• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olarak dışlanmak

Lütfen konum taşınmasın.🙁 Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. 🙁 Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. 😒 Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. 😒 Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Benimkilerin hepsi bekar, bir ben açılışı yapıyordum nerdeyse ben de nişan attım 😀😀

Fransa'da Fransızlar evlerinde ne tür yemekler pişiriyorlar; siz de onları anlatınm Hem bize de genel kültür olur.😊
Şôyle ki bizim evde yemekleri hep ben pisiriyorum vkvjvkvj onun disinda kaynanamda bi kere domuz kiymasindan kirmizi biber dolması yemiştim ivrencti, kremali bi sosta pismis midye, istridye, deniz ürünleri, steak haché denen bizim koftenin sogansiz baharatsiz hali, kremali tavuk, su an dusununce herseye krema koymaya bayiliyolar, kaz eti, kaz cigeri, kuskus yiyolla burda

Evli olmak dünyadaki en güzel şey. Bekarlar nasıl mutlu olabiliyor asla anlamıyorum. Herkes evlenmeli. Koca çok başka bir şey hele. Misal ben, karnım burnumda şu saatte temizlik yapıyorum. Kocam ve çocuğum mışıl mışıl uyuyor. Onların dağınıklığını topluyorum mutlulukla 🤫

Back