• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sanirim yorgunluktandir..
Dün Canim Ailem ve Kücük Kadinlara bakiyim diye gec uyudum bugünde gözümü acamiyom

bende acayip yorgunum uykum var. Hiç dinlenemiyorum, annem ameliyat olduğu için herşey bana bakıyor, haftasonuda misafir ağırlıyoruz çıldıriciğim yaa :kızgın:

ayy evet yaa annelerimzde olmasa napariz bilemiyorum vallah.. galiba ev isi bile yapamam ben bu halimle kaydirigubbakcemile3

yorgunlukmu artık bıtkınlıkmı bilmiyom ama canım hiç bişey yapmak istemiyor

kıslar rüya yorumlarmısnız?rüyamda otobus kaçırıyorum sora pesınden oyle bır kosuyorumkı yetıscem dıye anlatamam,şöfor benı goruo benı almak ıstıyodu oda dıger arabalara takılıo ama ben hala peşinden koşuyorum neyse en sonunda otobus duruo ve benı ıcıne alıo ve cok rahatlıyorum yetıstım dıye,,,

ne demk bu sımdı yaa CADIARZU

kıslar rüya yorumlarmısnız?rüyamda otobus kaçırıyorum sora pesınden oyle bır kosuyorumkı yetıscem dıye anlatamam,şöfor benı goruo benı almak ıstıyodu oda dıger arabalara takılıo ama ben hala peşinden koşuyorum neyse en sonunda otobus duruo ve benı ıcıne alıo ve cok rahatlıyorum yetıstım dıye,,,

ne demk bu sımdı yaa CADIARZU

ruya tabirine baksana kiz

ruyada araba görmek cok iyi derler heleki içindeysen...aslında ruyayı nereye yorumlarsan istiyosan sana bi link vereyim ordan bak

ruyada araba görmek cok iyi derler heleki içindeysen...aslında ruyayı nereye yorumlarsan istiyosan sana bi link vereyim ordan bak

saol başak link için

kizlarrr güzel bi konu acalim ya...

Mesela: ASKINIZLA TANISMANIZ NASIL OLDU?????
:asigim:

mezun oldgum ılk yıl ücretlı ogretmnelıge baslamıstm orda tansıtıgm bı öğretmen arkadas bızı bırlestrdı sağolsun,,,
nasıl olduuu,,, ilk görüşmemizi sarayburnu tarafında manzaralı bı yerde yapmak ıstedı beyfendı onun ıcın emınonu ıskelesınde bulusmustuk ne romantık dımı :P çok guzel bı bahar günüydü 2 yıl evvel....sarayburnundan konusa konusa yürürken bı bakdık kii beşiktaştayız :1shok: baska zmn olsa kım yürütürdü benı :roflol: sora vapura atlayıp anadolu tarafına gectık benı eve bırakmsıtı :asigim: :asigim:

saol başak link için

mezun oldgum ılk yıl ücretlı ogretmnelıge baslamıstm orda tansıtıgm bı öğretmen arkadas bızı bırlestrdı sağolsun,,,
nasıl olduuu,,, ilk görüşmemizi sarayburnu tarafında manzaralı bı yerde yapmak ıstedı beyfendı onun ıcın emınonu ıskelesınde bulusmustuk ne romantık dımı :P çok guzel bı bahar günüydü 2 yıl evvel....sarayburnundan konusa konusa yürürken bı bakdık kii beşiktaştayız :1shok: baska zmn olsa kım yürütürdü benı :roflol: sora vapura atlayıp anadolu tarafına gectık benı eve bırakmsıtı :asigim: :asigim:

rica ederimmm inş işine yaramıstır :1hug: ask nelere kadir desene

Back