- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Cins oldukları için üretiyorlar evet. Bazı sokak kedileri özellikle cins olmayan yavru kediler telef oluyordogadostupanda gelince yazar; komşusunun kedisi hakkındaki gelişmeleri.
Hayvanların doğalarına müdahale etmek ve cins hayvan üretmek için zorlanmaları çok çirkin.
Kısmetini bekliyorsan CV ni yaz
Özelden yolla
Altın gününe mi gidiyorsun ,13 sene olacak evleneli bir kez gitmedim.Lütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Yalan . Kocasız kalalım diye söylüyorGeçen ay regl sancısından ölüyordum nerdeyse hastanelik olacaktım. Bekarken ağrı nedir bilmezdim.
Söyleyeceklerim bu kadar
Annemin gününe gidiyorum bebişimAltın gününe mi gidiyorsun ,13 sene olacak evleneli bir kez gitmedim.
Burada konuşan evliler diyorsa doğrudur,en mukemmel koca, en mukemmel evlilik onların.
Talip konusuna birşey diyemem,bu devirde kimseye kefil olunmaz.
Fotosentez ve oksijensiz solunum da yapabilir yeter ki zengin olsunNefes alsın yeter
Lütfen doğru dilek dileyelim zengin ama ne kadar zengin? Ya sadece gönlü zenginseFotosentez ve oksijensiz solunum da yapabilir yeter ki zengin olsun
Maddesel zenginlik aminLütfen doğru dilek dileyelim zengin ama ne kadar zengin? Ya sadece gönlü zenginse
maddesel derken??? bak düzgün dile şu dileği.. bol bol parası olsun sular seller gibi gelsin aksın paralar, evler, arabalar.. amin.......Maddesel zenginlik amin
Hanlar hamamlar yatlar katlar villalar bmwler audiler porcheler aminmaddesel derken??? bak düzgün dile şu dileği.. bol bol parası olsun sular seller gibi gelsin aksın paralar, evler, arabalar.. amin.......
Hahhahahah ben de çareler tükenmezKonu sahiplerine: "Kısmetini KK'da mı arıyorsun vb" diyen üyelere büyük şok.
KK bünyesinde gizli kalmış bir çöpçatanlar kulübü mü var yoksa ?
dogadostupanda gelince yazar; komşusunun kedisi hakkındaki gelişmeleri.
Hayvanların doğalarına müdahale etmek ve cins hayvan üretmek için zorlanmaları çok çirkin.
Sokak kedisi sahiplenmislerdi, cins degillerdi. Onlarin gozu daha pek oluyor biliyorsunuz :) erkek kediyedi :)
Komşunuzun kedisi: hayallerinin peşinden koşabilmek için, 3.kattan atlayacak kadar gözü pek; geri dönecek kadar da rahatına düşkünmüş.
Hahah valla duyunca sasirdim. Duser dusmez inip aramislar, bulamamislar
Düşmemiştir; evin camı ve balkonuna yakın ağaç olabilir. Ağaca zıplayıp, kaçabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?