Bekar olarak dışlanmak

Ben de evlilikten şikayetçiyim. İnşallah başkaları da vardır benim gibi ve ön sayfalara yazmışlardır. Bekarlar devamlı gezmelerden story atıyorlar. Çocukluyuz gelemeyiz zaten diye bizi çağırmıyorlar.

2 saat sonra cikicam, ucagim var donmezse yandim ben

Zenginin hali baska oluyo. Cok yogunum deyip portakal suyundan bir yudum alip evden cikiyo musun, doğru soyle?

Kiz napayim Türkiye ye deveyle mi gideyim bdjdhhdhd

İstanbul'a gelicem 24 saat sonra donucem, hayatim cok hizli, kedi de döndü cok sukurhdhdhhdhd

Fransa'dan sadece 24 saatliğine uçakla Türkiye'ye geliyorsanız; birazcık zengin olma ihtimaliniz de var sanki.

Kedi deyince gözümde: sarman, tekir gibi yurdum sokak kedileri canlanmıştı. Sizi bilemem de; bu kedi, zengin kedisi değil mi ya ? Hatta kedinin, kendine ait malvarlığı da olabilir gibi duruyor.

Arkadaş çevreniz bence iyi değil bende evli arkadaşlarımla takılıyorum hiçbiri böyle bir şey demedi. Hepsinin benden çok derdi var bekarlık sultanlıktır diyorum zamanı gelince olur evlilik en doğru zamanda olması daha iyi. İsteyen istediğini desin umurumda olmaz laflara çok takılan birisiniz takılmayın :)

Bu şapsalaklar kizima yapilan ergenlik ignesini burda yapmadigi icin havaalanindan cikmadan igneyi yaptirip sonra ki ucakla donucem, anam yatin kalkin orda ki doktorlari sevin, öpün bisey yapin, gercekten eziyete dondurduler hayatimi ya

Kızınız kaç yaşında ? İğnenin rapor karşılığı Türkiye'den temin edilip; orada vurdurulması mümkün olabiliyor mu ?

Çocukluk arkadaşlarımdan bir bana şey demişti sen niye evlenmiyorsun ya insanın kocasıyla uyuması çok güzel sanki kocamız yok diye rahibe Teresa hayatı yaşıyoruz
Yoo hiç güzel değil bir kere
Ne horlaması bitiyor ne diş gıcırdatması. Sabaha kadar tekmeliyorum ne o uyuyabiliyor ne ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…