- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Fransız erkekler de horluyor muInsanin kocasıyla uyumasi bence yaninda düdüklü tencereyle, boş viteste calişan kamyonla uyumak gibi, surekli yaninda horhor bisey
sanırım koca yokEvlilik çok güzel hepiniz evlenin
Kediş döndü müBurhan bak evlensen çocuğun olcak, ondan sonra ugras dur, her iste bi hayır vardir annem
Kk nin dertleri fhhfhhffh
Eki Görüntüle 3222758
2 saat sonra cikicam, ucagim var donmezse yandim ben
Zenginin hali baska oluyo. Cok yogunum deyip portakal suyundan bir yudum alip evden cikiyo musun, doğru soyle?
Kiz napayim Türkiye ye deveyle mi gideyim bdjdhhdhd
İstanbul'a gelicem 24 saat sonra donucem, hayatim cok hizli, kedi de döndü cok sukurhdhdhhdhd
Tipine bak artist parçasi
Eki Görüntüle 3222761
nightwish_black
Alintilayamadim ya.
Komsumun kedisi 3.kattan atlatip ciftlesmeye gitmişti sonra geri geldi
Canın ister diye heralde ajhshsEvli iki arkadaşım ben bekarken cinsellik konuşmak istemiyorlardıSultanahmet'te turist muamelesi gördüm resmen. Sinirlendim gece gece
Arkadaş çevreniz bence iyi değil bende evli arkadaşlarımla takılıyorum hiçbiri böyle bir şey demedi. Hepsinin benden çok derdi var bekarlık sultanlıktır diyorum zamanı gelince olur evlilik en doğru zamanda olması daha iyi. İsteyen istediğini desin umurumda olmaz laflara çok takılan birisiniz takılmayın :)Lütfen konum taşınmasın.Besbekarlığı iliklerime kadar hissediyorum. Sürekli faşistliğe maruz kalıyoruz. Misal altın günü kısır partilerinde evliler kendi aralarında konuşurken aman bekarların yanında konuşmayalım diyor. Burda konular açılıyor aynı soru "canım evli misin de yorum yapıyorsun?". Çok şeyseniz kısmet bulun o zaman. Taliplerimi bekliyorum. İyi geceler.
Bu şapsalaklar kizima yapilan ergenlik ignesini burda yapmadigi icin havaalanindan cikmadan igneyi yaptirip sonra ki ucakla donucem, anam yatin kalkin orda ki doktorlari sevin, öpün bisey yapin, gercekten eziyete dondurduler hayatimi ya
İran siyam kedisiKomşunuzun kedisi dişi miydi, erkek mi ? Kediyi azminden dolayı kutluyorum.
İran siyam kedisi
Bizden daha mutlu olmaya ne hakkınız varBizi de o karanlık hayata çekmeye çalışıyorlar diye yorumladım.
Yoo hiç güzel değil bir kereÇocukluk arkadaşlarımdan bir bana şey demişti sen niye evlenmiyorsun ya insanın kocasıyla uyuması çok güzelsanki kocamız yok diye rahibe Teresa hayatı yaşıyoruz
Onu bir sahibine sormak gerek gelsin, bence vardır bu tarz kedileri yavrulatıyorlarDişi mi, erkek mi ? Bir yerlerde bu kaçıştan doğmuş bebekleri var mı ?
Onu bir sahibine sormak gerek gelsin, bence vardır bu tarz kedileri yavrulatıyorlar
+1Şermin sen hiç bir şeyi unutmuyorsun kız senden korkuyorum
Geçen ay regl sancısından ölüyordum nerdeyse hastanelik olacaktım. Bekarken ağrı nedir bilmezdim.Koca önemli bişey regl sancısına da evlen geçer diyorlar. Koca her derde deva. Ama bende de yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?