• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

nan bu konuyu bana inatmı açtın. Aşkım olmadığını bilmiyonmu hoşşik...:mymeka:
Neyse siz yazın ben okurum senağlama
Bende ex aşklardanmı bahsetsem acep CADIARZU

ben basliyim önce... kaydirigubbakcemile3

ben askimi ilk bizim mahallede görmüstüm evlerimiz meger karsi karsiyaymis ama ben onu daha önce hic fark etmemistim..
aahh aah birgün arabayla gecerken önümden ONU gördümmm.. önümden gecene kadar baktim onaa..tabi oda bana :asigim:
ondan sonra hemen bizim kizlara anlattm dedim böyle bir cocuk gördüm cok yakisikli fln ben cok etkilendim.. sonra bizimkiler demezmi ayy bizde bitane gördük carsidayken cok tatliydi fln..
neyse birgün bi arakdasimin ablasinin kinasi vardii.. kizlarla güzelcene giyinip kinaya gidiyoduk yürüyerek (yakindi yeri) neyse yürürkenn birden müzik sesi duydum arkami bi döndüm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (anlatirken bile heyecanlandim) askimi gördümm bana bakiyoduu biz 4 kizdik.. ama ben tabii bana baktigini gördügüm halde hala icimden diyom acaba yaniliyomuyum baskaasinami bakiyo falan derken yanimizdan gectii bana bakdiiiiii.. bende orda ona "boynun kopsun" dedim kaydirigubbakcemile3 (sanirim bunu duymadi yoksa geri dönerdi)
neyse kizlarda birde bana demezlermii ayyy iste bu cocukkk falan diyeee.. abowwwwwwww meger hepimiz ayni kisiye bakiomusuz.. emme askim sadece bana bakdii.. hatta kizlarada sormustum görüdügnzde hanginize bakti diye - onlarda "ya cocuk havali bakmadi bile" falan dediler.. kaydirigubbakcemile2
ayhhh.. sooora neyse ben kafaya taktim bunun ismini fln ögrenmem lazim diye yoksa duramicam dedim arkadasima.. aradan biraz zaman gectii - tabii bu zaman icinde bi kac kez daha gördüm. Zaten nezaman disarda otobüs falan beklesm hep onun gecmesini istiyodum.
Neyse bi süre soora benim okuldn bi arkadas sordm böle birini tanionmu diye bizm orda oturuo galiba fln dedim cünkü hep oralarda.. Kiz bana önce baska isim falan söyledi Mahmut fln (bende icmden iyy ismi mahmut mu dedim) kaydirigubbakcemile3 ayy dedim insallah o dedigin mahmut degildir ismini begenmedim -tatlicadiarzu-
Neyse arkadasim cikaramadi kim oldugunu.. neyse aradan biraz daha zaman gecti ve benim Arkdasimin Eski sevgilisi benimle konusmak istedii. Aralarini yapmam icin.. o arada aklima geldi dedim nede olsa erkektir belki tanir diye.. sordum bu arkadasimin ex'ine böyle birini taniyonmu arabasi fln söyle diye tarif ettim.. oda hiiii sen Aliyimi diyon dedii :asigim: ayyhhh dedim ismi Ali'mii.. iyimisss :asigim:
dedii o iyi cocukdur istersen No var bende veriyim dedi sana.. :asigim: bende ilk kez böyle bisi yapcam.. cünkü Türkiyede 1 tane sefgilim haricinde baska sefgilim olmadii cokda utangactim.. ama bi yandanda cocugu kacirmak istemedim..
soora neyse artik aldim No'yu. Eve geldigimde hemen arkadasimi aradim anlattm dedim Numarasi elmde eger gercekt O cocuksa diye arkadasim hemen atladi geldi yanima..
Vee Mesaj attik .. ama tabii mesaji ne benm nede arkadasimn adina attik Mesaji Yanlis gönderilmis olarak attik.. kaydirigubbakcemile3

