- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
benimki yurtdisnda olduu ücün yapmadi :mymeka:
emme mecburen yyepcek .. hihoyyyt
yapar yapar merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki yurtdisnda olduu ücün yapmadi :mymeka:
emme mecburen yyepcek .. hihoyyyt
kizlarrr simdide askunuzla bulustunuzda neler yaparsiniz onlari annatn bakem??
merak ettim :jeyyar:
az önce aradım benimkini...biraz soğuk gibi konuştu sanki...yada bana öle geldi bilmiyom...1 haftadır msnde görüşmedik...2 gün önce msndeymiş denk gelmedik demek
olmazki böleee
evet daha yapacak..
aman gitsede bende kafami dinlesem -tatlicadiarzu-
biz daha buluşmadıkkaydirigubbakcemile3 malum başka şehirde o...ilk defa temmuzda biraraya gelcez...
buarada eski sevgilim asker şuan kısa dönem...len ne ballı adam haa![]()
beyaz kelebek,kaçan balık büyük olurmus her zmn.zor olsada çek bıraz kendını ,daha esrarengız gelırsın cocuga benceee
bi yandan balli dogru emme sanssiz anam.. senin gibi gaciyi kacirmis -tatlicadiarzu-
zaten öle dedi...çok şanslıyım ama en büyük şansıslığım seni kaybetmek oldu demiştibenneyaptımki
mermaid olm burayi muhabbet bölümü diye ilan ettik oyüzden soruyoz ediyoz yanee..
ben anlatam osaman biz cünkü hergün gorusuyok..
bugün gelip isden alcak benii gidip benim arabayi alcaz garajdan ondan sonracimaa heralde bisiler icmeee giderik soora ben vinnnnnnn basar eve gideirm yarinda isinliym zatiiiii :teytey: tilililililililiililili..............
hehe bende warım bnde bekarım bn gamze daha ewlenmememin sebebi askımın :asigim: annesi bize ew yaptırcak onu bekliyoruz :sm_cool:
hoşgeldın cnm,ya sende benm gıbı desene,aıleler bısey yapck dıye beklıos ,yaş kaç ve nerden?
hehe bende warım bnde bekarım bn gamze daha ewlenmememin sebebi askımın :asigim: annesi bize ew yaptırcak onu bekliyoruz :sm_cool: