tane kedi var, 1i horlayarak olmak üzere 3ü de uyuyor. Ama 1 saat sonra evde şenlik başlayacak gece azıtmalarıÇok tatlı, maşallah.
Bu saatte yoğurda reçel dökmeyen gerçek bir evliyim demesin ya. Kediyi de uykusundan etmişlerYa kalktim yogurda recel dökmeye gece gece bunlarin kisiri yüzünden, kedi de pesimden tirtir geldi, sonra da ac kapiyi cise gidicem diye basladi bagrinmaya, o kedi i eve bi donmesin, hepsini yakicam bunlarin kisirindan böreğinden biktim anacim her gece
Bundan sonra sizi gördüğüm bütün konularda imdat bekar var diye baarmazsam noliyim madem jdhdhdhdhGel kız biz de Bekar Kadınlar Kulübü yapalım medeni halini e-devletten beyan etmeyenleri siteye almayız ohhhh
Aşko sen VIPsin işte sus ve daha fazla çaktırmaBundan sonra sizi gördüğüm bütün konularda imdat bekar var diye baarmazsam noliyim madem jdhdhdhdh
Aaaa hanım hanım kendine gel kız aaa dööş çikar bakBundan sonra sizi gördüğüm bütün konularda imdat bekar var diye baarmazsam noliyim madem jdhdhdhdh
Biz bekarlar dertleşiyorduk evliler gırgır yapmaya geldi.O değil bizi banlamasınlar bdv’de gırgır yaptık diye
Hep bu Burhaniye fıstıklısi sebepO değil bizi banlamasınlar bdv’de gırgır yaptık diye
Kız ben çok konu kaçırdım senin görüştüğün vardı onla nolduBiz bekarlar dertleşiyorduk evliler gırgır yapmaya geldi.
Bir kere benim girgir yaptigim görülmüş şey değil, Allah kuru iftirdan korusunBiz bekarlar dertleşiyorduk evliler gırgır yapmaya geldi.
Bana fıstık demeyin aklıma malum tatlı geliyor başharfi bHep bu Burhaniye fıstıklısi sebep
Tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı . Ben flörtözüm bebişim biliyon mu, bugün ooo yarın başkası.Kız ben çok konu kaçırdım senin görüştüğün vardı onla noldu
Atarlar bunu yakinda , her gece burda gönlüm hovarda bxhxhxhKızlar bugün ise geç kaldım sebebi gece bdvye takılmam. Hshshs
Sorsan en bekar bu ama bxhxhxhhxTarihin tozlu sayfalarında yerini aldı . Ben flörtözüm bebişim biliyon mu, bugün ooo yarın başkası.
En bekar değil, besbekar ve fakfakirrSorsan en bekar bu ama bxhxhxhhx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?