- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Bence çok mantıklı, onlar erkeklerden daha çok işe yarıyor artık.Kiz ben kocamla hayatta uyuyamam ki, o yuzden sarjli supurgeyi alip gitmis de olabilirim bfbfbf
Evet attim oni yatahtanDemek enişte seni uyutmuyor access
Ayrica daha islevsel ahshahEn azindan dugmesine basinca susuyo sabaha kadar yan yat, dola dön sağa dön diye ikna etmiyorum süpürgeyi hhxhdhdh
Baklava da yazayım mıNe zaman gelip nişan attim diyeceksin diye bekliyordum.Hoş geldin bebişim
Evet attim oni yatahtan
Valla beni cagiran tek ateş burger king atesi, hic umurum degil inan hfhdhgdhdYaaaa buna oatladim ajduwhah atesli geceler diyo kadin. Sende yataktan attim diyosun ahhahaha
Bu cevaptan anladım ki sen de bizim gruptansın access ben ne dedim sen ne dedinEvet attim oni yatahtan
Valla beni cagiran tek ateş burger king atesi, hic umurum degil inan hfhdhgdhd
Okb ilaci kullanıyorum senelerdir, yedi benim libidomu, yavaştan birakmaya basladim, dur bakalim sabahlar olmasin deyip bir gece kapisini ansizin tekmeyle acabilirim bxbxhxhBu cevaptan anladım ki sen de bizim gruptansın access ben ne dedim sen ne dedin
Tabii canım rüyamda bile anca ucan kuslar , pilav üstü martilar falan bu aralar kafayi yemekle bozdum hdhdhdhYaaa hahshaha bekarlarda zannediyo ki evliler hergun helva yiyor...
Kız hatirliyo musun burda birisi kaynanasina ucan tekmeyle dalip kadinin suratının ortasinda ki gözlüğünü kirmisti hshdhdhhdhdhdhdhdhdBugün de evlilerin ve evlenmiş olanların lincine maruz kaldık.
İlerde söyle bir konu açmak istiyorum
Kaynanam mihrime kondu uçan tekme ile geri aldım kocam benle konuşmuyor
Tabii canım rüyamda bile anca ucan kuslar , pilav üstü martilar falan bu aralar kafayi yemekle bozdum hdhdhdh
Evet hatırlıyorum bu hikaye beni etkiledi neden olmasındı.Kız hatirliyo musun burda birisi kaynanasina ucan tekmeyle dalip kadinin suratının ortasinda ki gözlüğünü kirmisti hshdhdhhdhdhdhdhdhd
Bugün de evlilerin ve evlenmiş olanların lincine maruz kaldık.
İlerde söyle bir konu açmak istiyorum
Kaynanam mihrime kondu uçan tekme ile geri aldım kocam benle konuşmuyor
Bu saatteki yatak performansımız ektedir:Valla beni cagiran tek ateş burger king atesi, hic umurum degil inan hfhdhgdhd
Bu saatteki yatak performansımız ektedir:
Bekaruslar 3e ayrılır. Besbekarlar bekarlar yarı bekarlar.Benide lincledilerhani cocugu olanlar bekar degildi?
Kim lincledi kiz sizi ,cabik soyleyin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?