O gün ondan cvp gelmedii üzüldüm tabii.. Dedim heralde bu Hattini kullanmio yada O degldir fln diye .. neyse ertesi gün ben isyerndeym.. bi baktm 1 cevapsiz arama var.. baktimkii onun numarasiii ayyyyyyyyyyyyyyyhhh heyecanlandmmmm kalbim kütküt atioooo napacagimi sasirdim elim ayagim titrio heyecandn.. kaydirigubbakcemile3 neyse bende artik tekrardan aradim O'nu ve dedim "beni aramissin" (gööya haberim yok) soora oda dediki siz bana Msj atmissinz.. bende yok olamaz fln ben size atmadim tanimiorumki sizi dedim nasil olur.. oda dedi bilmiorum böyle böyle bi msj var fln okudu yazdigimi.. kaydirigubbakcemile3 bende " ayyyy onu sizemi göndermisim, nasil olur yaaa ben onu arkdasma atmstm.. hmm demek yanlislk olduu, hay allah" fln diyerek konsmaya devam ettik.. sora almanca konstm biraz dedi siiven biraz bizim bu tarafnkne benzio dedi bende hmm dedimm ve oturdugum yeri söyledim oda "aa bende orda oturuoyrm fln dedi sonraa neyse baana iste ismmi fln sordu.. nerelsn fln diye konstk ettik..
en son bana demezmiiii "ya ben gecenlerde bi kiz gördüm cok hoslandim ondan, acaba kim oldugunu bilirmsin tarif etsem" dediiiiii :utangac:
hhmm.. kimmis acaba bu kiz fln dedim "demezmii belki sen olabilirsin diyeeeee.. ayyyhhhh :utangac: bi tuhaf oldumm.. hihihi
neyse bende caktrmadan "yok ne alaka beni görmedn bile" fln dedim iste..oda dediki "icimdeki ses o kizin sen oldugunu söylüyo" ayy ben shok üstüne shok yasiom " ya dedim nasil tahmn edebilion sen öyle" oda dioki bilmiom icmdn bisiler senin oldugunu söylüyo.. bende tabii iiice heycanladnm.. kalpten gitcekdm nerdeyse yaaa..
soora iste bana resmni göndersene fln dedi, sinirlendim biraz tabii dedimki "sen herkese böylemi dersin ne demek resmni göndersen fln" oda dediki hayr sadece görmek istiorm cünkü biseyler beni buna itio dedii.. bende allah allah dedim serseriyemi cattik ne?!`?
neyse soora dediki istersen gönderme dedi ama ozaman seni görmeme izn ver dedi.. dedim nerden tahmn edion benim oldugumu yaa dedim ne ukalasn fln.. sonra iste ogün kinaya gittimz günü anlatti bana :1shok: abowwwwwwwwwwww dedim valllaahhh O delikafadulden
hmm dedim evet kizlarn arasnda bende vardm dedim ama ne bilion o aradign kizn ben oldugumu fln.. dedi iste icmdeki ses öle dio fln dedi. bende dedimki ozaman dedim sana rsmi göndercm ama yanlz cekilmsi degil tabii.. arkdaslar flnda var bakalm gercektn O'muymusum..
neyse gönderdmm bu beni aradii. aynen beni tarif ettii :asigim: ben önce onu biraz isldm yok o ben degilm fln diye.. tam emin olmak icn.. soraaaa iste görüsmeler fln derkennnnnnnnn bugüne kadar geldikkk askimlaaaa..

kizlar uzn oldu ama napiimm :asigim:

ben kimseye hemen güvenmem oyüzdende ona güvenmem benim 1 senemi aldii (hihihihih)

Son düzenleme:
kizlar cok detaya girmedim .. yoksa daha da uzun olurdu kaydirigubbakcemile3
cabucak yazdim... yanlisda vardir unuttum yerlerde vardir kaydirigubbakcemile3

nan oslem ııkı detaya gırmemıssın be kuşum :P ama ilginç ve gusel bı tanısma hıkayesı..ben olsam arardım ama heralde ıtıraf edemesdmm yaaa,ama ıyıkı ole yapmıssınnnn :asigim:

o yanlislikla atilmis olan mesaji söylemedim tabee onu ciktikan 1 sene sonra falan anca söyledim kaydirigubbakcemile3

tam yazıyordumki kızlar elektrikler gitti şirkette delikafadulden şimcik biz nette tanıstık bu arkadas siteleri varya belki garip karsılıcaksınız....20.06.2006 salı aksamı tanıstık....25.06.2006 cumartesi günüde bulustuk adapazarında istanbulun suyumu cıktı diye duyar gibiyim cunku ben o hafta ailemin yanına gitcektim herseyi ayarlamıstım sonrada tazmanyamla tanısıncada oda bende gelirim dedi kalktı istanbuldan adapazarına geldi otogarda bulustuk sonra beraber istanbula döndük bogaz köprüsünde bana cıkma teklifi etmişti bende nereye demiştim benm hikayemde böle basladı :asigim::nazar:

tam yazıyordumki kızlar elektrikler gitti şirkette delikafadulden şimcik biz nette tanıstık bu arkadas siteleri varya belki garip karsılıcaksınız....20.06.2006 salı aksamı tanıstık....25.06.2006 cumartesi günüde bulustuk adapazarında istanbulun suyumu cıktı diye duyar gibiyim cunku ben o hafta ailemin yanına gitcektim herseyi ayarlamıstım sonrada tazmanyamla tanısıncada oda bende gelirim dedi kalktı istanbuldan adapazarına geldi otogarda bulustuk sonra beraber istanbula döndük bogaz köprüsünde bana cıkma teklifi etmişti bende nereye demiştim benm hikayemde böle basladı :asigim::nazar:

aaaa çok ilginç ve çok hoş senın hıkayende e ama senın aılen sakaryadamıydı?

tesekkür ederimmm :utangac: bizim orda yazlık var o yaz ve yazları ordalar

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşbuldukk datlummmsırnaşık şey şimdi senin hikayeni okuyodum amma uzunmuşdelikafadulden ama çok keyifliydi okuması.....allah mutluluğunu daim etsin canım....gülpembe seninkide değişik olmuş vallaa....

bigün bende şuan aşık olduğum kişiyle hikayemizi yazarım belkim..:asigim:

hoşbuldukk datlummmsırnaşık şey şimdi senin hikayeni okuyodum amma uzunmuşdelikafadulden ama çok keyifliydi okuması.....allah mutluluğunu daim etsin canım....gülpembe seninkide değişik olmuş vallaa....

bigün bende şuan aşık olduğum kişiyle hikayemizi yazarım belkim..:asigim:

bigün degil lemm.. sincik anlatsanaa.. delikafadulden

Back